♥haftalık kilo verme yarışması♥

Sabah; 07:40 - 1 dilim tost ekmeğiyle yarım dilim kaşarlı yağsız tost + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 2 kupa naneli yeşil çay
Öğle; 12:20 - Yarım kase domatesli sebze çorbası + 1 ad. haşlanmış tavuk but derisiz + 1 ad.etsiz çiğ köfte

Ara; 15:10 - Sade şekersiz 1 kupa nescafe
Akşam;19:20 - Yarım kase tavuk çorbası + 1 orta boy fırın makarna
Ara; 20:30 - 2 mandalina + 1 kivi + 2 tatlı kaşığı pekmez + 1 tatlı kaşığı bal + 1 kupa limonlu ıhlamur

Sporlarım; 1,5 lt su + 30 dakika yürüyüş + 45 dakika leslie(3mil) + 100 squat + 20 dakika ev işi

charmant @DisiAnka @deniz3344 THEY- C CallanPinckney

Sporu hesaplamadım canım
O zaman skor 1–0 oldu
Ama bugun beni geçeceksin
Çünkü kızım gece uyandı,gecden beri onunla uğrasıyorum
Gece fıstık yedim süt içtim
Biraz önce de muz ve incir yedim
Yani şimdiden 1200 kcal oldu
Benim işim bitti
Neyse bugun de bol bol spor yapayım
İlk önce uyumam lazım, çok uykusuzum
Ve güzel de bir haberim vat
Gece fıstıklarına rağnen 60,1 kg çıktım
800gram vermişşm 1 günde
Dün protein günü yapmıştım,ödem de gitti sanırım

Harikasın canım maşallah bir anda inmenin sebebi ödem şişkinlik bu çok iyi oldu Nasıl şimdiden 1200 kalori oldu bu saydıklarınla olduğuna emin misin o kadar mı kalorili bunlar

ben zaten akrep burcuyum bu da ustune cabasi oldu yine su ic diyor yaaa off bide kasik bolgemde usutmusum gibi bir agri var gercekten ilginc benim arti cikmamin tek sebebi ayin akrep burcunda olmasi demek ki caktirma

geçmiş olsun canım, nedir bu bizim çektiğimiz biri bitiyo biri başlıyo ağrının sızının

Gunaydin kizlaar dun aksam mercimek yemegim ve yogurdumu yiyip 45 dk kosu+ 1 saat pilates yaptim. Bu sabahta bol protein candir deyip peynir ve 1 dilim cavdar ekmegi ile gune basladim :)
valla spor super sen bu hizla bu hafta 50 lere gelirsin

wuhuuuuu supeeerr

geçmiş olsun canım, nedir bu bizim çektiğimiz biri bitiyo biri başlıyo ağrının sızının
tesekkur ederim canim. Vallahi biktim benim de orayla bi zorum var zatenDis gebelik gecen ay bitti insallah baska bisey cikmaz bu ay bi doktora gorunucem bakalim ne diyecek.

Ben Akrebim ne olcek şimdi
150 gram fıstık 900 kcalmış
1 paket mi yedin kız sporla eritirsin eminim canını sıkma
wuhuuuuu supeeerr

Menü güzel değil de sporlarla oldu az buçuk gibi

Ben Akrebim ne olcek şimdi

1 paket mi yedin kız sporla eritirsin eminim canını sıkma

Menü güzel değil de sporlarla oldu az buçuk gibi
Benim kız uyumuyor 1–2 civarı uyandı,sabaha doğru uyudu, bir iki saat sonra yine kalktı, fıstıkları sinirimden yedim :)

biliyorum canım geçmiş olsun,nasıl oldun epey toparladın mı kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…