- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
bitti kuzum eve gelince yazdim sana :)yürüyüşün bitti mi, kimse yok bugün burda ben nöbetci kaldım
hoşgeldin, şimdi bi kahve iç şekersiz türk kahvesi, bu kadar yürüyüşten sonra bağırsakların iyi çalışmasına yardım eder :)bitti kuzum eve gelince yazdim sana :)
himm olabilir aslinda :) sagol canim sen naptin biz yokken bakayiiimhoşgeldin, şimdi bi kahve iç şekersiz türk kahvesi, bu kadar yürüyüşten sonra bağırsakların iyi çalışmasına yardım eder :)
himm olabilir aslinda :) sagol canim sen naptin biz yokken bakayiiim
kuzum türk kahvesi kalmamis evde dün ictiler sonunubiraz iş yapım biraz internette takıldım ve sıkıntıdan patladım
afiyet olsunkuzum türk kahvesi kalmamis evde dün ictiler sonunuben de sade nescafe yaptim simdi onu iciyorum :)
tesekkür ederimm :)afiyet olsun
Benim de babam izmirli annem manisalı:)))
Benim atama yazımı gördüklerinde ekranda ikisi de hüngür hüngür ağlamıştı kıyamam ya.
Bide tek çocuğum ben
amann yarabimm maşallahh maşallahh :))) kız bana yetiştinn pis :))))
ortalık iyice kızıştıYetisirim tur bile bindiririm :) baloncugumla kendi adima meydan okudum yeni yila kadar hadi hayirlisi:)bayanbaloncuk
yürü kiz kim tutar seni benden sana hep destek tam destekYetisirim tur bile bindiririm :) baloncugumla kendi adima meydan okudum yeni yila kadar hadi hayirlisi:)bayanbaloncuk
Allah kavuştursun canımKızlar annem gitti
Artık pazartesiden itibaren diyete spora pür dikkat
Benle kıyasıya rekabete girecek olan var mı
Dünden önce 61 kgdım
Bugün moralim bozulmasın diye tartılmadım
Hahaha cok tatlısınAllah kavuştursun canım, rekabet konusunda hiç iyi değilim 2 arkadaş sağolsun beni geçti ben hala yerimde sayıyorum, bi bildiğim ancak çen çen çene
:) ben girerim diycem ama sen 50lere girmek üzeresin :)Kızlar annem gitti
Artık pazartesiden itibaren diyete spora pür dikkat
Benle kıyasıya rekabete girecek olan var mı
Dünden önce 61 kgdım
Bugün moralim bozulmasın diye tartılmadım
seni böyle seviyoruz kiz bizAllah kavuştursun canım, rekabet konusunda hiç iyi değilim 2 arkadaş sağolsun beni geçti ben hala yerimde sayıyorum, bi bildiğim ancak çen çen çene
seni böyle seviyoruz kiz biz
Kaç kilosun:) ben girerim diycem ama sen 50lere girmek üzeresin :)
seni böyle seviyoruz kiz biz
yazını okudum ve bende elma yiyorumsimdi 50 squat cektim, ardindan da midem kazindi 1 elma yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?