disardan belli olmasi cok guzel bisey ayyy insallah hepimiz istedigimiz kiloya ulasiriztebrik ederim. ne güzel kilo vermişsin. hedefinede çok az kaldı. dünde okulda kızlar pantolonun düşüyor ne çok zayıfladın diyorlar. biride yeter daha fazla verme diyor. demek ki iyi görünüyorum dışarıdan. mutlu oldum bunları duyunca veee cumayı beklemeden hemen spora başlıycam. hemen 55 e sonrada 50 ve 47 ye gelmek istiyorum.
harikaaaa harikaaaSabah; 07:40 - 1 ad.ev yapımı peynirli poğaça(sonunu getirdim bayat diye yemedi eşim bana kaldı) + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 2 kupa naneli yeşil çay
Öğle; 12:25 - Yarım kase ezogelin çorbası + yarım tabak pırasa (3-4 ymk kaşığı) + 1 kase yoğurt
Ara; 16:00 - 1 sade şekersiz nescafe
Akşam; 19:30 - 1 ad.çiğ köfte dürüm + 1 kalın dilim ayva + 1 ad.pingui
Sporlarım; 1,5 lt su + 30 dakika yürüyüş(gün içi hareketler hariç) + 35 dakika pilates + 100 ip atlama
charmant @DisiAnka @deniz3344 @THEY- C CallanPinckney
tesekkur edeeimay cok sevindim hayirli olsuun :) masallah güzel kilo vermissin :) eger benim tartim da dogruysa bu hafta bomba gibi geliyorum pazartesiye kadar yazmicam ama kilomu
ay insallah insallah eger dogruysa ve böyle giderse resim aticam tartinindisardan belli olmasi cok guzel bisey ayyy insallah hepimiz istedigimiz kiloya ulasiriz
harikaaaa harikaaa
tesekkur edeeimdogrudur tartin dogrudur hadi bakalim surprizli biseyler yap pazartesi
Çok iyi olmasa da idare ediyorum gibiharikaaaa harikaaa
selam kızlar
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
10 kırma zeytin
1 dilim penir
ara
4 form bisküvi
Öğle
1 kase mercimek çorbası
1 dilim buğday ekmeği
Ara
3 dilim bitter
Akşam
50 gr kıyma ve 1 yumurtayı kavurup 1 dilim beyaz ekmek'le yedim(arada beyaz ekmek de tüketebiliyorum)
spora gelelim en önemli şey 'e 2 saat spor yaptım bugün çok şükürr
çok geç yattığım için ondan gece dedim:)ben sana hatirlatayim aksamdan :)
su çok içiyorum diyebilirim günde 3 litre falan su içiyorum canım. kuru beslenmiyorum hergün çorbamı içmeye çalışıyorum, kahvaltıda sadece yeşil çay içerim sallama falan da değil demleme yeşil çay içiyorum, meyve yiyorum muzu çok sevdiğim halde kendimi firenliyorum kivi çok tüketiyorum ara öğünlerin genelde kuru kayısı ve ceviz dir.sana baska bi care düsünmek lazim, kuru mu besleniyosun acaba su iciyo musun yeterince
ben sana hatirlatayim aksamdan :)
gecti canim
aa bilmiyodum
bisey olmucak bu günler arasi böyle seyler olabilir herkes dikkat etcek
Guzel menu ama sadece kestane fazla kactiysa o iyi olmamis neyse k.valide gazabina ugramissingünaydın arkadaşlar nasılsınız
sabah kalkar kalkmaz bir bardak limonlu su peşine bir bardak ılık su bir dilim beyaz beynir, çok az kaşar peynir, üç zeytin, çok az tereyağı ve reçel ve bir dilim tam buğday ekmeği
ara öğün 2 kayısı kurusu
öğlen bir porsiyon haşlama yarım kase yoğurt üç-dört kaşık sade makarna
ara öğün yine iki kayısı kurusu
akşam sadece dört kaşık turşu kavurması ve çok küçük dilim mısır ekmeği kayınvalıdem bende olduğu için akşam çayın yanına kestane yaptım o yüzden akşam yemeğini çok az yedim atıştırdım diyim kestaneyi biraz kaçırmış olabilirim çayın yanınagün içinde bolca su içiyorum. evde egzersiz yapıyordum bu hafta yapamayacam kayınvalidem bende olduğu için.
