♥haftalık kilo verme yarışması♥

disardan belli olmasi cok guzel bisey ayyy insallah hepimiz istedigimiz kiloya ulasiriz

harikaaaa harikaaa

ay cok sevindim hayirli olsuun :) masallah güzel kilo vermissin :) eger benim tartim da dogruysa bu hafta bomba gibi geliyorum pazartesiye kadar yazmicam ama kilomu
tesekkur edeeim dogrudur tartin dogrudur hadi bakalim surprizli biseyler yap pazartesi

Herşeyin nefis sporun mükemmel

sana baska bi care düsünmek lazim, kuru mu besleniyosun acaba su iciyo musun yeterince

ben sana hatirlatayim aksamdan :)

gecti canim

aa bilmiyodum

bisey olmucak bu günler arasi böyle seyler olabilir herkes dikkat etcek
su çok içiyorum diyebilirim günde 3 litre falan su içiyorum canım. kuru beslenmiyorum hergün çorbamı içmeye çalışıyorum, kahvaltıda sadece yeşil çay içerim sallama falan da değil demleme yeşil çay içiyorum, meyve yiyorum muzu çok sevdiğim halde kendimi firenliyorum kivi çok tüketiyorum ara öğünlerin genelde kuru kayısı ve ceviz dir.

günaydın arkadaşlar nasılsınız
sabah kalkar kalkmaz bir bardak limonlu su peşine bir bardak ılık su bir dilim beyaz beynir, çok az kaşar peynir, üç zeytin, çok az tereyağı ve reçel ve bir dilim tam buğday ekmeği
ara öğün 2 kayısı kurusu
öğlen bir porsiyon haşlama yarım kase yoğurt üç-dört kaşık sade makarna
ara öğün yine iki kayısı kurusu
akşam sadece dört kaşık turşu kavurması ve çok küçük dilim mısır ekmeği kayınvalıdem bende olduğu için akşam çayın yanına kestane yaptım o yüzden akşam yemeğini çok az yedim atıştırdım diyim kestaneyi biraz kaçırmış olabilirim çayın yanına gün içinde bolca su içiyorum. evde egzersiz yapıyordum bu hafta yapamayacam kayınvalidem bende olduğu için.

Guzel menu ama sadece kestane fazla kactiysa o iyi olmamis neyse k.valide gazabina ugramissin sonra toparlarsin.

Kizlaaar haftasonu coook uzun zamandir gorusmedigim bi arkadas grubumla bulusacagiz. Kiyafetlerime baktim hicbir kot pantolonum su an da olmuyor hepsi bol bol
Yeni bir kot pantolon alacagim ama sekli konusunda emin olamadim. Kalcam hafif buyuk ve ust bacagim kalin gorunuyor. Dar para dusuk bel mi olur yoksa bol paca mi nedir fikriniz?
Uzun zamandir gorusmedigimiz icin bomba gibi bi giris yapmak istiyorum da

yüksek bel ispanyol paça üstüne kısa bi bluz veya gömlek çok hoş olur bnce
güzel takılar saçlar topuz falan :)

Gayet güzrl gözüküyor canım
Ivırzıvırın miktarını ayarlayabiliyorsan tüketmekte sakınca yok bence
Miktarı benim gibi ayarlayamayanlar şekrri ve unu kesmek zorundalar

Gayet güzrl gözüküyor canım
Ivırzıvırın miktarını ayarlayabiliyorsan tüketmekte sakınca yok bence
Miktarı benim gibi ayarlayamayanlar şekrri ve unu kesmek zorundalar
Dün akşam 968 kalori aldım egzersizlerimde 330 kalori canım abartmadan yemeye çalışıyorum ne kadar başarıyorsam

Dün akşam 968 kalori aldım egzersizlerimde 330 kalori canım abartmadan yemeye çalışıyorum ne kadar başarıyorsam
Ben şeketin ve unun tadını unuttum gibi
Ayın 15,ini bekliyorum, o zamana bırakalı 1 ay kadar olacak
Arada bazen şeytan dürtüyor boşver ye gitsin diye ama eskisi kadar yemr isteğim yok,vucud 2 haftadan sonra filam tadlarını unutmaya baslıyor

çok kilon olmadığını düşünerekten konuşuyorum, güzel kilo verdin, boyuna göre kilon abartı çok değil o yüzden dar paça düşük bel şahsen tercihim olurdu, bikaç örnek göndermeye çalıştım ama tercih senin tabi, kombinini yapınca bi foto atarsın artık

Eklentiler

• 1.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 39
  • 2.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 35
  • 3.webp
    8 KB · Görüntüleme: 31
  • 4.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 30
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…