- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
Adetimi inanilmaz çok getiriyo canım en son mesela 4.gün aman bitiyor zaten dedim afedersiniz damla damla geliyordu 4.gün spor yaptım 1 saat belim mi açıldı şiddetlendi ve 6 gün sürdü ,4 gün gelir normalde o da 4.gün dediğim şekilde gelirher sporu yapabilirsin neden ara veriyorsun kki
Kusasın mı varslm kizlar
sabah 2 gun kurusu 1sb su
kahvalti 1 haslama yumurta 1 kk peynir 5 zeytin.2 cevlz
ara 10 fstik ve yesil cay
ogle 1 haslama yumurta
ara 1 muz
aksam buyuk bi tabak yaprak sarmasi. bunu az yesem iyi olacakti. pismanlik hissediyorum.kusasim var
Spor yapıyorsan dert değil canım eritirsinbugunku menüm biraz fazla oldu ama hadi hayirlisi, aksama kadar ac gezmisim gerci
uyaninca 1 fincan yesilcay
kahvalti 10:10
2 havucu rendeleyip biraz yagda kavurdum
2 kücük salatalik
1 yesil biber
1 lokmacik ezine
saat 14:45
1 fincan sekersiz türk kahvesi yaninda
1 hurma, 1 kayisi, 1 k,incir
saat 16:15
1 elma
aksam 17:20
2 kiymali kabak, 2 kiymali biber dolmasi(her birinin icinde 2 yk az harc vardi)
4 yk sarimsakli yogurt
ay gidiverdi dolmalar nasil yedim bilemedimneyse sefam olsun, 1 tanesini yemeseydim iyiydi.
aksama spor farz oldu artik, 500 ip, 50 squat, 50 mekik, 100 saga sola egilme, 50 ser bacak acma kapama ve bölgesel hareketlerimi yapicam mecbur.
aaa böyle bir seyi ilk defa sende duydum, aynen bölgesel calisabilirsin o zamanAdetimi inanilmaz çok getiriyo canım en son mesela 4.gün aman bitiyor zaten dedim afedersiniz damla damla geliyordu 4.gün spor yaptım 1 saat belim mi açıldı şiddetlendi ve 6 gün sürdü ,4 gün gelir normalde o da 4.gün dediğim şekilde gelir
en altta yazdigim sporlari yaptim canim, bide kalorim asmadi bugun onun rahatligiydi galiba :)Spor yapıyorsan dert değil canım eritirsin
aaa böyle bir seyi ilk defa sende duydum, aynen bölgesel calisabilirsin o zaman
Hayır canım bölgesel de çalışamıyorum dediğim gibi adetimi söküyor resmen , bende olan sen de olcak diye bişey yok tabi ama yaşadığım durum bu , yürüyüşle idare etcem 4 gün sonrası tam gaz devam. ..
en altta yazdigim sporlari yaptim canim, bide kalorim asmadi bugun onun rahatligiydi galiba :)
sen bu azimle hepimizden önce incecik olursun masallahBen inanıyorum bu 4 gün de etkilemicek beni istediğim kiloma ulaşıcam
Inşallah canım, benim ya zayıflamam ya zayıflamam lazım , başka seçeneğim yok maalesef çünkü ben anne olucamsen bu azimle hepimizden önce incecik olursun masallah
Kombin benden sorulur kızlaaarrr orta doğu ve balkanların kombincisi geldiii:)))
Y YESIMBOZ sen bilirsin ama eğer basen problemliyse ispanyol balık gibi çok acayip olur gibime geliyor. dar paça da olmaz bu durumda.. bence salaş bir pantolon olsa daha güzel durur. üst tarafın inceyse hele offtabii tercih senin :)
Eki Görüntüle 1712878
Eki Görüntüle 1712879
merakla beliyoruzYarin deneyip deneyip cikaricam tatlim karar kilinca haber ederim cok tesekkurler. En alttaki siyahli da pek bir hos modern duruyor.
merakla beliyoruz
haniii bakayıımmmYaaa dun ogle arasinda bakinirken bi elbiseye bayildim belini ayarlayabiliyosun hafif diz ustu. Gorevli arkadasa 40 bedenini deneyebilir miyim dedim tabii ama 40 size buyuk olur dedi veee elbisenin 38 ini deneyip aldim kizi da opesim geldi
sağol canım benimbegum75 geçmiş olsun canım
afiyet olsun bence menü güzel :)slm kizlar
sabah 2 gun kurusu 1sb su
kahvalti 1 haslama yumurta 1 kk peynir 5 zeytin.2 cevlz
ara 10 fstik ve yesil cay
ogle 1 haslama yumurta
ara 1 muz
aksam buyuk bi tabak yaprak sarmasi. bunu az yesem iyi olacakti. pismanlik hissediyorum.kusasim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?