Hiimmm begendiiimmslm kizlarrr.
bugun gönül rahatlığı ile menüyü yaziyorum. Vicdanım rahat.
sabah 3kayisi ilik su
kahvalti 1 yumurta 2 salatalık 1 kk peynir 5 zeytin.
ara 1 ufak elma
ogle 1 haşlama yumurta
ara sekersiz nescafe
aksam 2 kivi yarim kase mercimek corbasi.
ara 1/2sb sut
veee guzel haber yüzme ye yazildim. haftada iki gun havuzdayim ins.
spor 1 saat yuzme. su yudum yudum 2 lt su.
Günaydın canım tebrikleeerHanimlar gunaydiiinnn
Guncel kilom 57.7 suan ilgililere duyrulur
miraycan84 @DisiAnka C CallanPinckney GOK1974 D denizdilan minerva1988 nehirnil111
elit sporu yapcakmis saunali falankiz zengin
Arkadaslar bir arkadasimin akrabasinin cocugu kan kanseri olmus yeni ogrendik onun icin yasin okunacakmis aranizda bu aksam okuyabilecek var mi acaba?
İnşallah Rabbim tez zamanda nasip etsin canım eminim olacaksın oldukça azimlisin kim durabilir önündeooo sen süpersin ya
benimde 5.5 kilo ama ilk hedefim e sonra yine devam edicem, bi 80 olsam yeni yıla kadar biran evvel adetim bitsin günde 3 saat spora başlıcam ,vaktim belki de çok az kaldı hamilelik için tedavi görüyorum her an hamile de kalabilirim(inşallah tabi ,ocağın sonu belli olur ) elimi çabuk tutmam gerekiyor ne kadar gitti kar dır..
Bende bende istiyorumaynen bakalım neler değiştiricekk incecikk bacaklarımm olsunn artıkk :)))
Canım seve seve elimden ne gelirse fikir vermeye çalışırımNe güzel kız maşallah.
Benim senden yardım alacağım çok şey var evlenince
Hanimlar gunaydiiinnn
miraycan84 @DisiAnka C CallanPinckney GOK1974 D denizdilan minerva1988 nehirnil111
Erdoğan bi el atsın bana yaaa:)))
Hanimlar gunaydiiinnn
Canım oynamalar oluyor hepimizde moral bozmak yok inşallah istediğin kiloya ulaşacaksın sonlarına geldiğimiz için vücut dengesizleşebilirsbeden @DisiAnka charmant nehirnil111 GOK1974 @kitara_84 (sensiz olmaz)
Günaydın kızlar;
01 ARALIK 2015:53.30
02 ARALIK 2015:52.90
03 ARALIK 2015:52.70
04 ARALIK 2015:
07 ARALIK 2015:53.20
08 ARALIK 2015:?
09 ARALIK 2015:53.10
10 ARALIK 2015:53.50
11 ARALIK 2015 :53.30
Hafta sonu da 54 olmazsam çok sevinicem
olmazsiiiinnn 52 yle gelceksin merak etmesbeden @DisiAnka charmant nehirnil111 GOK1974 @kitara_84 (sensiz olmaz)
Günaydın kızlar;
01 ARALIK 2015:53.30
02 ARALIK 2015:52.90
03 ARALIK 2015:52.70
04 ARALIK 2015:
07 ARALIK 2015:53.20
08 ARALIK 2015:?
09 ARALIK 2015:53.10
10 ARALIK 2015:53.50
11 ARALIK 2015 :53.30
Hafta sonu da 54 olmazsam çok sevinicem
Allah kimseye yasatmasin...Allah şifa versin canım, çok zor bir durum
charmant a söyliyeylim bi arasın , telefonda ikna konusunda aştı kendini, bizim patronu bile arayıp izin alıyo
Bazen oluyor boyle. Ama yine de dikkatli yenmis yemeklerSabah; 07:40 - 1 tost ekmeğiyle yarım yağsız kaşarlı tost + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 1 yarım çeçil peyniri + 2 kupa naneli yeşil çay(bu çeçil nereden çıktı 2 sabahtır diyeceksiniz ama abi almış her sabah uzatıyor bana)
Öğle; 12:20 - Yarım kase mercimek çorbası + 4 ymk kaşığı taze fasulye + 1 kase cacık
Ara; 13:25 - 1 kupa sade şekersiz çay
Ara; 18:20 - 1 ad.kinder pingui (eve gitmeyeceğimizi düşünüyordum kendimi frenlemek adına ondan yedim ama yanıldım)
Akşam; 20:00 - Yarım kase yoğurt çorbası + 1 ad.orta boy kıymalı biber dolması + 2 ymk kaşığı yoğurt(eve döndük tabi filmde yer bulamayınca)
Ara; 21:00 - 1 trileçenin yarısın yarısı (2 çtl) - misafirliğe gittik orada yemek yemiyorsun bari bundan ye az dediler
Sporlarım; 1,5 lt su + 1 saat yürüyüş + 15 dakika ev işi
Böyle saçma bir akşam oldu bir eve gitmedik 8 de evdeydik yemekleri yiyelim dedik sonra arkadaşlar çağırdı kalktık oraya gittik ne yaptığımı bende anlamadım geç dönünce dün geceden 4 saat uykuyla durunca direk uyudum uykusuzdum
charmant THEY- @DisiAnka miraycan84 C CallanPinckney
Evet dün kilo veremedim tabi sporda yapmayınca inşallah bugün daha iyi olacağımBazen oluyor boyle. Ama yine de dikkatli yenmis yemeklerbence bir sorun yok bugun sporla halledersin canim
kizlar günaydindünkü ödül gününden sonra hangi akla hizmet tartiya ciktiysam artik nasil yediysem sabah 63.7 geldim morelim bozuk mu hayir niye derseniz ben yine wc ye gitmedim :) neyse pazartesi belli olucak artik sonuc :) bugun hafif bi sekilde geciricem insallah günü, cumartesi pazari da atlatirsam eski kiloma dönerim herlde :)
ooo süper nereye gidiyosunuz bakalım, bence ipi getir bavulda yer kaplamaz fırsat buldukçada atlarsın ama en güzel spor, az yemek yedikten sonra eşinle güzel romantik yürüyüşler olur bence, bide otel falansa kapalı havuzu varsa birazda şıpırdarsın ne güzelllllKizlaaar herkese gunaydin. Esimin dogum gunu sebebiyle haftasonu 2 gunlugune ufak bi tatil kacamagi yapacagiz. Tatile heyecanlanmak yerine 'ne yicem? ne yapcam ben orda? ipimi yanimda mi gotursem?' diye dusunuyorum :))) Bi yardim ediverin gari bu zavalli kardescegizinize
kuzum onu 2 gün ictim sadece ya, baktim bugun giremezsem yarinm sabah icerim :)wc yew gitmediysen sonuç çok normal, cevizli suya devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?