♥haftalık kilo verme yarışması♥

Vallaha misafir buldugunu yer tatlim ama ev sahibi yemeyecek degil mi?

diyetisyen desteği alsam mı diye düşünüyorum kalıcı kilo vermek istiyorum
Canım sağlıklı beslenerek güzel bir diyetle ve sporla zayıflarsan zaten kalıcı olur maksat burada da aç kalmadan sporla zayıflamak sağlıklı beslenmeyi öğrenmek ve verdikten sonrada kiloyu korumak ne şekilde verirsen ver sonrasında iyice salarsan önüne ne gelirse yersen bir işe yaramaz diyestisyen de aynı şeyi yapacaktır tabi ki sen daha iyi bilirsin

Son düzenleme:
Nehir
Cnm senle günlük aldığımız kalorileri yarıstıralım mı
Günlük skor tutarız 1–1 5–4 gibi devam eder

öfff kızlar kaç gündür wc sorunum var
o yüzdenmidir nedir bilmiyorum + dayım
sbeden kilom:62.5 canım maalesef
yav bıktım ya bıktım,hep bırakasım geliyor zayıflama işini ama hayırlısı bakalım

Nehir

Cnm senle günlük aldığımız kalorileri yarıstıralım mı
Günlük skor tutarız 1–1 5–4 gibi devam eder
O ne kuzu 1-1-5-4 ne demek Kalori yarıştırırızben fatscreetle hesaplıyorum genelde 1000 kaloriyi aşmam hatta 900 gramı bile doğruysa eğerŞuana kadar yediklerim 402 kalori mesela yazmıştım öğlen ona sade nescafe ekledim sadece misal bakalım akşam az daha ekleme olacak tabi

İmkanin varsa al tabiiki canim ama kalici kilonun sirri beslenme seklini degistirmek ve sadece sana yeten kadar yemekten geciyor
Kuzum ben pilates toplarıyla lastiğini almayı düşünüyorum bir büyük top bir bel altı için top 2 ufak elde taşımalı top 1 lastik 3lü de olabiliyor onlar onlardan düşündüm 50-70 TL civarı tutuyor ama sence gerekli mi topsuz falan yapıyorum ama 30 dakika sürüyor sıkılıyorum benim isteğim 1 gün 1 saatlik pilates yapayım sonraki gün leslie ve squat yapayım sonra ki gün ip atlama falan yapayım bir türlü düzene koyamadım o sebepten

Bana gore gereksiz ama sen bilirsin. Eglenceli olsun dersen al. Ama bir saat yapabilecegin videolar da var. Zaten suan cok iyi gidiyorsun.pilatesle ip atlamayi ayni gun yap diger gun leslie ve squat super olur

Bana gore gereksiz ama sen bilirsin. Eglenceli olsun dersen al. Ama bir saat yapabilecegin videolar da var. Zaten suan cok iyi gidiyorsun.pilatesle ip atlamayi ayni gun yap diger gun leslie ve squat super olur
O zaman öyle yapayım canım ben leslie ile pilatesi yapıyorum squatı ipi salladım iyice o zaman almadan yapayım dediğin gibi sağol kuzum

Çok iyisin canım bravo tabi ki harika 70 günde 10 kilo ne demek yaklaşık haftada 1 kilo yapar

tebrik ederim canım . çok sevindim bu haftada grup tranfsferi yapan 2 kişi oldu senle beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…