- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Ne kadar güzel canım ben hepten kesemedim azalttım ama şeker gerçi çikolata türü şeyler dışında bir meyvelerden almam dışında hiç kahveme çayıma falan eklemedimBen şeketin ve unun tadını unuttum gibi
Ayın 15,ini bekliyorum, o zamana bırakalı 1 ay kadar olacak
Arada bazen şeytan dürtüyor boşver ye gitsin diye ama eskisi kadar yemr isteğim yok,vucud 2 haftadan sonra filam tadlarını unutmaya baslıyor
ispanyol paca her zaman daha zayif gösterir he yüksek bel de bacak boyunu uzatir canim :)Oooo cok iddiaali :) Yuksek bel kalin gostermez mi acaba bacaklarimi? Yoksa bayilirim ben ispanyol paca ustune dar body falan... cok heyecanliyim :)
tartimin yanlis olma ihtimali var bencebi esra bi yeşim bi sen, bombaları patlata patlata bi hal oldunuz yeterin artık
bence düşük bel dar paça çünkü üst bacak kalınsa ispanyol geniş gösterir seniKizlaaar haftasonu coook uzun zamandir gorusmedigim bi arkadas grubumla bulusacagiz. Kiyafetlerime baktim hicbir kot pantolonum su an da olmuyor hepsi bol bol
Yeni bir kot pantolon alacagim ama sekli konusunda emin olamadim. Kalcam hafif buyuk ve ust bacagim kalin gorunuyor. Dar para dusuk bel mi olur yoksa bol paca mi nedir fikriniz?
Uzun zamandir gorusmedigimiz icin bomba gibi bi giris yapmak istiyorum da
evetgözün aydın, hergün tartılır durursun artık :)
inşallaaahhVovv cok sevindim :)))
Yakında 57yi göreveksin
başka bi doktora daha görünsen canım geçmiş olsunkızlar sabahtan doktora gittim, kan tahlili, röntgen , bide id..r tahlili verdim, öğleden sonra 2 de bidaha gitcem sonucu almaya, yanlız 2 ay önceki sonuçlarıma baktı ve bağırsaklarda sorun görünüyo, dedi iltihap mı dedim, gastrit dedi, sonra 12 parmak bağırsağındada var dedi(zaten midemde vardı demek oralara doğru yayıldı), sinir oldum zaten madem 2 ay önceki röntgende bu görünüyo neden bana bişey demedin, bana bitek bağırsak hareketini yavaşlatıcı ilaç verdi ve bi açıklama yapmadan yolladı, bakalım ö. sonra ne diycek
buna gittim bakalım ne diycek yine saçma sapan bi şeyler verirse gidecem artıkbaşka bi doktora daha görünsen canım geçmiş olsun
kızlar sabahtan doktora gittim, kan tahlili, röntgen , bide id..r tahlili verdim, öğleden sonra 2 de bidaha gitcem sonucu almaya, yanlız 2 ay önceki sonuçlarıma baktı ve bağırsaklarda sorun görünüyo, dedi iltihap mı dedim, gastrit dedi, sonra 12 parmak bağırsağındada var dedi(zaten midemde vardı demek oralara doğru yayıldı), sinir oldum zaten madem 2 ay önceki röntgende bu görünüyo neden bana bişey demedin, bana bitek bağırsak hareketini yavaşlatıcı ilaç verdi ve bi açıklama yapmadan yolladı, bakalım ö. sonra ne diycek
yoktur yoktur sende iyi gidiyosun maşalllahispanyol paca her zaman daha zayif gösterir he yüksek bel de bacak boyunu uzatir canim :)
tartimin yanlis olma ihtimali var bence
Cok gecmis olsun tatlimBaska bir doktora da git bence tek doktorla kalinmamali ne yazik ki Umarim onemli birsey yoktur.
Oooo cok iddiaali :) Yuksek bel kalin gostermez mi acaba bacaklarimi? Yoksa bayilirim ben ispanyol paca ustune dar body falan... cok heyecanliyim :)
hayır hayır aksine daha ince gösterir seni
kızlar sabahtan doktora gittim, kan tahlili, röntgen , bide id..r tahlili verdim, öğleden sonra 2 de bidaha gitcem sonucu almaya, yanlız 2 ay önceki sonuçlarıma baktı ve bağırsaklarda sorun görünüyo, dedi iltihap mı dedim, gastrit dedi, sonra 12 parmak bağırsağındada var dedi(zaten midemde vardı demek oralara doğru yayıldı), sinir oldum zaten madem 2 ay önceki röntgende bu görünüyo neden bana bişey demedin, bana bitek bağırsak hareketini yavaşlatıcı ilaç verdi ve bi açıklama yapmadan yolladı, bakalım ö. sonra ne diycek
şimdi de benim pilim yok :)))Gunaydin hanimlar
Kizlaarrr @GOK1974 @deniz3344 @DisiAnkanehirnil111 esraas Y YESIMBOZ @denizdilan minerva1988 @CallanPinckney bayanbaloncuk begum75 sonunda pilime kavustum.
Eki Görüntüle 1712361
pil olmayınca gidiyor bak kilo hadi senin de gitsin inşallahiyi
şimdi de benim pilim yok :)))
kilon güzel gidiyo hadi bakalım :)
oohhh pişmaniyeler götürülmüşSabah; 07:40 - 1 tost ekmeğiyle yarım yağsız kaşarlı tost + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 2 kupa naneli yeşil çay + yarım dilim çeçil peyniri
Ara; 11:00 - 1 ad.ufak çikolata kaplı pişmaniye (abi hediye getirdi şehir dışı turundan yememek olmazdı)
Öğle; 12:25 - Yarım kaseden biraz az tavuk suyuna şehriye çorbası (5-6 ymk kaşığı) + Türlü (3-4 ymk kaşığı) + 1 kase yoğurt
Arada sade şekersiz nescafe içerim akşama bir aksilik olmazsa yarım kase yoğurt çorbası 1 ad.kıymalı dolmabiber yerim cacıkla beraber sonrasında 1 ad.nar yemeyi planlıyorum
1 tanecik ufacık minicik içi dolu trşucukoohhh pişmaniyeler götürülmüş
ay süpersin canım kararlı olmak böyle bişey işteGunaydin hanimlar
Kizlaarrr @GOK1974 @deniz3344 @DisiAnkanehirnil111 esraas Y YESIMBOZ @denizdilan minerva1988 @CallanPinckney bayanbaloncuk begum75 sonunda pilime kavustum.
Eki Görüntüle 1712361
neeeee1 tanecik ufacık minicik içi dolu trşucuk
teşekkür ederiiimmmay süpersin canım kararlı olmak böyle bişey işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?