- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
adaletli bir davranisBir hafta sonra sonuçları ogrenicez :)
Ben memnundum da pazartesiden bazi arkadaşlar pazar günü kaciriyor diye çoğunluk ne derse o olsun dedim
yok kapanmiyor canim ben de pztsi dedim :) haftasonu kendini tutmaya yariyor benceNe oluyo ya biri banada anlatsın ben yine pazartesi dedim :) ne oluyo forum mu kapanıyoöle bişey yok dmi
Ben pztsi dedim cunku bana gore de haftasonu daha dikkatli olmaya yariyorBende oyumu kullandım
Daha önceden pazartesi olması mantıklıydı ama özellikle evli hanımlar haftasonu kaçırıyor,pazartedi moral bozukluğu olabiliyır
Bunun yerine haftaiçi cumaya kadar kasıp iyi sonuç görmek ve haftasonunu da ödül gibi yapmak bana mantıklı geldi
top ben de aldın netden daha gelmedi . bazı sitelerde çok uyguna bulabiliyorsunKuzum ben pilates toplarıyla lastiğini almayı düşünüyorum bir büyük top bir bel altı için top 2 ufak elde taşımalı top 1 lastik 3lü de olabiliyor onlar onlardan düşündüm 50-70 TL civarı tutuyor ama sence gerekli mi topsuz falan yapıyorum ama 30 dakika sürüyor sıkılıyorum benim isteğim 1 gün 1 saatlik pilates yapayım sonraki gün leslie ve squat yapayım sonra ki gün ip atlama falan yapayım bir türlü düzene koyamadım o sebepten
o problem ben de de var sabahları cevizli su da içiyorum ama değişen birşey yokcevizli suyu denedin mi ?
yok denemedim,daha doğrusu deniyeceğim kaç zamandır ama geceden koymayı unutuyorumcevizli suyu denedin mi ?
Ben de fatsecret kullanıyorum
Kalori takibi yap canim faydasini gorursungünaydın hatunlar moralım çok bozuk ama ders oldu bu bana meml
ekete gidince ne buldumsa yemeyecem
sbeden bu kafta kilom 66.02
kalori takibi hiç yapmadım araştırıyım nasıl yapılıyormuş.Kalori takibi yap canim faydasini gorursunbu hafta toparlarsin moralini bozma.
Arada oluyor oyle takma kafanakalori takibi hiç yapmadım araştırıyım nasıl yapılıyormuş.pikniğe falan gittik o yüzden bu fark çok yedik tüm aile birleşince sonucuna da katlanacam
yemiyecek inşallah :) akşam yemeği yemeyip küçük küçük yesem olur mu?Vallaha misafir buldugunu yer tatlim ama ev sahibi yemeyecek degil mi?
öfff kızlar kaç gündür wc sorunum var
o yüzdenmidir nedir bilmiyorum + dayım
sbeden kilom:62.5 canım maalesef
yav bıktım ya bıktım,hep bırakasım geliyor zayıflama işini ama hayırlısı bakalım
Sabah 7 den beri ayaktayim. Ogleye kadar bankalarda kredi kapat hesap kapat onlarla ugrastim vs.vs. napim yaa hesap soran kv.yok evde
Amin inşallah canımSagol canim insallah devami gelir
Ahaha seni hırslı kız seni
top ben de aldın netden daha gelmedi . bazı sitelerde çok uyguna bulabiliyorsun
sbeden 30 eylulde 78.6 ıle basladım bu seruvene 7 aralık da 69.3 ıle devam .. uzun zaman sonra 60 ları tartıda gormek benı cok mutlu ettı. herkez cok kılo vermıssın dıyolar artık .. devam maratona durmak yakısmaz bana
teşekkürler canım eve gidince indirecem programı indirecem telefonumu evde unutmuşum:))Arada oluyor oyle takma kafanahallolur daha sonra iyice alisinca oralarda da tutmayi ogreneceksin :) bak telefonuna fatsecret programini indirip yapabilirsin. Burda cogumuz kullaniyoruz. Gunluk 1000 kalori ideal zayiflamak icin. Spor yapiyorsan miktari arttirabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?