Gunaydin hanimlar
Kizlaarrr @GOK1974 @deniz3344 @DisiAnkanehirnil111 esraas Y YESIMBOZ @denizdilan @minerva1988 C CallanPinckney bayanbaloncuk begum75 sonunda pilime kavustum.
Eki Görüntüle 1712361
vayyy tebrikk ederimmm son 6 :)))
ilk hedef için ise son 3 vayy vayy vayy beee :)))
Kizlaaar haftasonu coook uzun zamandir gorusmedigim bi arkadas grubumla bulusacagiz. Kiyafetlerime baktim hicbir kot pantolonum su an da olmuyor hepsi bol bol
Yeni bir kot pantolon alacagim ama sekli konusunda emin olamadim. Kalcam hafif buyuk ve ust bacagim kalin gorunuyor. Dar para dusuk bel mi olur yoksa bol paca mi nedir fikriniz?
Uzun zamandir gorusmedigimiz icin bomba gibi bi giris yapmak istiyorum da
yüksek bel ispanyol paça üstüne kısa bi bluz veya gömlek çok hoş olur bnce
güzel takılar saçlar topuz falan :)
gözün aydın, hergün tartılır durursun artık :)Gunaydin hanimlar
Kizlaarrr @GOK1974 @deniz3344 @DisiAnkanehirnil111 esraas Y YESIMBOZ @denizdilan @minerva1988 C CallanPinckney bayanbaloncuk begum75 sonunda pilime kavustum.
Eki Görüntüle 1712361
bi esra bi yeşim bi sen, bombaları patlata patlata bi hal oldunuz yeterin artıkay cok sevindim hayirli olsuun :) masallah güzel kilo vermissin :) eger benim tartim da dogruysa bu hafta bomba gibi geliyorum pazartesiye kadar yazmicam ama kilomu
Gayet güzrl gözüküyor canımSabah; 07:40 - 1 ad.ev yapımı peynirli poğaça(sonunu getirdim bayat diye yemedi eşim bana kaldı) + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 2 kupa naneli yeşil çay
Öğle; 12:25 - Yarım kase ezogelin çorbası + yarım tabak pırasa (3-4 ymk kaşığı) + 1 kase yoğurt
Ara; 16:00 - 1 sade şekersiz nescafe
Akşam; 19:30 - 1 ad.çiğ köfte dürüm + 1 kalın dilim ayva + 1 ad.pingui
Sporlarım; 1,5 lt su + 30 dakika yürüyüş(gün içi hareketler hariç) + 35 dakika pilates + 100 ip atlama
charmant @DisiAnka @deniz3344 @THEY- C CallanPinckney
Vovv cok sevindim :)))Gunaydin hanimlar
Eki Görüntüle 1712361
Dün akşam 968 kalori aldım egzersizlerimde 330 kalori canım abartmadan yemeye çalışıyorum ne kadar başarıyorsamGayet güzrl gözüküyor canım
Ivırzıvırın miktarını ayarlayabiliyorsan tüketmekte sakınca yok bence
Miktarı benim gibi ayarlayamayanlar şekrri ve unu kesmek zorundalar
Ben şeketin ve unun tadını unuttum gibiDün akşam 968 kalori aldım egzersizlerimde 330 kalori canım abartmadan yemeye çalışıyorum ne kadar başarıyorsam
Kizlaaar haftasonu coook uzun zamandir gorusmedigim bi arkadas grubumla bulusacagiz. Kiyafetlerime baktim hicbir kot pantolonum su an da olmuyor hepsi bol bol
Yeni bir kot pantolon alacagim ama sekli konusunda emin olamadim. Kalcam hafif buyuk ve ust bacagim kalin gorunuyor. Dar para dusuk bel mi olur yoksa bol paca mi nedir fikriniz?
Uzun zamandir gorusmedigimiz icin bomba gibi bi giris yapmak istiyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?