♥haftalık kilo verme yarışması♥

Hiimmm begendiiimm

sbeden @DisiAnka charmant nehirnil111 GOK1974 @kitara_84 (sensiz olmaz)
Günaydın kızlar;

01 ARALIK 2015:53.30
02 ARALIK 2015:52.90
03 ARALIK 2015:52.70
04 ARALIK 2015:
07 ARALIK 2015:53.20
08 ARALIK 2015:?
09 ARALIK 2015:53.10
10 ARALIK 2015:53.50
11 ARALIK 2015 :53.30
Hafta sonu da 54 olmazsam çok sevinicem

İnşallah Rabbim tez zamanda nasip etsin canım eminim olacaksın oldukça azimlisin kim durabilir önünde
aynen bakalım neler değiştiricekk incecikk bacaklarımm olsunn artıkk :)))
Bende bende istiyorum
Ne güzel kız maşallah.
Benim senden yardım alacağım çok şey var evlenince
Canım seve seve elimden ne gelirse fikir vermeye çalışırım

Maşallah ne denir ne bayıldım

Canım oynamalar oluyor hepimizde moral bozmak yok inşallah istediğin kiloya ulaşacaksın sonlarına geldiğimiz için vücut dengesizleşebilir

olmazsiiiinnn 52 yle gelceksin merak etme

Allah şifa versin canım, çok zor bir durum
Allah kimseye yasatmasin...

charmant a söyliyeylim bi arasın , telefonda ikna konusunda aştı kendini, bizim patronu bile arayıp izin alıyo

Sabah; 07:40 - 1 tost ekmeğiyle yarım yağsız kaşarlı tost + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 1 yarım çeçil peyniri + 2 kupa naneli yeşil çay(bu çeçil nereden çıktı 2 sabahtır diyeceksiniz ama abi almış her sabah uzatıyor bana)
Öğle; 12:20 - Yarım kase mercimek çorbası + 4 ymk kaşığı taze fasulye + 1 kase cacık
Ara; 13:25 - 1 kupa sade şekersiz çay

Ara; 18:20 - 1 ad.kinder pingui (eve gitmeyeceğimizi düşünüyordum kendimi frenlemek adına ondan yedim ama yanıldım)
Akşam; 20:00 - Yarım kase yoğurt çorbası + 1 ad.orta boy kıymalı biber dolması + 2 ymk kaşığı yoğurt(eve döndük tabi filmde yer bulamayınca)
Ara; 21:00 - 1 trileçenin yarısın yarısı (2 çtl) - misafirliğe gittik orada yemek yemiyorsun bari bundan ye az dediler

Sporlarım; 1,5 lt su + 1 saat yürüyüş + 15 dakika ev işi

Böyle saçma bir akşam oldu bir eve gitmedik 8 de evdeydik yemekleri yiyelim dedik sonra arkadaşlar çağırdı kalktık oraya gittik ne yaptığımı bende anlamadım geç dönünce dün geceden 4 saat uykuyla durunca direk uyudum uykusuzdum

charmant THEY- @DisiAnka miraycan84 C CallanPinckney

Bazen oluyor boyle. Ama yine de dikkatli yenmis yemekler bence bir sorun yok bugun sporla halledersin canim

kizlar günaydin dünkü ödül gününden sonra hangi akla hizmet tartiya ciktiysam artik nasil yediysem sabah 63.7 geldim morelim bozuk mu hayir niye derseniz ben yine wc ye gitmedim :) neyse pazartesi belli olucak artik sonuc :) bugun hafif bi sekilde geciricem insallah günü, cumartesi pazari da atlatirsam eski kiloma dönerim herlde :)

Kizlaaar herkese gunaydin. Esimin dogum gunu sebebiyle haftasonu 2 gunlugune ufak bi tatil kacamagi yapacagiz. Tatile heyecanlanmak yerine 'ne yicem? ne yapcam ben orda? ipimi yanimda mi gotursem?' diye dusunuyorum :))) Bi yardim ediverin gari bu zavalli kardescegizinize

wc yew gitmediysen sonuç çok normal, cevizli suya devam

ooo süper nereye gidiyosunuz bakalım, bence ipi getir bavulda yer kaplamaz fırsat buldukçada atlarsın ama en güzel spor, az yemek yedikten sonra eşinle güzel romantik yürüyüşler olur bence, bide otel falansa kapalı havuzu varsa birazda şıpırdarsın ne güzelllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…