- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
Sende çok iyisin menülere bakarsak ama niçin kilo veremedin kuzum , dikkat ediyorum sen benden de az yiyosun spor var demiEvet bugunku menum;
Sabah
1 yumurta
1 ceri domates
5 kirma zeytin
Yarim kk peynir
Ara
Nescafe 3 in 1
Oglen
2 kasik yulaf ve 1 cay kasigi pekmez konmus 1 kase yogurt
2 findik 2 fistik
Ara
Nescafe 3 in 1
Aksam
2 kasik yulaf, 1 tatli kasigi keten tohumu ve 1 caykasigi pekmez konmus 1 kase yogurt
Super super supeerrrGerçekten gidiyor canım ya inşallah hep böyle devam etsin hedefim e ulaşayım ocağa kadar 80kg ölmek var dönmek yok
ben zaten akrep burcuyum bu da ustune cabasi olduyine su ic diyor yaaa off bide kasik bolgemde usutmusum gibi bir agri var gercekten ilginc benim arti cikmamin tek sebebi ayin akrep burcunda olmasi demek ki caktirma
leblebiyle yogurt biraz dengelemis sevindimBugünlük öyle oldu ama inanırmısın kahvaltım o kadar dinç ve tok tutuyor ki akşama kadar bişey yemesem yemem o derece, şimdi 1 avuç leblebi ve meyveli yoğurt tükettim Bugünlük yeter. .
aldigin kalori cok az cok sagliksiz birsey yapiyorsun suan
Genelde evet ama gectigimiz hafta kalorisi yuksek beslendim ve spor pek yapmadim bekliyordum acikcasi ama bugun itibariyle gaza bastimSende çok iyisin menülere bakarsak ama niçin kilo veremedin kuzum , dikkat ediyorum sen benden de az yiyosun spor var demi
detoks mu yapiyon kiz sen benden gizliEvet bugunku menum;
Sabah
1 yumurta
1 ceri domates
5 kirma zeytin
Yarim kk peynir
Ara
Nescafe 3 in 1
Oglen
2 kasik yulaf ve 1 cay kasigi pekmez konmus 1 kase yogurt
2 findik 2 fistik
Ara
Nescafe 3 in 1
Aksam
2 kasik yulaf, 1 tatli kasigi keten tohumu ve 1 caykasigi pekmez konmus 1 kase yogurt
sssstt caktirma ben de ne yaptigimi bilmiomdetoks mu yapiyon kiz sen benden gizli
dikkat et ben de gecen hafta piko mu ne ondan yemistim sonu kotu oldu bak +500simdi etinin stick bitter cikolatasi var ya incecik 46 kalori ondan yedim bitane
siz diyettekiler icin sorun tekil edebilir ama ben diyet yapmadigim icin sorun coksssstt caktirma ben de ne yaptigimi bilmiom
dikkat et ben de gecen hafta piko mu ne ondan yemistim sonu kotu oldu bak +500
Heee hava mi atiyosun sen simdisiz diyettekiler icin sorun tekil edebilir ama ben diyet yapmadigim icin sorun cok
yiyelim yiyelim ama insan gibiHeee hava mi atiyosun sen simdinapalim bizimde yiyecegimiz gunler gelecek umudumuzu kaybetmedik eyyy halkiimmm basaracagiizz!
Ozenme kiizzz bazilari doymak bilmez verdikce yer catlaryiyelim yiyelim ama insan gibibazen (tesbihte hata olmaz lütfen kimse üstüne alinmasin) bazen hayvanlara cok özeniyorum, doyduklari an bir lokma fazlasini yemiyorlar
ödül günlerimi saymazsak evet :) gerci artik onda da öyle aman aman yememeye basladim ödül günlerimde sabah uyanip aksam yatana kadar abur cubur yerdim öncedenOzenme kiizzz bazilari doymak bilmez verdikce yer catlar(mesela balik bazi kopekler de doysa da yer besledigimden biliyorum) sen keyfine bak idareli yiyorsun zaten
Spor can yaGenelde evet ama gectigimiz hafta kalorisi yuksek beslendim ve spor pek yapmadim bekliyordum acikcasi ama bugun itibariyle gaza bastim
Spor can ya
Bende kendimi parçalayım sporsuz kilo veremiyorum, hadi hayırlısı o zaman senin hedefe az kaldı zaten
Oyumu kullandim
Bir hafta sonra sonuçları ogrenicez :)Oyumu kullandim
Yok tatlim..bazi arkadaşlar pazar gunu tatil fazla kaciriyor pazartesi de fazla cikiyoruz demişlerdi. Bende çoğunluk ne isterse o olsun dedim kendimce. O sebeple anket düzenledimNe oluyo ya biri banada anlatsın ben yine pazartesi dedim :) ne oluyo forum mu kapanıyoöle bişey yok dmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?