- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
sağol canım benimOlsun canım 300 gram verirsin fazlasını da verirsin pes etme
Bende inanıyorum sana canımBu pazar çok ağır misafirlerim var çok çeşit yapacağım ama yemeyeceğim az yiyeceğim onu geçersem iyi olurum bende
nerde çalışıyorsunuz arada birim değişikliği iyi oluyor farklı ortam farklı iş:)Hoşgeldin canım sen gittin ben de gittim
Şaka maka pat diye bir yazı tebliğ aldım farklı bir birim de görevlendirilmişim burda arkadaşlara bahsetmiştim cuma sabahı dua edin diye hiç haberim yokken, pazartesi haberini aldım çok sevindim sıkılmıştım iyice burda
İnşallah değişiklik iyi gelir şimdiden psikolojim bile değişti
Döviyim mi seni kızım ne yedin sen
Bilmiorumki ne yedim.Döviyim mi seni kızım ne yedin senMenülerini yazıyorsun bundan sonra o kadar emek boşa mı
Hoşgeldin canım sen gittin ben de gittim
Şaka maka pat diye bir yazı tebliğ aldım farklı bir birim de görevlendirilmişim burda arkadaşlara bahsetmiştim cuma sabahı dua edin diye hiç haberim yokken, pazartesi haberini aldım çok sevindim sıkılmıştım iyice burda
İnşallah değişiklik iyi gelir şimdiden psikolojim bile değişti
Menüleri yaz buraya sen farketmeden kaçırıyorsun az yesen de kalorili yiyorsun biliyorum seni ben ya da sporu bıraktın bunlardan biri muhakkakBilmiorumki ne yedim.
Emegim bosa gitmesin yemicem
Evimi döşerken inşaallah foto atarım yardımcı olursunuz bana:))Evet anca dantel hiçte sevmem
Bende çok sadeciyimdir evimde herşey sade nadir süslü şeyler var
Zevkle canım ben bayılırım dekorasyon işlerine kombinlereEvimi döşerken inşaallah foto atarım yardımcı olursunuz bana:))
Canim başın sağolsun. Malesef ölüm çok yakin ansızın gelebiliyor.bu sebeple bi şeye karar verirken plan yaparken korkuyorum inşallah diyorum sıkça bazen de icimden diyorum. ALLAH sevdiklerimize bize uzun hayirli sağlıklı ömür versin inşallahYakın bir arkadaşımı trafik kazasında kaybettim . İnanın bana hala sersem gbiyim ölüm bu kdr yaknmş meğer bize sevdiklerimizi o kdr görmezdn geliyoruz ki . Bluşucaz diye plan yapıyoruz ben cenazesine gidiyorumo kdr acı ki sevdiklerinize ne olur sarılın ve her fırsatta ona onu sevdiğinizi söyleyin plan yapmak boşmş yarına çkacağımız belli değilken sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirin . Bu dünya gerçekten yalan dünya ben onu anladım artık içim acıyo be kızlar bişey oturdu kalkmıyo ben böyle oldum anne babanın acısını tahmn edemiyorum bile . Kısa bi dönem oldu sizleri tanıyalı ama hakkınızı helal edin hepinizi seviyorumm
Sporu biraktim cnm ama bugun yarim saat pilates yaptim emin olabilirsinMenüleri yaz buraya sen farketmeden kaçırıyorsun az yesen de kalorili yiyorsun biliyorum seni ben ya da sporu bıraktın bunlardan biri muhakkakçok üzüldüm
Kilpayi olmus ama artik 100 grubu yok. Simdi elma şekeri gibi gaza basmalisin :) o 80 grubunda ve cok azimli@sbedencim canım bu hafta yüz grubunu sil istersen 99.800 olmuşum bakalım tekrardan başladım kilo vermeye bu daha başlangıç
1,80 mi
Harikasın canım ne olsunSelam bebişleeerrr
nabersiniz keyifler nasıl
Ben okuldan çıktım yürüyüş yaptım birazdan da akşam yemeğimi yicem:))
Sabah 2 dilim ekmek 1 yumurta 1 közlenmiş biber
Akşam tavuklu patates yemeği pilav turşu
Akşam atıştırmalık olarak da çerez yetim
Sporum
1 saat yürüyüş
1 saat pilates
30 dakika koşu
Kilom 56.1
Anlaşıldı sporu da bırakmaman gerekiyor bugün ekstradan yürüyüş ya da leslie yapmanı öneririm yarım saat pilates az gelebilir vücudunu sarsman gerek yerleşmeden o 1 kiloSporu biraktim cnm ama bugun yarim saat pilates yaptim emin olabilirsin
Kızlar geçen hafta 55 i gördüm :) ama deli yedim bu hafta 56 oldum yine diyete başladım bugün :) hedef 49-50
kendim kilo vermis gibi sevindim sanasbeden Heyooooo 68.5 :)
valla yesim seni yakaladi begüüüm
aksam yemegi yeseymissin daha az kalori alirmissin emin olaslında cumartesi iyiydi, pazar kaçırdım biraz, kaçırdım dediğimde şöyle pazar sabahı kahvaltıyı geç yaptım akşamada yemek yemedim 1 bardak süt, 1 dilim kek, 5 tanede kendi yaptığım kurabiyeyi yedim, sporda yapmadım sonuç bu
pastayla börekten ayir kendine kahvaltida ye, ben olsam misafirlerle yerim ama siz kacamak gözüyle baktiginiz icin yemesabah: 1 dilim ekmek, 3 zeytin, peynir, 2 ceviz
ara : yarım elma
öğlen : barbunya fasulye (suyunu yemem sadece taneleri, çatalla yiyiyorum bide), 3 kaşık pilav, bir dilim ekmeğin kenarları
benim zaten öğlene kadar iyi, saat 2 gibi bi başlıyorum acıkmaya, aklım hep ne yesem de, eve gidincede öyle acık şundan bi lokma bundan derken kaçamaklarım oluyo sanırım, bide bu akşam çaya misafirim gelcekmiş, patatesli börekle mozaik pasta yapcam, nasıl dayancam bilmiyorum
sorma esrada geçti beni yeşimde, ben yerimde rap rapkendim kilo vermis gibi sevindim sana
valla yesim seni yakaladi begüüüm
aksam yemegi yeseymissin daha az kalori alirmissin emin ol
pastayla börekten ayir kendine kahvaltida ye, ben olsam misafirlerle yerim ama siz kacamak gözüyle baktiginiz icin yeme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?