♥haftalık kilo verme yarışması♥

Sende çok iyisin menülere bakarsak ama niçin kilo veremedin kuzum , dikkat ediyorum sen benden de az yiyosun spor var demi

ben zaten akrep burcuyum bu da ustune cabasi oldu yine su ic diyor yaaa off bide kasik bolgemde usutmusum gibi bir agri var gercekten ilginc benim arti cikmamin tek sebebi ayin akrep burcunda olmasi demek ki caktirma

Bugünlük öyle oldu ama inanırmısın kahvaltım o kadar dinç ve tok tutuyor ki akşama kadar bişey yemesem yemem o derece, şimdi 1 avuç leblebi ve meyveli yoğurt tükettim Bugünlük yeter. .
leblebiyle yogurt biraz dengelemis sevindim
@nehirnil111 kaç kcalla tamamladın canım
Benim 757 kcal
Cok açım ama rekabetten yemiyorum :)))
aldigin kalori cok az cok sagliksiz birsey yapiyorsun suan

detoks mu yapiyon kiz sen benden gizli

Heee hava mi atiyosun sen simdi napalim bizimde yiyecegimiz gunler gelecek umudumuzu kaybetmedik eyyy halkiimmm basaracagiizz!
yiyelim yiyelim ama insan gibi bazen (tesbihte hata olmaz lütfen kimse üstüne alinmasin) bazen hayvanlara cok özeniyorum, doyduklari an bir lokma fazlasini yemiyorlar

yiyelim yiyelim ama insan gibi bazen (tesbihte hata olmaz lütfen kimse üstüne alinmasin) bazen hayvanlara cok özeniyorum, doyduklari an bir lokma fazlasini yemiyorlar
Ozenme kiizzz bazilari doymak bilmez verdikce yer catlar (mesela balik bazi kopekler de doysa da yer besledigimden biliyorum) sen keyfine bak idareli yiyorsun zaten

Ozenme kiizzz bazilari doymak bilmez verdikce yer catlar (mesela balik bazi kopekler de doysa da yer besledigimden biliyorum) sen keyfine bak idareli yiyorsun zaten
ödül günlerimi saymazsak evet :) gerci artik onda da öyle aman aman yememeye basladim ödül günlerimde sabah uyanip aksam yatana kadar abur cubur yerdim önceden

Ne oluyo ya biri banada anlatsın ben yine pazartesi dedim :) ne oluyo forum mu kapanıyo öle bişey yok dmi
Yok tatlim..bazi arkadaşlar pazar gunu tatil fazla kaciriyor pazartesi de fazla cikiyoruz demişlerdi. Bende çoğunluk ne isterse o olsun dedim kendimce. O sebeple anket düzenledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…