gece 1 buçuk 2 litre su içiyorum iyi geldi bağırsaklarıma. az yemekten durmuştu
şşşiiiitttttt noluyo burda bakıyımdur cekeyim özelden atayim
Sporu hesaplamadım canımAmin inşallah canım
Ahaha seni hırslı kız seniBenim 10009 kalori canım suları bitki çaylarını saymıyorum akşamları bal pekmez falan yiyorum hastalığım için onlar abartıyor bir de dün son kez fırın makarna yedim onunda yüksek kalorisi yaptığım egzersizlerde 572 kalori yapmışım senin ne kadar
Nereden aldın canım ne kadardı hepsiburada da çok pahalı gelmedi bana uygun gibi
Sporu hesaplamadım canım
O zaman skor 1–0 oldu
Ama bugun beni geçeceksin
Çünkü kızım gece uyandı,gecden beri onunla uğrasıyorum
Gece fıstık yedim süt içtim
Biraz önce de muz ve incir yedim
Yani şimdiden 1200 kcal oldu
Benim işim bitti
Neyse bugun de bol bol spor yapayım
İlk önce uyumam lazım, çok uykusuzum
Ve güzel de bir haberim vat
Gece fıstıklarına rağnen 60,1 kg çıktım
800gram vermişşm 1 günde
Dün protein günü yapmıştım,ödem de gitti sanırım
ben zaten akrep burcuyum bu da ustune cabasi olduyine su ic diyor yaaa off bide kasik bolgemde usutmusum gibi bir agri var gercekten ilginc benim arti cikmamin tek sebebi ayin akrep burcunda olmasi demek ki caktirma
cümlenin devamı gelmemiş ''teşbihte hata olmaz, hatasız teşbih olmaz''yiyelim yiyelim ama insan gibibazen (tesbihte hata olmaz lütfen kimse üstüne alinmasin) bazen hayvanlara cok özeniyorum, doyduklari an bir lokma fazlasini yemiyorlar
cevizi akşamdan koycaksın suya buna dikkat ediyosun canım demio problem ben de de var sabahları cevizli su da içiyorum ama değişen birşey yok
150 gram fıstık 900 kcalmışHarikasın canım maşallah bir anda inmenin sebebi ödem şişkinlik bu çok iyi olduNasıl şimdiden 1200 kalori oldu bu saydıklarınla olduğuna emin misin o kadar mı kalorili bunlar
valla spor super sen bu hizla bu hafta 50 lere gelirsinGunaydin kizlaar dun aksam mercimek yemegim ve yogurdumu yiyip 45 dk kosu+ 1 saat pilates yaptim. Bu sabahta bol protein candir deyip peynir ve 1 dilim cavdar ekmegi ile gune basladim :)
aman olmasında
wuhuuuuu supeeerrSabah; 07:40 - 1 dilim tost ekmeğiyle yarım dilim kaşarlı yağsız tost + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 2 kupa naneli yeşil çay
Öğle; 12:20 - Yarım kase domatesli sebze çorbası + 1 ad. haşlanmış tavuk but derisiz + 1 ad.etsiz çiğ köfte
Ara; 15:10 - Sade şekersiz 1 kupa nescafe
Akşam;19:20 - Yarım kase tavuk çorbası + 1 orta boy fırın makarna
Ara; 20:30 - 2 mandalina + 1 kivi + 2 tatlı kaşığı pekmez + 1 tatlı kaşığı bal + 1 kupa limonlu ıhlamur
Sporlarım; 1,5 lt su + 30 dakika yürüyüş + 45 dakika leslie(3mil) + 100 squat + 20 dakika ev işi
charmant @DisiAnka @deniz3344 THEY- C CallanPinckney
tesekkur ederim canim. Vallahi biktim benim de orayla bi zorum var zatengeçmiş olsun canım, nedir bu bizim çektiğimiz biri bitiyo biri başlıyo ağrının sızının
Ben bosuna 2 tane yemiyorum150 gram fıstık 900 kcalmış
akşamdan bur bardak suya bir adet cevizi dörde bölüp koyuyorumcevizi akşamdan koycaksın suya buna dikkat ediyosun canım demi
Ben Akrebim ne olcek şimdicharmant
Tüm burçlar Akrep Burcu etkisinde. 07 Aralık 2015 saat 13.25’ten 10 Aralık 2015 saat 00.25’e kadar Ay Akrep Burcunda küçülecek
Ay Akrep burcuna geçtiğinde tüm canlılara bu burcun özelliklerini yansıtır. Bu sebeple tüm burçlar Akrep burçları gibi davranma eğiliminde oluruz.
