Yaa tamam kalorisi acaip çok ama şunu da unutma sağlıklı yağ barındırıyor onun için bize gerekli birazcık ye kız:))Bence de sen gelGetir getir nasıl canım istiyor yemedim haftalardır Eminönü'ne gitsem alacağım ama diyetime üzülüyorum
Anladım canım yemek isteğin yoksa yeme tabi güçten düşmediğin sürece harika bir durumkuzum canim yemek istemedi yaiste mandalina yicem bi tane aksm e yesilcay icicem bide. ben 3 ögün yemek yiyemiyorum ya sevmiyorum
kiz ben eminönünden cikmiyorum hic
Yaa tamam kalorisi acaip çok ama şunu da unutma sağlıklı yağ barındırıyor onun için bize gerekli birazcık ye kız:))
Yaa bak hamuru kes akşamı erken kapat gerisinden korkma ben varım arkanda yaa koskoca Su var:)))Anladım canım yemek isteğin yoksa yeme tabi güçten düşmediğin sürece harika bir durum
Kız bana göndersene oradan çabuk havalar soğudu gelemiyorum
Evet bir avuç yenebilir meyve gibi ara öğünlerde alayım olmadı canım çok pis çekti
Anladım canım yemek isteğin yoksa yeme tabi güçten düşmediğin sürece harika bir durum
Kız bana göndersene oradan çabuk havalar soğudu gelemiyorum
Evet bir avuç yenebilir meyve gibi ara öğünlerde alayım olmadı canım çok pis çekti
Haklısın kuzum tamam akşamı en erken 19:30 da kapatabilirim amaYaa bak hamuru kes akşamı erken kapat gerisinden korkma ben varım arkanda yaa koskoca Su var:)))
Bekliyorum dört gözleyolluyorum hemen
ben menunu cook begendimSelam bebişlerrrr
Nabersiniz
Sabah 1 dilim ekmek 1 közlenmiş biber 1 kaşık salça
Akşam 2 dilim lorlu börek 1 kase et sote 1 bardak ayran
Az önce de 1 avuç karışık çerez 1 mandalina
Sporum
2 saat yürüyüş ( koşu ile karışık)
1 saat pilates
gayet guzel olmus. Hatta yesil cayin yaninda cok acikirsan iki kayisi yada avuc ici kadar leblebi gibi biseyler yiyebilirsin bilekizlar ben geldim, bugunku menüm olmus mu ?
buz gibiydi bugun hava dondum, hic spor yapasim yok bugun50 mekik cekicem sadece
uyaninca 1 fincan yesilcay
kahvalti 07:30
1 adet tam bugday tortilladan dürüm (icinde, 1 kücük salatalik, yarim dl ezine, 1.5 tatli kasigi salca, 1 haslanmis yumurta, 3 dl kurutulmus domates, maydanoz )
saat 10
150 ml vanilyali cappucino
ögle 11:40
1 kepce mercimek corbasi
4 tane izmir köfte (patateslerini yemedim)
3 yk yogurtlu havuc kavurmasi
saat 13:30
1 mandalina
saat 14:30
150 ml vanilyali cappucino
2 limonlu etiform
aksam 17:10
1 elma
günü böyle kapattim :) belki 1 mandalina yerim aksam 9 gibi o kadar.
he bir de yesilcay belki :)
NedeeeennnnHaklısın kuzum tamam akşamı en erken 19:30 da kapatabilirim ama
Sağol bebişimmmm:)))ben menunu cook begendimzaten yediklerin kadar spor yapiyorsun cerezler muhim degil.
gayet guzel olmus. Hatta yesil cayin yaninda cok acikirsan iki kayisi yada avuc ici kadar leblebi gibi biseyler yiyebilirsin bile
Şimdilik 37,6 bakalımÇok geçmiş olsun canım olabilir çok yüksekse acile götür
Evet bende vücuduma hunharca saldırdığım günlere üzülüyorum
Benide pıçakla yaaaaasen bana bakma ac kalirsin. Ben abartiyorum bazen. Sen normal insan gibi biseyler ye kuzum. Taktim ben bu kiloya gidene kadar midemi picaklicam
ohh afiyet olsun
sana baska bi care düsünmek lazim, kuru mu besleniyosun acaba su iciyo musun yeterince
ben sana hatirlatayim aksamdan :)
gecti canim
Aaa askolsun kuserim ama
Çalışıyorum canım eve gitmem saat 7 üstümü değiştirmem yemek yemem anca o saate denk geliyor hele evde yemek yoksa 8 de bile yediğim oluyor evde zaten 2 günde bir yemek pişiyor diğer gün kalanı yiyoruz yaniNedeeeennnn
Çok geçmiş olsun canım tabi ki önce sağlık kızın iyi olsun devam ederiz kendine dikkat etŞimdilik 37,6 bakalım
ben kızım düzelene kadar giremeyebilirim
kızım düzelince rekabete kaldığımız yerden devam ederiz
kendine iyi bak tatlım
Gunaydin hanimlar
KizlaarrrGOK1974 @deniz3344 @DisiAnka nehirnil111 esraas Y YESIMBOZ D denizdilan minerva1988 C CallanPinckney bayanbaloncuk begum75 sonunda pilime kavustum.
Eki Görüntüle 1712361
Gunaydin hanimlar
KizlaarrrGOK1974 @deniz3344 @DisiAnka nehirnil111 esraas Y YESIMBOZ D denizdilan minerva1988 C CallanPinckney bayanbaloncuk begum75 sonunda pilime kavustum.
Eki Görüntüle 1712361
ay cok sevindim hayirli olsuun :) masallah güzel kilo vermissin :) eger benim tartim da dogruysa bu hafta bomba gibi geliyorum pazartesiye kadar yazmicam ama kilomuGunaydin hanimlar
Eki Görüntüle 1712361
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?