- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
hadi bakalim hayirlisi :) elma yedim simdi bi taneBizde de sadece çorba olacak bir de cacık yapabilirsem gündüz az yemen o sebepten o zaman anladım canım bu sporlarında güzel en azından bırakmamış oluyorsun
Yeşil mihadi bakalim hayirlisi :) elma yedim simdi bi tane
basen olarak düşünmemiştim doğrusu
Yesim= Azcik basen+tontis ust bacak lutfen bunlara dikkat edelim
Kombin benden sorulur kızlaaarrr orta doğu ve balkanların kombincisi geldiii:)))Y YESIMBOZ sen bilirsin ama eğer basen problemliyse ispanyol balık gibi çok acayip olur gibime geliyor. dar paça da olmaz bu durumda.. bence salaş bir pantolon olsa daha güzel durur. üst tarafın inceyse hele offtabii tercih senin :)
Eki Görüntüle 1712878
Eki Görüntüle 1712879
2.modeli beğendim sağdaki grisinden az bolu bende varY YESIMBOZ sen bilirsin ama eğer basen problemliyse ispanyol balık gibi çok acayip olur gibime geliyor. dar paça da olmaz bu durumda.. bence salaş bir pantolon olsa daha güzel durur. üst tarafın inceyse hele offtabii tercih senin :)
Eki Görüntüle 1712878
Eki Görüntüle 1712879
Evet canım yoksa iki karbonhidratı aynı anda tüketmiyorum.Yok aslında sporla dengeliyorsun canım kuru fasulye ve makarna fazla karbonhidrat ama sana bir şey demiyorum çünkü rahat 2 saat spor yapıyorsun vücut arıyor tabi
Ekmek ilk evlendiğim aylarda dolapta sakladım ama küflendiler o derece yememişiz yani çok üzüldüm şimdi hemen bayatlayanları kızartıyorum ya da tost yapıyorum eşime artık atmamak için evin bereketini götürsün istememtabi bu atamama durumunda çok kilo aldım o gün poğaçayı da yedim yoksa eşim bayatlamış diye yemeyecekti
1 tane kalmıştı o yüzden düşünmedim bayatlamıştı zaten canım öyle yiyeyim çıksın dedim fazla kalsaydı dediğin gibi yapabilirdim ama yumurta yapsam kızartsam daha fazla kaloriydi bana eşim yermiydi bilmiyorum yumurtalı ekmek yer ama poğaçayı bilemedimEvet canım yoksa iki karbonhidratı aynı anda tüketmiyorum.
Buzluğa at kız olmaz mı yeme zorlama kendini
Ben de bayat olunca ya fırına veririm ya da küp haline getirip yumurtalı ekmek gibi yaparım tirit yaparım
İyiyiz canım çok şükür.Selam kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz @begum75 geçmiş olsun canım
kirmizi :) ben diyet yapmiyorum o yüzden ne benim damak tadima uygunsa onu yiyorum :) he yesil elmayi da cok severim ama acken degil :)Yeşil mi
O 1 taneden bi şey olmaz canım yaa1 tane kalmıştı o yüzden düşünmedim bayatlamıştı zaten canım öyle yiyeyim çıksın dedim fazla kalsaydı dediğin gibi yapabilirdim ama yumurta yapsam kızartsam daha fazla kaloriydi bana eşim yermiydi bilmiyorum yumurtalı ekmek yer ama poğaçayı bilemedim
O da güzeldir tabi ye canım elmadan ne olacak yeşil ekşi hastasıyım bendekirmizi :) ben diyet yapmiyorum o yüzden ne benim damak tadima uygunsa onu yiyorum :) he yesil elmayi da cok severim ama acken degil :)
O 1 taneden bi şey olmaz canım yaa
Canım çok çok geçmiş olsun inşaallah tez zamanda geçer.kızlar sabahtan doktora gittim, kan tahlili, röntgen , bide id..r tahlili verdim, öğleden sonra 2 de bidaha gitcem sonucu almaya, yanlız 2 ay önceki sonuçlarıma baktı ve bağırsaklarda sorun görünüyo, dedi iltihap mı dedim, gastrit dedi, sonra 12 parmak bağırsağındada var dedi(zaten midemde vardı demek oralara doğru yayıldı), sinir oldum zaten madem 2 ay önceki röntgende bu görünüyo neden bana bişey demedin, bana bitek bağırsak hareketini yavaşlatıcı ilaç verdi ve bi açıklama yapmadan yolladı, bakalım ö. sonra ne diycek
Haftasonuna sodalı börek yapcam ben de kız. Denedin mi hiçO da güzeldir tabi ye canım elmadan ne olacak yeşil ekşi hastasıyım bende
Önceki 1 haftada hergün yediğimi düşünürsek tazeyken
Haftasonu bende yapacağım ya sodalı ya sirkeli denedim gayet güzel ikisi deHaftasonuna sodalı börek yapcam ben de kız. Denedin mi hiç
Ben süt yumurta karışımı da yapıyorum su böreği gibi oluyor:)Haftasonu bende yapacağım ya sodalı ya sirkeli denedim gayet güzel ikisi de
Evet o da çok güzel oluyor canım ahh börek harikaBen süt yumurta karışımı da yapıyorum su böreği gibi oluyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?