Akrep burcundaki Ay bize daha kurnaz, daha sinsi, daha tehlikeli, daha hırslı, daha korkusuz bir enerji yükleyecektir. Aynı zamanda daha zeki, daha çekici, daha erotik ve daha spirütüel bir enerji de yansıtacaktır. Özel ilişkilerimiz de ise tutku hakim olacaktır. Bu enerjiler bizi mücadeleci, kavgacı ve kıskanç hale getirebilir. Bu sebeple ilişkilerimizde daha dikkatli davranmakta fayda var. Ayrıca Ay Akrep burcundayken algımız ve hislerimiz de güçlenecektir.
Akrep burcu bedenimizde iç ve dış cinsel organlarımızı, idrar yollarımızı, anüsümüzü, döl yatağımızı, böbreklerimizin bulunduğu boşluğu ve burnumuzu yönetir. Bu nedenle Ay Akrep burcundayken alt batın bölgemizi üşütmemeliyiz. Soğuk ve nemli zeminlere oturmaktan kaçınmalıyız. Böylece hem şiddetli adet ağrılarından hem de hemoroitten korunmuş oluruz. Halk arasında basur olarak bilinen hemoroid hastalığını tetikleyen turşu, acı vb. gıdalardan da uzak durmalıyız. Hamile bayanların da bu süreçte düşük riskine karşı daha dikkatli olması gerekir. Özellikle Büyüyen Ay fazındaki Akrep burcu günlerinde daha fazla düşük vakasına rastlandığı gözlenmiştir.
Ay Akrep burcunda iken bu bölgelerin ameliyatından da zorunlu olmadıkça kaçınmak gerekir.
Bu tedbirleri alarak koruyacağımız Akrep burcunun yönetimindeki bu bölgelerin tedavisi için en uygun günler de yine Ay’ın Akrep burcunda olduğu günlerdir. Bu bölgeler her türlü tedavi ve bakıma her zamankinden daha hızlı cevap verecektir. Bu bölgeler için faydalı olan yiyecek ve içeceklere birazdan yer vereceğim.
Akrep burcunun temsil ettiği besin grubu karbonhidratlardır.
Karbonhidratlar vücudumuz için birinci dereceden enerji kaynağıdır ve büyük önem taşır. Sindirim sistemimiz gıdalar yoluyla alınan karbonhidratı glikoza dönüştürür ve bu kan şekeri yeni hücre ve doku oluşumu için kullanılır. Fazlası ise daha sonra kullanılmak üzere karaciğerde depolanır.
Karbonhidratlar basit ve kompleks karbonhidrat olarak ikiye ayrılır. Basit karbonhidratlar meyvelerde, sebzelerde, süt ve süt ürünlerinde; kompleks karbonhidratlar ise tam tahıllı ekmeklerde, kahvaltılık gevreklerde, baklagillerde ve pişmiş havuç, patates, mısır, bezelye, kestane, şalgam, bal kabağı gibi nişastalı sebzelerdir. Kompleks karbonhidratlı bu yiyecekler lif bakımından da zengindir.
