Hee heee yazdim burayatmm gidebilirsin sporuna gelmiyorum ben(millet gelmeye başladıya cesaretim geldi )
Az olmuş kız bu kahvaltı biraz daha güçlü yapsaydın ya kuzum.Sabah kahvaltimi yazayim bari :)
İki yumurta
Yarim kk peynir
Bir kuzuk ceri domates
İki kirma zeytin
Bir bardak cay
Yuruyuse cikmam gerek cok kotu hissediyorum kendimi aksama da kv ye gidicez. Neden bana pirlanta almamis hesabini sorucambayanbaloncuk
yürü kuzum yürü benim yerimede yürüHee heee yazdim burayasimdi gidiyorum ama donusum muhtesem olacak
Orda iki tane yumurta var kizz nasi yetmesin bir de dun yediklerimden sinra boyle iyidir ha bide aksama kv faktoru varAz olmuş kız bu kahvaltı biraz daha güçlü yapsaydın ya kuzum.
Tabi yetiyo bana diyorsan o zaman temammmm:))
Salla salla canım ohh yandan yandanKizlaaar herkeee merhaba guzel bi haftasonu olsuuun. Regl bitisi ve yogun spor beslenme programinin sonucunda ben 69 larda bisey olsam keske derken 68.6 kilo ciktim bu sabahhh
Tum gun durmadan oynamak istiyorum
sbeden bayanbaloncuk begum75 charmant @esraas
Minik kusum beniiimmm hemencecik iyiles emi
Ayy ikiymiş o pardon bebiş.Orda iki tane yumurta var kizz nasi yetmesin bir de dun yediklerimden sinra boyle iyidir ha bide aksama kv faktoru var
Yaz kuzum yaz sana serbest nasilsa eriyip gidiyolar ustten aliyorsun daha mideye inmeden pofff oluyor onlarAyy ikiymiş o pardon bebiş.
Dünkü menümü yazmaya bile cesaret edemedim:))
beni geçmiş olcan pzartesi daha ne olsun, kesip atacam bu yağları yada yağ çözücü dökecem üzerime o olcakNe oldu yahu? Hahaha :)))
Tamam kız al o zaman.Yaz kuzum yaz sana serbest nasilsa eriyip gidiyolar ustten aliyorsun daha mideye inmeden pofff oluyor onlar
gecmis olsu n canim dikkat et kendine :)Sanırım canım çok fenayım işe geldim aptal gibi gene3 saat sonra çıkacağım neyse ki 2 gün dinlenirsem pazartesiye daha iyi gelirim inşallah gözlerimin önü çöktü morardı resmen
sagol canim insallah hepimizin öyle olur :)bayanbaloncuk canım ziyaretinin güzel geçmesine sevindim rabbim sevgiyi saygıyı daim etsin inşaallah.
seni alkisliyorum burdan masallah :)Kizlaaar herkeee merhaba guzel bi haftasonu olsuuun. Regl bitisi ve yogun spor beslenme programinin sonucunda ben 69 larda bisey olsam keske derken 68.6 kilo ciktim bu sabahhh
Tum gun durmadan oynamak istiyorum
sbeden bayanbaloncuk begum75 charmant @esraas
Evet canım bir de egeli olarak bu soğuk kar şok etmişti ilk geldiğimde.
Pilates her gün yapıyorum bundan sonra yürüyüş pek düzenli yapamıcam galiba 45 dakika kadar koşsam da olur dimi
Benim de babam izmirli annem manisalı:)))Aaa nerelisiin? Benim annem Izmirli babam Manisali :) annem aglamisti sarikamisa gidince bu nasil bi soguk yaa diye :) 45 cok olur bence canim ya yuruyusle desteklesen yeter guzel besleniyosun arada kacamak yaptiginda haftanin iki gunu kosarsin bence.
Sağol canım sizlerde dikkatli olungecmis olsu n canim dikkat et kendine :)
Sabah kahvaltimi yazayim bari :)
İki yumurta
Yarim kk peynir
Bir kuzuk ceri domates
İki kirma zeytin
Bir bardak cay
Yuruyuse cikmam gerek cok kotu hissediyorum kendimi aksama da kv ye gidicez. Neden bana pirlanta almamis hesabini sorucambayanbaloncuk
Ayy o havlu kenarına da ayrı gıcığım yaa ne gereksiz bi şey o öyleHayın kayınvalide bana bir iğne almadı bakAnca havlu kenarı örmüş getirmiş çeyizime
İnanır mısın rahat 20 tane hiç sevmem dantel neyse ki işte özel misafir durumlarda onlar geldiklerinde bazen çıkartıyorumAyy o havlu kenarına da ayrı gıcığım yaa ne gereksiz bi şey o öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?