♥haftalık kilo verme yarışması♥

begum75 cnmm çokk geçmişş olsunnn . başka doktora falanda git . manyak bnlar var madem niye zamanında sölemiyo sende önlem alırdınn yanii

geçmiş olsun canım gastrit varsa yemene içmene çok dikkat etmelisin dikkat edersen tekrarlama durumu da olmaz inşallah

08.12.2015 - 67,0 - sabah nescafe 3 ü bir arada, gün boyu lahana çorbası
09.12.2015 - 65,3 - sabah ve öğle yemekleri tuzsuz haşlanmış yumurta, yeşil çay, akşam yemeği yağsız et kavurma (dana)+salata

Selam canlarııımmm
Nasılsınız
Ben çok şükür iyiyim pilatesimi yapcam şimdi
Sabah 1 dilim yağlı ekmek 3 zeytin çemen
Akşam 1 tabak kurufasulye 1 tabak makarna yarım bardak ayran 1 turşu.( bildiğimiz birer yemek tabağı az değil yani)
Akşama da çerezlerimi yerim.
Sporum 1.5 saat yürüyüş ve koşu
1 saat pilates

uyaninca 1 fincan yesilcay

kahvalti 10:10
2 havucu rendeleyip biraz yagda kavurdum
2 kücük salatalik
1 yesil biber
1 lokmacik ezine

saat 14:45
1 fincan sekersiz türk kahvesi yaninda
1 hurma, 1 kayisi, 1 k,incir

aksama kiymali biber ve kabak dolmasi var, 2 biber 1 kabak dolmasi hüpletirim yanindada 100 gr süzme yogurt :)

bu sira spor yapmaya cok üseniyorum kizlar ya zorlamiyorum bende kendimi bakalim nereye kadar gidecek böyle

Anladim canim gec cikiyorsan cok zor tabi.
Ben kurufasulye nohut sarma gibi yemekleri ertesi gune kaldi mi daha cok seviyorum:)

08.12.2015 - 67,0 - sabah nescafe 3 ü bir arada, gün boyu lahana çorbası
09.12.2015 - 65,3 - sabah ve öğle yemekleri tuzsuz haşlanmış yumurta, yeşil çay, akşam yemeği yağsız et kavurma (dana)+salata
Maşallah canım nasıl düşmüşsün öyle 2 kilo sağlıklı olsun aman dikkat et
Menün güzel canım sporların daha güzel tabi

Canım akşamın fazla bence bak bende de kıymalı dolma biber var ama 1 tane yiyeceğim yarım kase çorba içeceğim o dolma 3 tane bayağı doyurur sporda yapmayacaksın ki bence sporunu bırakma lütfen hırslan vazgeçmeSabah öğle hiç bir şey yememişsin neredeyse sabah ki havucu saymazsak sebzeli kahvaltılı bir menü oluştur derim

Aslinda menulerim biraz fazla canim farkindayim da spor yaptigimdan vucudum yemeye ihtiyac duyuyor

Aslinda menulerim biraz fazla canim farkindayim da spor yaptigimdan vucudum yemeye ihtiyac duyuyor

Aynen bizde tatlim.
Cok sukur bizde yemek atildigini ekmek atildigini bilmem.

Yok aslında sporla dengeliyorsun canım kuru fasulye ve makarna fazla karbonhidrat ama sana bir şey demiyorum çünkü rahat 2 saat spor yapıyorsun vücut arıyor tabi

Ekmek ilk evlendiğim aylarda dolapta sakladım ama küflendiler o derece yememişiz yani çok üzüldüm şimdi hemen bayatlayanları kızartıyorum ya da tost yapıyorum eşime artık atmamak için evin bereketini götürsün istemem tabi bu atamama durumunda çok kilo aldım o gün poğaçayı da yedim yoksa eşim bayatlamış diye yemeyecekti

bizde dolma oldugu gün baska yemek olmaz ki, bilerek az yedim, aksam yiycem diye e haliyle de 1 dolmayla doymam ki ben spor konusunda da kendimi zorlayinca temelli birakiyorum :) aksma 50 mekik 50 squat 500 de ip atlarim.

bizde dolma oldugu gün baska yemek olmaz ki, bilerek az yedim, aksam yiycem diye e haliyle de 1 dolmayla doymam ki ben spor konusunda da kendimi zorlayinca temelli birakiyorum :) aksma 50 mekik 50 squat 500 de ip atlarim.

Bizde de sadece çorba olacak bir de cacık yapabilirsem gündüz az yemen o sebepten o zaman anladım canım bu sporlarında güzel en azından bırakmamış oluyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…