♥haftalık kilo verme yarışması♥

nerde çalışıyorsunuz arada birim değişikliği iyi oluyor farklı ortam farklı iş:)

Selam bebişleeerrr
nabersiniz keyifler nasıl
Ben okuldan çıktım yürüyüş yaptım birazdan da akşam yemeğimi yicem:))
Sabah 2 dilim ekmek 1 yumurta 1 közlenmiş biber
Akşam tavuklu patates yemeği pilav turşu
Akşam atıştırmalık olarak da çerez yetim
Sporum
1 saat yürüyüş
1 saat pilates
30 dakika koşu
Kilom 56.1

canım benim çok sevindimm ne güzel yeni kan yeni yer iyidir inşallah seversin mutlu olursun :) bu arada inişlerdesin tebrik ederimm

Canim başın sağolsun. Malesef ölüm çok yakin ansızın gelebiliyor.bu sebeple bi şeye karar verirken plan yaparken korkuyorum inşallah diyorum sıkça bazen de icimden diyorum. ALLAH sevdiklerimize bize uzun hayirli sağlıklı ömür versin inşallah

Harikasın canım ne olsun
Sporu biraktim cnm ama bugun yarim saat pilates yaptim emin olabilirsin
Anlaşıldı sporu da bırakmaman gerekiyor bugün ekstradan yürüyüş ya da leslie yapmanı öneririm yarım saat pilates az gelebilir vücudunu sarsman gerek yerleşmeden o 1 kilo
Kızlar geçen hafta 55 i gördüm :) ama deli yedim bu hafta 56 oldum yine diyete başladım bugün :) hedef 49-50

Ah seni biraz tutsan ağzını gayette güzel gidiyor ama olsun bu hafta daha fazlasını vereceksin inşallah

kendim kilo vermis gibi sevindim sana
kızlar günaydın, sbeden cim kilom 68,2
valla yesim seni yakaladi begüüüm
aksam yemegi yeseymissin daha az kalori alirmissin emin ol
pastayla börekten ayir kendine kahvaltida ye, ben olsam misafirlerle yerim ama siz kacamak gözüyle baktiginiz icin yeme

sorma esrada geçti beni yeşimde, ben yerimde rap rap, bu arada misafirler yarın akşam gelcekmiş, ben bu akşamdan onlara ağlayan pasta patatesli börek, yapcam,bide yarın makarna salatasıiyimi sizce, bide dün bayatlamayan tuzlu kurabiye yapmıştım bide cevizli kek var ondan da koyarım yanına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…