küçük bir yaş pasta, yanına makarna salatası ve börek yeter bence, ben o zaman akşam yemiyim patatesli böreği seçmek istiyorum, bide makarna salatasıBence kucuk kucuk yenmez onlardan :)) Eger cok istersen birtanesini secip ye ama kucuk kucuk diye baslayinca alip basini gidiyor. Yarin esimin dogum gunu ben ne yapacagim acaba :)))
evet evet iyiyim sukur. Simdi bi kontrol olayim da bisey varsa onun da tedavisini olurum bekleme asamasindayken.biliyorum canım geçmiş olsun,nasıl oldun epey toparladın mı kendini
Kıyamam ya gece ayaktaysa insan tabi acıkır canım bir de çok az yemiştin akşamdan azdı kalorin biraz dengelemiş gibi oldun aslında bir de porsiyonu 600 kalori falan gösteriyor sen 2 porsiyon yemedin herhalde fazla hesaplıyorsun bence fıstık 1200 değilBenim kız uyumuyor 1–2 civarı uyandı,sabaha doğru uyudu, bir iki saat sonra yine kalktı, fıstıkları sinirimden yedim :)
Sen onun verdigini dikkate alma degistirebilirsin ama gerek yok sen gunluk 1200 kalori alsan yeter ona gore ayarla yemelerini. Grami da ortalama bilebilirsin yada internetten yazip bakabilirsin (mesela bir tabak barbunya kac gram diye) zaten assagi yukari bilgiler onlarcharmant ben fatsecretı yükledim ama bana 2000 kalori çıkardı yani hedefi 2000 alıp bundan düşüyo bunu değiştire biliyomuyum, bide hep gram gram belirtmiş ölçüleri ben yediğimin gramını nerden bilcem
küçük bir yaş pasta, yanına makarna salatası ve börek yeter bence, ben o zaman akşam yemiyim patatesli böreği seçmek istiyorum, bide makarna salatasıama accıcık
ah canım keşke o kadar kolay olsa ,1 ileri 1 geri sinir oluyorumbırakma sakın, wc sorunu malesef + larda çıkmana bir sebep ama diyeti bırakmana değil, senin zaten çok fala bi kilon yok verde kurtul biran önce
ben de artık yaptığım ev işlerini de yazayım diyordum sen benden önce davrandınSabah; 07:40 - 1 dilim tost ekmeğiyle yarım dilim kaşarlı yağsız tost + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 2 kupa naneli yeşil çay
Öğle; 12:20 - Yarım kase domatesli sebze çorbası + 1 ad. haşlanmış tavuk but derisiz + 1 ad.etsiz çiğ köfte
Ara; 15:10 - Sade şekersiz 1 kupa nescafe
Akşam;19:20 - Yarım kase tavuk çorbası + 1 orta boy fırın makarna
Ara; 20:30 - 2 mandalina + 1 kivi + 2 tatlı kaşığı pekmez + 1 tatlı kaşığı bal + 1 kupa limonlu ıhlamur
Sporlarım; 1,5 lt su + 30 dakika yürüyüş + 45 dakika leslie(3mil) + 100 squat + 20 dakika ev işi
charmant @DisiAnka @deniz3344 @THEY- @CallanPinckney
Ben yazıyorum canım hatta hesaplıyorum onlar da hareket sonuçta ve fatscreet sitesinde hesaplanıyorben de artık yaptığım ev işlerini de yazayım diyordum sen benden önce davrandın
ben de öyle duymuştumsbeden cim içilen suyun sağlık açısından gündüz saatlerinde fazla akşama doğru azalması gerekiyor muş, çünkü organların dinlenmesi gerekiyormuş bilgin olsun.
ya tamam kızmaAy cildiriciiim :) en cok hangisini seviyorsan 1 cesit sec bence,
protein gününde ödem mi gidiyor harbiden,geçen ben yaptığımda tuvaletten çıkamıyordumSporu hesaplamadım canım
O zaman skor 1–0 oldu
Ama bugun beni geçeceksin
Çünkü kızım gece uyandı,gecden beri onunla uğrasıyorum
Gece fıstık yedim süt içtim
Biraz önce de muz ve incir yedim
Yani şimdiden 1200 kcal oldu
Benim işim bitti
Neyse bugun de bol bol spor yapayım
İlk önce uyumam lazım, çok uykusuzum
Ve güzel de bir haberim vat
Gece fıstıklarına rağnen 60,1 kg çıktım
800gram vermişşm 1 günde
Dün protein günü yapmıştım,ödem de gitti sanırım
sbeden guncel kilom 64.0
günaydın hatunlar moralım çok bozuk ama ders oldu bu bana meml
ekete gidince ne buldumsa yemeyecem
sbeden bu kafta kilom 66.02
sbeden canım günaydın,
geçen hafta sitedeki sorundan bildirim yapamamıştım.(forumlara giriş yapılamıyordu)
dün de bir türlü siteye girme şansım olmadı.
67,0 olmuşum.
sabah kalktım lahana çorbası koydum.pişiyor şimdi.
bu hafta lahana çorbası diyeti yapacağım.
bu gidişin sonu yok.gittikçe kilo alıyorum.
umarım beni kovalamazsın buradan.
Biliyorum canım gundiz hic icmiyorum gece ders calisirken böbrek agrisi kalpte ufak agrilar olunca b... cikardimsbeden cim içilen suyun sağlık açısından gündüz saatlerinde fazla akşama doğru azalması gerekiyor muş, çünkü organların dinlenmesi gerekiyormuş bilgin olsun.
Henüz yayinlamadim tatlimsbeden bu hafta ben miyim birinci yazdın mı kaçırdın mı bir halay çekeceğim
Giremedim cnm. Dikkat ederim haftayaKizlar kilo bildirimlerini neden salı günü yapıyorsunuz. Pazartesi kilo bildirim günümüz
adaletli bir davranisama ben pztsi dedim :)
yok kapanmiyor canim ben de pztsi dedim :) haftasonu kendini tutmaya yariyor bence
protein gününde ödem mi gidiyor harbiden,geçen ben yaptığımda tuvaletten çıkamıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?