Hiç bi şeyim yok çok şükür benim yaa ohh:))İnanır mısın rahat 20 tane hiç sevmem dantel neyse ki işte özel misafir durumlarda onlar geldiklerinde bazen çıkartıyorumÇeyizime bir şey alsa daha kafliyete geçerdi
Kizlaaar herkeee merhaba guzel bi haftasonu olsuuun. Regl bitisi ve yogun spor beslenme programinin sonucunda ben 69 larda bisey olsam keske derken 68.6 kilo ciktim bu sabahhh
Tum gun durmadan oynamak istiyorum
sbeden bayanbaloncuk begum75 charmant esraas
masallah canim sana ben de bugun yuruyuse cikicam ilk defa bakalim ne olcak :)
kuzum özledim seni bir an evel eski haline dön, insallah bol kazanciniz olur
ben dün kayinvalidemdeydim ondan giremedim yoksa müdavimlerden biri de benim
Ben anneme yaptırmadım hiç anne sevmiyorum sakın gözlerine yazık parana yazık diye kalktı kv getirdi aynen bir bilezik taksaydı daha iyiydi yatak örtüsü de yaptırmış pike sarmamı ne Allahım en sevmediğim renk bir de beyaz ama gold kenarları falanHiç bi şeyim yok çok şükür benim yaa ohh:))
annemin içi gidiyo dantel yapmak için ama her konu açıldığında tartıştığımız için şimdilik suskunlaştı:))
Onların yerine 1 bilezik fazla taksaydı:))
canımm benimmbende özledim dua edin şu ürünler bitsin rahatım :)))
canım çok düşmüş iki yakınımında 100 seviyesindeydi doktor ilaç hemen toparlamaz diye ikisinede iğne vermişti bu ikiside farklı yerlerde yaşıyo ve farklı doktora gitmişti, öyle 2 haftada ilaçla toparlanan bişey değil b12 iğneyle bile 2 haftada ancak toparlanmıştı, bence başka bi doktora daha görün, geçmiş olsun bu aradaBu arada neden gozumun karardigini surekli halsiz oldugumu ve asiri usudugum anlasildi. Kan testi yaptirdim. Her sey tam ama b 12 eksikligim baya bi dusmus.
Normalde 500lerde olasi gereken b12 bende 106 2 hafta ilac kullanicam. Eczanedeki bayan kilo almak istemiorsan geceleri kullan dedi. Ins almam yahu
charmant nehirnil111
afiyet olsun, yürüyüşü nerde yapıyosun sahaya falan mı gidiyosun yoksa çarşı pazar mı :)uyaninca geleneksel olarak 1 fincan yesilcay
saat 9:00
1 portakal
kahvalti 10:30
3 yk kasarli menemen (az kasarli)
1 haslanmis yumurta
1 kücük salatalik
yarim dl ezine
1 yk üzüm receli
2 tatli kasigi kaymak
12 gibi yürüyüse cikmayi planliyorum yarim saat falan yürürüm heralde :)
sahile gidicem canim 1 tur atarim o da yarim saat falan sürer ondan sonra da gezerim belki carsida emin degilim :)afiyet olsun, yürüyüşü nerde yapıyosun sahaya falan mı gidiyosun yoksa çarşı pazar mı :)
canım hafta sonu sınavlarım var :) iyiyim sağol
başarılar dilerimcanım hafta sonu sınavlarım var :) iyiyim sağol
teşekkür ederimbaşarılar dilerim
ohh mis gibi deniz havası ne güzel yakınsan esranın yanına uğra süpriz yapsahile gidicem canim 1 tur atarim o da yarim saat falan sürer ondan sonra da gezerim belki carsida emin degilim :)
O kadar kotu biseymi ki bu yani. 2 igneyle zor toparlaniyor. 2 hafta sonra tekrar gel dedi bana.canım çok düşmüş iki yakınımında 100 seviyesindeydi doktor ilaç hemen toparlamaz diye ikisinede iğne vermişti bu ikiside farklı yerlerde yaşıyo ve farklı doktora gitmişti, öyle 2 haftada ilaçla toparlanan bişey değil b12 iğneyle bile 2 haftada ancak toparlanmıştı, bence başka bi doktora daha görün, geçmiş olsun bu arada
O kadar kotu biseymi ki bu yani. 2 igneyle zor toparlaniyor. 2 hafta sonra tekrar gel dedi bana.
Igne veya ilac kullanilmasa ne olur peki
cok yakin degilim canim bir de isi basindan askin :) biraz hafiflesin isleri gidicem mutlakaohh mis gibi deniz havası ne güzel yakınsan esranın yanına uğra süpriz yap
yürüyüşün bitti mi, kimse yok bugün burda ben nöbetci kaldımcok yakin degilim canim bir de isi basindan askin :) biraz hafiflesin isleri gidicem mutlaka
yürüyüsümü yapip geldim kizlar :) evden cikmamla eve girmem tam 1 saat 5 dk sürdü :) bu sürecte durduysam 5 dk falan durmusumdur. sahilde tempolu olarak 1 tur attim o da 40 dk falan sürdü :) gersisi evden sahile sahilden eve gitmeye gitti ama ondada yavas yürümedim :) 50 dk yürüyüs yapmis sayiyorum o yüzden kendimi, adim sayar taktim üstüme 7000 küsür adim saymis ama bence fazla saymis ben 6000 falan kabul ediyorum, hava mis gibi kizlaruyaninca geleneksel olarak 1 fincan yesilcay
saat 9:00
1 portakal
kahvalti 10:30
3 yk kasarli menemen (az kasarli)
1 haslanmis yumurta
1 kücük salatalik
yarim dl ezine
1 yk üzüm receli
2 tatli kasigi kaymak
12 gibi yürüyüse cikmayi planliyorum yarim saat falan yürürüm heralde :)
Bende oyle dusunuorum cnm tesekkur ederim. Bende unutkanlik sinirlilik halsizlik cok oluyodu. Ins gecicek cnmkesinlikle kullanmalısın internetten araştırabilirsin, kısaca şunu oku derim
B12 eksikliğinin zararları
B12 vitamini tüm vücut hücrelerinin ihtiyaç duyduğu bir enzim olmakla beraber, B12 vitamini eksikliği tedavi edilmediği durumlarda insan vücudunda ciddi zarar ve tahribatlara yol açmaktadır. B12 vitaminin azalması durumlarda ortaya çıkan belirtilerde en önemlileri kan hücrelerinde azalma ile birlikte aneminin meydana gelmesi, sinir sistemi bozuklukları, mide ve sindirim sistemi bozukluklarıdır. Bununla birlikte gittikçe ciddileşen ve hızla artan kansızlık, cilt bozuklukları ile kabızlıkta seyir gösterir. Kansızlığa bağlı olarak baş gösteren çarpıntı, mide bulantıları, nefes darlığı ve bitkinlikler ile süreç devam etmektedir. Kilo kaybı, unutkanlık, gereksiz korku ve tedirginlik hissi, yorgunluk hissi, sinirsel problemler de B12 vitamin eksikliğinin belirtileri arasında yer almaktadır.
özellikle benim yakınlarımdaki etkisi, b12 eksikliğine bağlı uyuklama hali, halsizlik, yorgunluk, bitkinlik, sinirlilik haliydi, bunu ciddiye almanı ve tedavini sonuna kadar olmanı tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?