Wuuhuuu basim dondu daha ne olsun hersey var ellerine sagliksorma esrada geçti beni yeşimde, ben yerimde rap rap, bu arada misafirler yarın akşam gelcekmiş, ben bu akşamdan onlara ağlayan pasta patatesli börek, yapcam,bide yarın makarna salatası iyimi sizce, bide dün bayatlamayan tuzlu kurabiye yapmıştım bide cevizli kek var ondan da koyarım yanına
sağol canım benim, aramızda gün mü yapsakWuuhuuu basim dondu daha ne olsun hersey var ellerine saglik
Yakin olsak yapardik vallasağol canım benim, aramızda gün mü yapsak
ne güzel olurdu, aslında imkan olsada her ay bi şehirde toplansak ödül günü yapsak ,sonra yürüyerek dönsek şehirlere yediklerimizi yaksakYakin olsak yapardik valla
o bende de oluyo bende bıktım bunu düşünmekten, bu saatten sonra bakliyat olmaz, sebze seviyosun sen, sebze pişirebiirsin(pırasa,ıspanak,karnabahar), balık olabilir, yada ızgara köfte yanına biber ve domates közle, offf acıktım galibaAksama ne pisircem diye dusunmekten gina geldi artik off
ne güzel olurdu, aslında imkan olsada her ay bi şehirde toplansak ödül günü yapsak ,sonra yürüyerek dönsek şehirlere yediklerimizi yaksak
Ben de aciktim ama geberticem midemi yedirmicem onao bende de oluyo bende bıktım bunu düşünmekten, bu saatten sonra bakliyat olmaz, sebze seviyosun sen, sebze pişirebiirsin(pırasa,ıspanak,karnabahar), balık olabilir, yada ızgara köfte yanına biber ve domates közle, offf acıktım galiba
Dengeli ve proteinsiz beslenir ve asiri az yiyerek birden zayiflarsan kaslarin erir. Ha birde spor yapmazsan buyuk oranda kastan verirsin. Diyetisyen destegi almiyorum fakat bildiklerim bunlar canim.arkadaşlar diyetisyen desteği alan var mı. kilo kaybı oluyar ama yağ kaybı mı kas kaybı mı bilemiyoruz.
ee bi zahmet alıştın sen bu heyecanı yaşamaya mahrum bırakmıyım, aramışken çarşamba günü doktor randevusu varmış onun içinde izin istiyomuş dermisinBen mi izin alcam yine patronundan
ben alıyorum, geçen ilk gittiğimde 35,....küsur du yağ oranım, çarşamba bidaha gidicem bakalım nolmuş, sonucu yazarım burayaarkadaşlar diyetisyen desteği alan var mı. kilo kaybı oluyar ama yağ kaybı mı kas kaybı mı bilemiyoruz.
Tamam soyleyeyimee bi zahmet alıştın sen bu heyecanı yaşamaya mahrum bırakmıyım, aramışken çarşamba günü doktor randevusu varmış onun içinde izin istiyomuş dermisin
daha iyiyim canım, ağrım ara ara geliyo ve daha hafif ama 3 aydır böyle zaten bazen süründürüyo bazen öldürüyoTamam soyleyeyimnasil oldun bu arada daha iyi misin
İnsallah gecer artik kurtulursun kuzum :)daha iyiyim canım, ağrım ara ara geliyo ve daha hafif ama 3 aydır böyle zaten bazen süründürüyo bazen öldürüyo
inşallah canım, çok sağolİnsallah gecer artik kurtulursun kuzum :)
sabahtan beri naptın bu saate iş mi kalır tembel seniBen kalkip mutfakla koridoru da supureyim ne kadar rahatim yaa
daha ne olsun yeter de artar bencesorma esrada geçti beni yeşimde, ben yerimde rap rap, bu arada misafirler yarın akşam gelcekmiş, ben bu akşamdan onlara ağlayan pasta patatesli börek, yapcam,bide yarın makarna salatası iyimi sizce, bide dün bayatlamayan tuzlu kurabiye yapmıştım bide cevizli kek var ondan da koyarım yanına
Ip atlayayim bari bendeHarikasın canım ne olsun
Anlaşıldı sporu da bırakmaman gerekiyor bugün ekstradan yürüyüş ya da leslie yapmanı öneririm yarım saat pilates az gelebilir vücudunu sarsman gerek yerleşmeden o 1 kilo
Ah seni biraz tutsan ağzını gayette güzel gidiyor ama olsun bu hafta daha fazlasını vereceksin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?