özledik kııızzz kursunlar çabuk pilgisayarınıİyiyim yeni işim iyi eskiye göre daha rahat mesai olsun giyim kuşam olsun rahatım yani kendi bilgisayarım kurulmadı o yüzden sürekli takılamıyorum sadece
tamam bekliyorummDur bi deneyeyim 2 kombin yapayim da gostereyim
kuzum düsük bel pantolon her zaman basenleri daha kalin gösterirbence düşük bel dar paça çünkü üst bacak kalınsa ispanyol geniş gösterir seni
canim cok gecmis olsunbende öyle umuyorum canım, yaşadığım yer küçük olduğu için fazla seçenek yok eğer bu seferde düzgün bir tedaviye başlamazsa komşu il'e üniv. hast. giderim
geçmiş olsun canım gastrit varsa yemene içmene çok dikkat etmelisin dikkat edersen tekrarlama durumu da olmaz inşallahkızlar sabahtan doktora gittim, kan tahlili, röntgen , bide id..r tahlili verdim, öğleden sonra 2 de bidaha gitcem sonucu almaya, yanlız 2 ay önceki sonuçlarıma baktı ve bağırsaklarda sorun görünüyo, dedi iltihap mı dedim, gastrit dedi, sonra 12 parmak bağırsağındada var dedi(zaten midemde vardı demek oralara doğru yayıldı), sinir oldum zaten madem 2 ay önceki röntgende bu görünüyo neden bana bişey demedin, bana bitek bağırsak hareketini yavaşlatıcı ilaç verdi ve bi açıklama yapmadan yolladı, bakalım ö. sonra ne diycek
Anladim canim gec cikiyorsan cok zor tabi.Çalışıyorum canım eve gitmem saat 7 üstümü değiştirmem yemek yemem anca o saate denk geliyor hele evde yemek yoksa 8 de bile yediğim oluyor evde zaten 2 günde bir yemek pişiyor diğer gün kalanı yiyoruz yani
Çok geçmiş olsun canım tabi ki önce sağlık kızın iyi olsun devam ederiz kendine dikkat et
Tebrik ederim canım maşallah sana
Maşallah canım nasıl düşmüşsün öyle 2 kilo sağlıklı olsun aman dikkat et08.12.2015 - 67,0 - sabah nescafe 3 ü bir arada, gün boyu lahana çorbası
09.12.2015 - 65,3 - sabah ve öğle yemekleri tuzsuz haşlanmış yumurta, yeşil çay, akşam yemeği yağsız et kavurma (dana)+salata
Menün güzel canım sporların daha güzel tabiSelam canlarııımmm
Nasılsınız
Ben çok şükür iyiyim pilatesimi yapcam şimdi
Sabah 1 dilim yağlı ekmek 3 zeytin çemen
Akşam 1 tabak kurufasulye 1 tabak makarna yarım bardak ayran 1 turşu.( bildiğimiz birer yemek tabağı az değil yani)
Akşama da çerezlerimi yerim.
Sporum 1.5 saat yürüyüş ve koşu
1 saat pilates
uyaninca 1 fincan yesilcay
kahvalti 10:10
2 havucu rendeleyip biraz yagda kavurdum
2 kücük salatalik
1 yesil biber
1 lokmacik ezine
saat 14:45
1 fincan sekersiz türk kahvesi yaninda
1 hurma, 1 kayisi, 1 k,incir
aksama kiymali biber ve kabak dolmasi var, 2 biber 1 kabak dolmasi hüpletirimyanindada 100 gr süzme yogurt :)
bu sira spor yapmaya cok üseniyorum kizlar ya zorlamiyorum bende kendimi bakalim nereye kadar gidecek böyle
Bize de farketmiyor 2 gün aynı yemeği yiyebiliyoruz bazen 3. güne de kalabiliyor çorba sarma fırın makarna gibiAnladim canim gec cikiyorsan cok zor tabi.
Ben kurufasulye nohut sarma gibi yemekleri ertesi gune kaldi mi daha cok seviyorum:)
Aslinda menulerim biraz fazla canim farkindayim da spor yaptigimdan vucudum yemeye ihtiyac duyuyorMaşallah canım nasıl düşmüşsün öyle 2 kilo sağlıklı olsun aman dikkat et
Menün güzel canım sporların daha güzel tabi
Canım akşamın fazla bence bak bende de kıymalı dolma biber var ama 1 tane yiyeceğim yarım kase çorba içeceğim o dolma 3 tane bayağı doyurur sporda yapmayacaksın ki bence sporunu bırakma lütfen hırslan vazgeçmeSabah öğle hiç bir şey yememişsin neredeyse sabah ki havucu saymazsak sebzeli kahvaltılı bir menü oluştur derim
Aynen bizde tatlim.Bize de farketmiyor 2 gün aynı yemeği yiyebiliyoruz bazen 3. güne de kalabiliyor çorba sarma fırın makarna gibi
Aslinda menulerim biraz fazla canim farkindayim da spor yaptigimdan vucudum yemeye ihtiyac duyuyor
Aynen bizde tatlim.
Cok sukur bizde yemek atildigini ekmek atildigini bilmem.
basen olarak düşünmemiştim doğrusukuzum düsük bel pantolon her zaman basenleri daha kalin gösterir
bizde dolma oldugu gün baska yemek olmaz ki, bilerek az yedim, aksam yiycem diye e haliyle de 1 dolmayla doymam ki ben spor konusunda da kendimi zorlayinca temelli birakiyorum :) aksma 50 mekik 50 squat 500 de ip atlarim.Canım akşamın fazla bence bak bende de kıymalı dolma biber var ama 1 tane yiyeceğim yarım kase çorba içeceğim o dolma 3 tane bayağı doyurur sporda yapmayacaksın ki bence sporunu bırakma lütfen hırslan vazgeçmeSabah öğle hiç bir şey yememişsin neredeyse sabah ki havucu saymazsak sebzeli kahvaltılı bir menü oluştur derim
basen olarak düşünmemiştim doğrusu
bizde dolma oldugu gün baska yemek olmaz ki, bilerek az yedim, aksam yiycem diye e haliyle de 1 dolmayla doymam ki ben spor konusunda da kendimi zorlayinca temelli birakiyorum :) aksma 50 mekik 50 squat 500 de ip atlarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?