- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
Ben de fat secrettan hesaplıyorumO ne kuzu 1-1-5-4 ne demekKalori yarıştırırızben fatscreetle hesaplıyorum genelde 1000 kaloriyi aşmam hatta 900 gramı bile doğruysa eğer Şuana kadar yediklerim 402 kalori mesela yazmıştım öğlen ona sade nescafe ekledim sadece misal bakalım akşam az daha ekleme olacak tabi
Öğle yediklerime baktın mı canım yanlış hesaplamıyorum değil miBen de fat secrettan hesaplıyorum
400 cok azmış
Neyse gecicez artık seni birşekilde :))))
Ben de fatsecret kullanıyorumBen de fat secrettan hesaplıyorum
400 cok azmış
Neyse gecicez artık seni birşekilde :))))
evet menümü de paylasayim günü kapattim cünkü :)
uyaninca 1 fincan yesilcay
kahvalti 8:00
2 haslanmis yumurta
1 kücük salatalik
1 dl ezine
7 siyah zeytin
1.5 tatli kasigi salca
ögle 14
1 tabak eriste corbasi
aksam 17:30
1 tabak pirasa yemegi (bol pirincli)
henüz spor yapmadim, 500 ip, bölgesel hareketlerim ve 50 de mekik düsünüyorum bugunluk bakalim :)
artik haftada 1 tartilicam
ya bende onu kullaniyorum ama bazi seylerin kalorisi az yaziyor kizlar ordaBen de fatsecret kullanıyorum
hayir kuzum zaten sporla yakiyorsun hicbisey olmaz aldigin kalori yaninda yaktigin da onemliÖğle yediklerime baktın mı canım yanlış hesaplamıyorum değil micharmant
Akşama yarım kase tavuk çorbam 1 dilim ince fırın makarnam var(son makarnam bu hafta)canım onlarla da sanırım alsam alsam en fazla 400 gram alırım ee sporda yapacağım ev işi de inşallah kaçışı yok bugün
evet menümü de paylasayim günü kapattim cünkü :)
Gayet basarili olmus canim sadece bir tavsiye siyah zeytin kalorisi yuksektir bunu dikkate aliyorsan sorun yok ayrica zaten spor yapacakmissin
uyaninca 1 fincan yesilcay
kahvalti 8:00
2 haslanmis yumurta
1 kücük salatalik
1 dl ezine
7 siyah zeytin
1.5 tatli kasigi salca
ögle 14
1 tabak eriste corbasi
aksam 17:30
1 tabak pirasa yemegi (bol pirincli)
henüz spor yapmadim, 500 ip, bölgesel hareketlerim ve 50 de mekik düsünüyorum bugunluk bakalim :)
artik haftada 1 tartilicam
Canım ona da bakıyorum evet arada oynamalar olabiliyorhayir kuzum zaten sporla yakiyorsun hicbisey olmaz aldigin kalori yaninda yaktigin da onemliayrica o program harici diyetkolik ten de bak cunku kisiler fatsecrete kendi ekleme de yapabiliyor
Az ince aciklama yaptim nehire sadece o programa guvenme tatlim diyet kolikten kontrol et.ya bende onu kullaniyorum ama bazi seylerin kalorisi az yaziyor kizlar orda
biliyorum canim ama biz zeytini kendimiz yapiyoruz iri zeytin degil o yüzden minik minik zeytinler bide arada sirada zeytin yiyorum canim ben :)siyah zeytin
diyet kolik tele inen bisey mi yoksa site mi?Az ince aciklama yaptim nehire sadece o programa guvenme tatlim diyet kolikten kontrol et.
Site tatlim arada kontrol edebilirsin.diyet kolik tele inen bisey mi yoksa site mi?
Afiyet olsun. Yeme demedim zaten dikkatli ye ben cok severim zeytini :) hele ev yapimiysabiliyorum canim ama biz zeytini kendimiz yapiyoruz iri zeytin degil o yüzden minik minik zeytinler bide arada sirada zeytin yiyorum canim ben :)
sagol canim :) bugun kendime elbiseyle kazak aldim hic giymedigim tarzda ay nasil mutlu oldum nasil yaSite tatlim arada kontrol edebilirsin.
O zaman hemen bir fotoosagol canim :) bugun kendime elbiseyle kazak aldim hic giymedigim tarzda ay nasil mutlu oldum nasil ya
seviyorum bende canim ama unutuyorum hep yemeyiAfiyet olsun. Yeme demedim zaten dikkatli ye ben cok severim zeytini :) hele ev yapimiysa
dur cekeyim özelden atayimO zaman hemen bir fotoo
Kiz hani ya nereye kayboldundur cekeyim özelden atayim
attim az önce gelmedi miiKiz hani ya nereye kayboldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?