♥haftalık kilo verme yarışması♥

selam kızlar
Kahvaltı
2 yumurta ve 1 yemek kaşığı yulaf ezmeli omlet
7 zeytin
1 dilim penir

Ara
2 küçük mandalin

Öğle
bir porsiyon erişte makarna (kaç gündür karbonhidrat yemiyorum canım çekti )
Ara
şekerisz türk kahvesi yanında helva az bişey

Akşam
1 tabak kabak sote
2 kaşık yoğurt
adet olduğum için spor yapamıyorum ama çözümü buldum ,ananem 7.katta oturuyor asansörsüz 2 kere gittim geldim çıktım :)

sabah
3 kaşık lor peyniri
1 domates
5 kırma zeytin
1 bardak yeşil çay

ara
t.kahvesi

öğlen
3 yaprak marul
100 gr ton balığı

ara
1 avuç leblebi

akşama tavuk sote yapıcam kendime de haşlanmış olarak yapabilirim yada ondan biraz yiyebilirim karar veremedim henüz.
1 bardak zero içicem.

yarım saat cardio-pilates yaptım çok keyfim yoktu ama şimdi daha iyiyim

yediklerin merdivende eridi bile

süperrr tebrikler sabrından dolayı,benimde 67 günde 8.6 kg vermişim

Kizlaar sabah yulaf yedim arada 1 muz, oglen brokoli yemegi ve biraz yogurt, simdi de elmami yedim midemde korkunc bir sislik var anlamadigim umarim duzelir Aksama da balik ve salata var(en sevdigim)
Canım soğuk algınlığı falansa şişkinlik yapabilir
kızlar bende dün bi hışımla gittim spoa yazıldım :))) bakalım hafta 3 gün gidicem spora hayırlısı diyelimm :))
Hayırlı olsun canım çok sevindim daha dikkatli güzel çalışacaksın

Gayet güzel canım menün insanın canı arada istiyor iyi yapmışsın bende makarna falan yiyorum eksik bırakamam kendimi ama 2 haftada 1 kere falanİyi bulmuşsun canım o da spor tabi

menü süperrmiş canım

evet nehir cim bende sana yorum yapmak istiyorum hep sen yapıyorsun bi geçmişe bakayım

sen de çok iyi gidiyorsun canım menüye bakarsak spor var demi?
hedefe kaç kg var?

evet nehir cim bende sana yorum yapmak istiyorum hep sen yapıyorsun bi geçmişe bakayım

sen de çok iyi gidiyorsun canım menüye bakarsak spor var demi?
hedefe kaç kg var?

Teşekkür ederim canımcım hedefime son 5,5 kilo inşallah aslında bir öncesine 3,5 kilo var ama yüzüm çökmezse 2 kilo daha vermek istiyorum son 50 de kalırım boyum 1,55 Her gün spor yapıyorum canım bir aksilik olmadıkça 1 gün leslie 45 dakika + 100 squat 1 gün de 30 dakika pilates + 100 ip şeklinde artı evde iş günlük işe gidiş geliş olarak 30 dakika yürüyüş garanti oluyor bugün 1 saat olacak mesela dışarıdayım

ooo sen süpersin ya
benimde 5.5 kilo ama ilk hedefim e sonra yine devam edicem, bi 80 olsam yeni yıla kadar biran evvel adetim bitsin günde 3 saat spora başlıcam ,vaktim belki de çok az kaldı hamilelik için tedavi görüyorum her an hamile de kalabilirim(inşallah tabi ,ocağın sonu belli olur ) elimi çabuk tutmam gerekiyor ne kadar gitti kar dır..

aynen bakalım neler değiştiricekk incecikk bacaklarımm olsunn artıkk :)))

terik ederim tatlım geri kalanını da halledersin artık
gayet güzel veriyorsun kiloları lahana kürüne gerek yok bence baksana
ay azcik minicik kaldi ya, 20 gün var yilbasina belkim o kalan 2.6 yi da veririm
Maşallah canım çok iyi kilo vermişsin hem de sağlıklı bir daha geri dönüşü olmayacak inşallah
sagol canim :)

süperrr tebrikler sabrından dolayı,benimde 67 günde 8.6 kg vermişim
herseyi yiyorum ya yoksa bu kadar uzun süre dayanamazdim, sen benden cok cok daha iyi vermissin canim seni tebriik ederim asil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…