♥haftalık kilo verme yarışması♥

kuzum canim yemek istemedi ya iste mandalina yicem bi tane aksm e yesilcay icicem bide. ben 3 ögün yemek yiyemiyorum ya sevmiyorum
kiz ben eminönünden cikmiyorum hic
Anladım canım yemek isteğin yoksa yeme tabi güçten düşmediğin sürece harika bir durum

Kız bana göndersene oradan çabuk havalar soğudu gelemiyorum

Yaa tamam kalorisi acaip çok ama şunu da unutma sağlıklı yağ barındırıyor onun için bize gerekli birazcık ye kız:))

Evet bir avuç yenebilir meyve gibi ara öğünlerde alayım olmadı canım çok pis çekti

Yaa bak hamuru kes akşamı erken kapat gerisinden korkma ben varım arkanda yaa koskoca Su var:)))

ben menunu cook begendim zaten yediklerin kadar spor yapiyorsun cerezler muhim degil.

gayet guzel olmus. Hatta yesil cayin yaninda cok acikirsan iki kayisi yada avuc ici kadar leblebi gibi biseyler yiyebilirsin bile

Çok geçmiş olsun canım olabilir çok yüksekse acile götür

Evet bende vücuduma hunharca saldırdığım günlere üzülüyorum
Şimdilik 37,6 bakalım
ben kızım düzelene kadar giremeyebilirim
kızım düzelince rekabete kaldığımız yerden devam ederiz
kendine iyi bak tatlım

selam kızlar
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
10 kırma zeytin
1 dilim penir

ara
4 form bisküvi

Öğle
1 kase mercimek çorbası
1 dilim buğday ekmeği

Ara
3 dilim bitter

Akşam
50 gr kıyma ve 1 yumurtayı kavurup 1 dilim beyaz ekmek'le yedim(arada beyaz ekmek de tüketebiliyorum)

spora gelelim en önemli şey 'e 2 saat spor yaptım bugün çok şükürr

Çalışıyorum canım eve gitmem saat 7 üstümü değiştirmem yemek yemem anca o saate denk geliyor hele evde yemek yoksa 8 de bile yediğim oluyor evde zaten 2 günde bir yemek pişiyor diğer gün kalanı yiyoruz yani
Şimdilik 37,6 bakalım
ben kızım düzelene kadar giremeyebilirim
kızım düzelince rekabete kaldığımız yerden devam ederiz
kendine iyi bak tatlım
Çok geçmiş olsun canım tabi ki önce sağlık kızın iyi olsun devam ederiz kendine dikkat et

Tebrik ederim canım maşallah sana

tebrik ederim. ne güzel kilo vermişsin. hedefinede çok az kaldı. dünde okulda kızlar pantolonun düşüyor ne çok zayıfladın diyorlar. biride yeter daha fazla verme diyor. demek ki iyi görünüyorum dışarıdan. mutlu oldum bunları duyunca veee cumayı beklemeden hemen spora başlıycam. hemen 55 e sonrada 50 ve 47 ye gelmek istiyorum.

Sabah; 07:40 - 1 ad.ev yapımı peynirli poğaça(sonunu getirdim bayat diye yemedi eşim bana kaldı) + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 2 kupa naneli yeşil çay
Öğle; 12:25 - Yarım kase ezogelin çorbası + yarım tabak pırasa (3-4 ymk kaşığı) + 1 kase yoğurt

Ara; 16:00 - 1 sade şekersiz nescafe
Akşam; 19:30 - 1 ad.çiğ köfte dürüm + 1 kalın dilim ayva + 1 ad.pingui

Sporlarım; 1,5 lt su + 30 dakika yürüyüş(gün içi hareketler hariç) + 35 dakika pilates + 100 ip atlama

charmant @DisiAnka @deniz3344 THEY- C CallanPinckney

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…