- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
Maşallah sporu oturttun galiba canım çok sevindimselam kızlarr
Kahvaltı
2 yumurta ve 1 yemek kaşığı yulaf ezmeli omlet
8 kırma zeytin
1 dilim peynir
Ara
40 gr bitter
Öğle
bir avuç lablebi
1 mandalin
Akşam
1 tabak bulgur pilavı
2 küçük haşlanmış but
2 kaşık yoğurt
bugün de 2 saat spor yaptım çok şükürr
Beni bi gün dövecekler burada yemek muhabbeti yapıyorum diye:))Evet o da çok güzel oluyor canım ahh börek harika
Afiyet olsun canım.bugunku menüm biraz fazla oldu ama hadi hayirlisi, aksama kadar ac gezmisim gerci
uyaninca 1 fincan yesilcay
kahvalti 10:10
2 havucu rendeleyip biraz yagda kavurdum
2 kücük salatalik
1 yesil biber
1 lokmacik ezine
saat 14:45
1 fincan sekersiz türk kahvesi yaninda
1 hurma, 1 kayisi, 1 k,incir
saat 16:15
1 elma
aksam 17:20
2 kiymali kabak, 2 kiymali biber dolmasi(her birinin icinde 2 yk az harc vardi)
4 yk sarimsakli yogurt
ay gidiverdi dolmalar nasil yedim bilemedimneyse sefam olsun, 1 tanesini yemeseydim iyiydi.
aksama spor farz oldu artik, 500 ip, 50 squat, 50 mekik, 100 saga sola egilme, 50 ser bacak acma kapama ve bölgesel hareketlerimi yapicam mecbur.
Bende çok severim yemek muhabbetini yemek yemeye bayılırım olsun önemli olan nefsi yenmekBeni bi gün dövecekler burada yemek muhabbeti yapıyorum diye:))
Olsun canım öncesinde yemediğin için abartı değil yediklerin sporla eritirsin zatenbugunku menüm biraz fazla oldu ama hadi hayirlisi, aksama kadar ac gezmisim gerci
uyaninca 1 fincan yesilcay
kahvalti 10:10
2 havucu rendeleyip biraz yagda kavurdum
2 kücük salatalik
1 yesil biber
1 lokmacik ezine
saat 14:45
1 fincan sekersiz türk kahvesi yaninda
1 hurma, 1 kayisi, 1 k,incir
saat 16:15
1 elma
aksam 17:20
2 kiymali kabak, 2 kiymali biber dolmasi(her birinin icinde 2 yk az harc vardi)
4 yk sarimsakli yogurt
ay gidiverdi dolmalar nasil yedim bilemedimneyse sefam olsun, 1 tanesini yemeseydim iyiydi.
aksama spor farz oldu artik, 500 ip, 50 squat, 50 mekik, 100 saga sola egilme, 50 ser bacak acma kapama ve bölgesel hareketlerimi yapicam mecbur.
selam kızlarr
Kahvaltı
2 yumurta ve 1 yemek kaşığı yulaf ezmeli omlet
8 kırma zeytin
1 dilim peynir
Ara
40 gr bitter
Öğle
bir avuç lablebi
1 mandalin
Akşam
1 tabak bulgur pilavı
2 küçük haşlanmış but
2 kaşık yoğurt
bugün de 2 saat spor yaptım çok şükürr
Yaa kışın ne pişireceğini şaşırıyor insan et bakliyat bi yere kadar.Bende çok severim yemek muhabbetini yemek yemeye bayılırım olsun önemli olan nefsi yenmek
sirf o yüzden spor yapicamOlsun canım öncesinde yemediğin için abartı değil yediklerin sporla eritirsin zaten
Tam tutturmusOne dio da test çözdüm 2016 benim için sağlıklı sporlu bir sene olacakmış nereden de bildi ki
Sagol canim benim,sorma ya bi seferde 3 hasta alinirmi odaya onu mu dinliyim bunumu derken kafa oluyo balonbegum75 cnmm çokk geçmişş olsunnn . başka doktora falanda git . manyak bnlar var madem niye zamanında sölemiyo sende önlem alırdınn yanii
hiç aklıma gelmemişti su' cuğum. valla süper fikirmiş. üzüldüm şimdi attıklarımaEvet canım yoksa iki karbonhidratı aynı anda tüketmiyorum.
Buzluğa at kız olmaz mı yeme zorlama kendini
Ben de bayat olunca ya fırına veririm ya da küp haline getirip yumurtalı ekmek gibi yaparım tirit yaparım
Ama bunlarla zayifladigi nasil ortaya cikacak@YESIMBOZ sen bilirsin ama eğer basen problemliyse ispanyol balık gibi çok acayip olur gibime geliyor. dar paça da olmaz bu durumda.. bence salaş bir pantolon olsa daha güzel durur. üst tarafın inceyse hele offtabii tercih senin :)
Eki Görüntüle 1712878
Eki Görüntüle 1712879
Sagol canim benim,sorma ya bi seferde 3 hasta alinirmi odaya onu mu dinliyim bunumu derken kafa oluyo balonsonra eksik teshis yanlis teshis
Canim bugun akli daha yerindeydi, sindirim problemi var bagirsaklarinda dedi, dispepsi deniyomus daha bakamadimda arastircam netten, birazdan yine misafirim geliyo yoldalarmis yarin bakarimartik, sen naptin islerinizi kolayladiniz mi epeyyazık başka doktora git sen . boşver
ben bu tarz giyinince daha zayıf görünüyorum :)Ama bunlarla zayifladigi nasil ortaya cikacak
sakiiinslm kizlar
sabah 2 gun kurusu 1sb su
kahvalti 1 haslama yumurta 1 kk peynir 5 zeytin.2 cevlz
ara 10 fstik ve yesil cay
ogle 1 haslama yumurta
ara 1 muz
aksam buyuk bi tabak yaprak sarmasi. bunu az yesem iyi olacakti. pismanlik hissediyorum.kusasim var
Oturttum canım teşekkür ederim ama böylesine ısınmışken yarın devam edemicem regl oldum yaaMaşallah sporu oturttun galiba canım çok sevindim
her sporu yapabilirsin neden ara veriyorsun kkiOturttum canım teşekkür ederim ama böylesine ısınmışken yarın devam edemicem regl oldum yaa
4 gün ara vermek zorunda kalmak ne kötü olcak sporsuz ne yapcam ben şimdi...adetken yapılabilen bi spor var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?