Bedensel işleyişin devamı için önemli ve gerekli karbonhidratlardan bahsettik fakat birde uzak durmamız gereken karbonhidratlar vardır. Yani karbonhidratları iyi-kötü ya da sağlıklı-sağlıksız olarak ayırmalıyız. Üç beyazdan iki tanesi olan un ve şeker uzak durmamız gereken gruptadır. Beyaz ekmek, beyaz pirinç, şeker, tatlı çeşitleri, işlenmiş gıdalar yine kötü karbonhidratlar tarafındadır. Bu bilgiyi her zaman aklımızda tutmamız gerekse de özellikle Ay Akrep burcunda iken daha da önemsemeliyiz. Böylece hem sağlığımızı korumuş olur hem de fazlası vücutta yağa dönüşen karbonhidratların sebep olacağı fazla kilolardan korunmuş oluruz. Yediğimiz bir dilim ekmeğin ya da tatlının Ay Akrep burcunda iken iki kat etki edeceği kuralını hatırlayalım. Diyette isek bu kurala uygun beslenmemiz kilo vermemizi oldukça kolaylaştıracaktır. Aksi ise hızlı kilo alma sebebidir.
Ay Akrep burcunda iken büyük önem taşıyan bir diğer konu da su tüketimidir. Ay bu burca geçtiğinde canlıların suya olan ihtiyacı artar. Bu nedenle özellikle bu günlerde susuz kalmamalı aksine bol su tüketmeliyiz. Ayrıca bu günlerde tetiklenen hemoriod sorununa karşı lifli beslenme dışında alabileceğimiz en önemli tedbir su içmek ve hareket etmektir. B
Akrep burcunun temsil ettiği organlar için önemli olan ve bu günlerde tüketilmesi gereken yiyecek ve içeceklerin bir kısmı ise şunlardır.
Akrep günlerinde etkisi ve faydaları artan yaprak bitkiler. Ispanak, pazı, marul vb.
Şeker ihtiyacı hissedildiğin de tatlıların yerine koymak için çeşitli meyveler.
Kan şekerini dengeleyen elma, kuşkonmaz, kuru baklagiller, brokoli, balık, yağlı tohumlar, portakal, soya fasulyesi, keten tohumu ve tarçın.
Dozunda olmak koşulu ile yüksek kaliteli bal.
Stresi azaltan, daha mutlu hissetmemizi sağlayan brokoli, pazı, soya, mısır, kayısı, şeftali, erik, üzüm, yaban mersini ile papatya, rezene ve lavanta çayı gibi çaylar.
Böbrek ve mesane sorunlarına karşı faydalı ya da koruyucu özelliklere sahip olan baklagiller, mercimek, kereviz, domates, salatalık, turp, üzüm, armut…
Vücuttan su atılmasını sağlayan domates, karnabahar, enginar, mercimek, ısırgan çayı …
Kabızlığa iyi gelen erik, armut, elma, kayısı, incir, ananas, fıstık, badem, brokoli, lahana, pazı, enginar, kuşkonmaz, ıspanak, pırasa, yeşil fasulye, baklagiller, havuç, yulaf, keten tohumu, kuru meyveler…
Adet sancılarını ortadan kaldıran lavanta çayı. (Çok şiddetli yaşayanlar birkaç gün önceden içmeye başlamalı
Ay Akrep burcundayken saç boyamak ve saç kestirmek olumlu sonuçlar vermez. Aynı şekilde saç uzatma kürlerinden de istediğimiz sonucu alamayız. Bu günler de yapabileceğimiz en etkili bakım türü nemlendirici bakımlardır.
Ayrıca hazır alacağımız nem maskelerini yüzümüze, boynumuza ve ellerimize uygulayabiliriz. Cildimiz ve saçlarımız Akrep günlerinde bu nemi en güzel şekilde değerlendirip içine hapseder ve bu etki uzun süre devam eder.
Ay bu burçtayken tüm vücudumuza nemlendirici kullanmak gerekir. Özellikle epilasyon sırasında tüylerin kırılmasına neden olan cilt kuruluğuna karşı bu şekilde önlem alabileceğimiz günlerdir.
