♥haftalık kilo verme yarışması♥

Bence kucuk kucuk yenmez onlardan :)) Eger cok istersen birtanesini secip ye ama kucuk kucuk diye baslayinca alip basini gidiyor. Yarin esimin dogum gunu ben ne yapacagim acaba :)))
küçük bir yaş pasta, yanına makarna salatası ve börek yeter bence, ben o zaman akşam yemiyim patatesli böreği seçmek istiyorum, bide makarna salatası ama accıcık

charmant ben fatsecretı yükledim ama bana 2000 kalori çıkardı yani hedefi 2000 alıp bundan düşüyo bunu değiştire biliyomuyum, bide hep gram gram belirtmiş ölçüleri ben yediğimin gramını nerden bilcem

Benim kız uyumuyor 1–2 civarı uyandı,sabaha doğru uyudu, bir iki saat sonra yine kalktı, fıstıkları sinirimden yedim :)
Kıyamam ya gece ayaktaysa insan tabi acıkır canım bir de çok az yemiştin akşamdan azdı kalorin biraz dengelemiş gibi oldun aslında bir de porsiyonu 600 kalori falan gösteriyor sen 2 porsiyon yemedin herhalde fazla hesaplıyorsun bence fıstık 1200 değil

Sen onun verdigini dikkate alma degistirebilirsin ama gerek yok sen gunluk 1200 kalori alsan yeter ona gore ayarla yemelerini. Grami da ortalama bilebilirsin yada internetten yazip bakabilirsin (mesela bir tabak barbunya kac gram diye) zaten assagi yukari bilgiler onlar

ben de artık yaptığım ev işlerini de yazayım diyordum sen benden önce davrandın

protein gününde ödem mi gidiyor harbiden,geçen ben yaptığımda tuvaletten çıkamıyordum

kizz naptinn 67 ye cikmissin

sbeden cim içilen suyun sağlık açısından gündüz saatlerinde fazla akşama doğru azalması gerekiyor muş, çünkü organların dinlenmesi gerekiyormuş bilgin olsun.
Biliyorum canım gundiz hic icmiyorum gece ders calisirken böbrek agrisi kalpte ufak agrilar olunca b... cikardim
Kizimda emiyorya hatam büyük

protein gününde ödem mi gidiyor harbiden,geçen ben yaptığımda tuvaletten çıkamıyordum

Benim de tam tersi protein agirlikli yedigimde ozellikle et ve tavukta afedersin kabizlik yapiyor zor cikiyorum o yuzden protein gunu yapamiyorum tamamen. Yaninda mutlaka yogurt yesillik aliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…