♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ne kadar güzel canım ben hepten kesemedim azalttım ama şeker gerçi çikolata türü şeyler dışında bir meyvelerden almam dışında hiç kahveme çayıma falan eklemedim Un için yediğim poğaçalardan sonra susayım

Oooo cok iddiaali :) Yuksek bel kalin gostermez mi acaba bacaklarimi? Yoksa bayilirim ben ispanyol paca ustune dar body falan... cok heyecanliyim :)
ispanyol paca her zaman daha zayif gösterir he yüksek bel de bacak boyunu uzatir canim :)
bi esra bi yeşim bi sen, bombaları patlata patlata bi hal oldunuz yeterin artık
tartimin yanlis olma ihtimali var bence

kızlar sabahtan doktora gittim, kan tahlili, röntgen , bide id..r tahlili verdim, öğleden sonra 2 de bidaha gitcem sonucu almaya, yanlız 2 ay önceki sonuçlarıma baktı ve bağırsaklarda sorun görünüyo, dedi iltihap mı dedim, gastrit dedi, sonra 12 parmak bağırsağındada var dedi(zaten midemde vardı demek oralara doğru yayıldı ), sinir oldum zaten madem 2 ay önceki röntgende bu görünüyo neden bana bişey demedin, bana bitek bağırsak hareketini yavaşlatıcı ilaç verdi ve bi açıklama yapmadan yolladı, bakalım ö. sonra ne diycek

bence düşük bel dar paça çünkü üst bacak kalınsa ispanyol geniş gösterir seni

gözün aydın, hergün tartılır durursun artık :)
evet
Vovv cok sevindim :)))
Yakında 57yi göreveksin
inşallaaahh darısı başına

başka bi doktora daha görünsen canım geçmiş olsun

Cok gecmis olsun tatlim Baska bir doktora da git bence tek doktorla kalinmamali ne yazik ki Umarim onemli birsey yoktur.

Cok gecmis olsun tatlim Baska bir doktora da git bence tek doktorla kalinmamali ne yazik ki Umarim onemli birsey yoktur.

bende öyle umuyorum canım, yaşadığım yer küçük olduğu için fazla seçenek yok eğer bu seferde düzgün bir tedaviye başlamazsa komşu il'e üniv. hast. giderim

Geçmiş olsun canım canını sıkma başka bir doktora da git bence

Sabah; 07:40 - 1 tost ekmeğiyle yarım yağsız kaşarlı tost + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 2 kupa naneli yeşil çay + yarım dilim çeçil peyniri
Ara; 11:00 - 1 ad.ufak çikolata kaplı pişmaniye (abi hediye getirdi şehir dışı turundan yememek olmazdı)
Öğle; 12:25 - Yarım kaseden biraz az tavuk suyuna şehriye çorbası (5-6 ymk kaşığı) + Türlü (3-4 ymk kaşığı) + 1 kase yoğurt

Arada sade şekersiz nescafe içerim akşama bir aksilik olmazsa yarım kase yoğurt çorbası 1 ad.kıymalı dolmabiber yerim cacıkla beraber sonrasında 1 ad.nar yemeyi planlıyorum

oohhh pişmaniyeler götürülmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…