Doğal ve güçlü bir cilt nemlendiricisi olan ve bu yönüyle cilt kırışıklığı, pürüzleri, hatta cilt lekeleri üzerinde güçlü etkileri olan ayva çekirdeği jeli yine Akrep burcu günlerinin favori uygulamalarındandır. Hazırlanışını ve diğer detayları burada bulabilirsiniz.
Yoğun olarak burunda oluşan siyah noktaların bu günlerde temizlenmesi çok doğru olur. Bu bölgeyi temsil eden Akrep burcundaki Ay hem etkili hem kalıcı sonuçlar almamıza yardım eder.
Ayrıca Ay’ın Akrep burcunda olduğu günler:
-Havadaki nem miktarı fazladır ve ani yağış söz konusu olabilir. Kararsız kaldığımızda şemsiye almamız daha iyi olacaktır.
-Bu nemden dolayı bu günlerde sebze meyve kurutmak ve kış için çeşitli gıdalar hazırlamak doğru olmaz. Raf ömürleri kısa olur, hatta daha ilk günlerde küflenip bozulabilir.
-Yine aynı nedenle eşyalarımızı havalandırmak ya da ahşap yüzeylerde Islak temizlik yapmak doğru olmaz. Nemli ortamda havalandırılan eşyalar uzun süre nem kokabilir, küflenebilir. Ahşabın kuruması uzun süreceğinden çok çabuk deforme olur.
-Çamaşır yıkamak için bu günleri tercih edersek daha az deterjan kullanabiliriz. Çünkü Ay akrep burcunda iken lekeler daha kolay temizlenir.
-Şifalı bitkileri toplamak gerekir. Özellikle yaprakları kullanılan bitkilerin şifası daha güçlü olur. Bahçenizde bu tür bitkileri yetiştirme şansına sahipseniz toplamak için bu günleri seçin. Sonraki günler de kurutmanıza yardımcı olacaktır. Bu imkana sahip olmayanlar ise Akrep burcu günlerinde Pazar alışverişine çıkabilir.
-Yaprak bitkilerin bu günlerde ekilmesi de daha sağlıklı büyümelerini ve daha şifalı olmalarını sağlar.
-Bu günlerde bizler gibi bitkilerin ve hayvanların da su ihtiyacı artar. Bu nedenle mutlaka onların da su ihtiyacını karşılamalıyız.
-Özellikle küçülen Ay fazındaki Akrep burcu günleri bitkilerimizi ve toprağı böceklerden temizlemek için çok uygundur.
- Akrep burcunun başta belirttiğim enerjilerini zararsız hale getirmek için meditasyon, yoga vb. çalışmalar yapmak; rahatlatıcı bitki çayları içmek ya tütsüler yakmak iyi olur.
-Sabır gerektiren işlerle ilgilenmek, iş planı yapmak için uygundur. Fakat özellikle iş ortamında gerginlikten ve çatışmalardan uzak durmalıyız.
En yüksek faydayı görmeniz dileğiyle…
1 paket mi yedin kız150 gram fıstık 900 kcalmış
wuhuuuuu supeeerr
Haklıymışsın :)))Ben bosuna 2 tane yemiyorum
Benim kız uyumuyor 1–2 civarı uyandı,sabaha doğru uyudu, bir iki saat sonra yine kalktı, fıstıkları sinirimden yedim :)Ben Akrebim ne olcek şimdi
1 paket mi yedin kızsporla eritirsin eminim canını sıkma
Menü güzel değil de sporlarla oldu az buçuk gibi
yemiyecek inşallah :) akşam yemeği yemeyip küçük küçük yesem olur mu?
valla spor super sen bu hizla bu hafta 50 lere gelirsin
wuhuuuuu supeeerr
tesekkur ederim canim. Vallahi biktim benim de orayla bi zorum var zatenDis gebelik gecen ay bitti insallah baska bisey cikmaz bu ay bi doktora gorunucem bakalim ne diyecek.
akşamdan bur bardak suya bir adet cevizi dörde bölüp koyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?