♥haftalık kilo verme yarışması♥

Bende oyumu kullandım
Daha önceden pazartesi olması mantıklıydı ama özellikle evli hanımlar haftasonu kaçırıyor,pazartedi moral bozukluğu olabiliyır
Bunun yerine haftaiçi cumaya kadar kasıp iyi sonuç görmek ve haftasonunu da ödül gibi yapmak bana mantıklı geldi

Bir hafta sonra sonuçları ogrenicez :)
Ben memnundum da pazartesiden bazi arkadaşlar pazar günü kaciriyor diye çoğunluk ne derse o olsun dedim
adaletli bir davranis ama ben pztsi dedim :)

Ne oluyo ya biri banada anlatsın ben yine pazartesi dedim :) ne oluyo forum mu kapanıyo öle bişey yok dmi
yok kapanmiyor canim ben de pztsi dedim :) haftasonu kendini tutmaya yariyor bence

Ben pztsi dedim cunku bana gore de haftasonu daha dikkatli olmaya yariyor

top ben de aldın netden daha gelmedi . bazı sitelerde çok uyguna bulabiliyorsun

kalori takibi hiç yapmadım araştırıyım nasıl yapılıyormuş.pikniğe falan gittik o yüzden bu fark çok yedik tüm aile birleşince sonucuna da katlanacam
Arada oluyor oyle takma kafana hallolur daha sonra iyice alisinca oralarda da tutmayi ogreneceksin :) bak telefonuna fatsecret programini indirip yapabilirsin. Burda cogumuz kullaniyoruz. Gunluk 1000 kalori ideal zayiflamak icin. Spor yapiyorsan miktari arttirabilirsin.

sbeden canım günaydın,
geçen hafta sitedeki sorundan bildirim yapamamıştım.(forumlara giriş yapılamıyordu)
dün de bir türlü siteye girme şansım olmadı.
67,0 olmuşum.

sabah kalktım lahana çorbası koydum.pişiyor şimdi.
bu hafta lahana çorbası diyeti yapacağım.
bu gidişin sonu yok.gittikçe kilo alıyorum.
umarım beni kovalamazsın buradan.

bırakma sakın, wc sorunu malesef + larda çıkmana bir sebep ama diyeti bırakmana değil, senin zaten çok fala bi kilon yok verde kurtul biran önce

Sagol canim insallah devami gelir
Amin inşallah canım
nehirnil111 kaç kcalla tamamladın canım
Benim 757 kcal
Cok açım ama rekabetten yemiyorum :)))
Ahaha seni hırslı kız seni Benim 1009 kalori canım suları bitki çaylarını saymıyorum akşamları bal pekmez falan yiyorum hastalığım için onlar abartıyor bir de dün son kez fırın makarna yedim onunda yüksek kalorisiyaptığım egzersizlerde 572 kalori yapmışım senin ne kadar
top ben de aldın netden daha gelmedi . bazı sitelerde çok uyguna bulabiliyorsun

Nereden aldın canım ne kadardı hepsiburada da çok pahalı gelmedi bana uygun gibi

Son düzenleme:
teşekkürler canım eve gidince indirecem programı indirecem telefonumu evde unutmuşum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…