♥haftalık kilo verme yarışması♥

Az olmuş kız bu kahvaltı biraz daha güçlü yapsaydın ya kuzum.
Tabi yetiyo bana diyorsan o zaman temammmm:))

Yaz kuzum yaz sana serbest nasilsa eriyip gidiyolar ustten aliyorsun daha mideye inmeden pofff oluyor onlar
Tamam kız al o zaman.
Sabah 1 dilim ekmek 2 zeytin 1 yumurta
Okulda 1 browni
Akşam istavrit tava salata 2 kaşıl kadar nohut
Yemekten sonra 5 adet cips 1 baklava 1 mandalina 1 elma biraz da çiğdem.

Sanırım canım çok fenayım işe geldim aptal gibi gene3 saat sonra çıkacağım neyse ki 2 gün dinlenirsem pazartesiye daha iyi gelirim inşallah gözlerimin önü çöktü morardı resmen
gecmis olsu n canim dikkat et kendine :)

bayanbaloncuk canım ziyaretinin güzel geçmesine sevindim rabbim sevgiyi saygıyı daim etsin inşaallah.
sagol canim insallah hepimizin öyle olur :)
seni alkisliyorum burdan masallah :)

Evet canım bir de egeli olarak bu soğuk kar şok etmişti ilk geldiğimde.
Pilates her gün yapıyorum bundan sonra yürüyüş pek düzenli yapamıcam galiba 45 dakika kadar koşsam da olur dimi

Aaa nerelisiin? Benim annem Izmirli babam Manisali :) annem aglamisti sarikamisa gidince bu nasil bi soguk yaa diye :) 45 cok olur bence canim ya yuruyusle desteklesen yeter guzel besleniyosun arada kacamak yaptiginda haftanin iki gunu kosarsin bence.

Benim de babam izmirli annem manisalı:)))
Benim atama yazımı gördüklerinde ekranda ikisi de hüngür hüngür ağlamıştı kıyamam ya.
Bide tek çocuğum ben

Hayın kayınvalide bana bir iğne almadı bak Anca havlu kenarı örmüş getirmiş çeyizime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…