Hmmmm elma sekeri demek hemen rakiplarime goz atmaliyim.
@sonsuz_ol sende gel canim yoksa daha da kilo alacagiz
aynen öyle bildirim yapmayınca ipin ucu daha çok kaçıyor, tartılınca en azından nerede olduğumuz görüyoruz, moralinizin bozulmaması için bence şu dakikadan itibaren başlayın pazartesiye kadar ne giderse kar'dır.
elma şekeri süper gidiyo, diyet + spor çok iyi düzene koydu
Tamam canim sağolasin yarin bildirim yapicam sabahtan foto cekip aticam hatta
bence hic yazmiyimtebrik ederim canım toplamda kaç kilo gitti böylece? bi de neler yedin anlat anlat nasıl tatlılarmış onlar bakim
ödül canim haftada 1 gün yiyorum zaten ben genelde :) yada 10 günde 1 ama artik haftada 1 yapicam az bi kilom kaldi zatenBak sen
Kız ne yaptın niye o kadar tatlı
71.5 la basladim canim bugun sabah 62.6 ydim :) 8.9 kg gitmis oldu :) ama herseyden yedim biliyosunuz :)tatlıcı seni tam benim kafadansın4 ayda kaç kilo verdin bakalım
bence hic yazmiyimkek künefe burma tatlisi, cikolata :) daha yemek yemedim düsünün. sabah 62.6 geldim tam 4 ayda 8.9 kg gitmis oldu :)
71.5 la basladim canim bugun sabah 62.6 ydim :) 8.9 kg gitmis oldu :) ama herseyden yedim biliyosunuz :)
Anladım canım çok etkilemiyorsa tabi ki ödül iyidirödül canim haftada 1 gün yiyorum zaten ben genelde :) yada 10 günde 1 ama artik haftada 1 yapicam az bi kilom kaldi zaten
spor :)bende herşeyden yiyiyorum ama veremiyorum neden acaba
yok canim daha motive oluyorum böyle yoksa hergün gözüm tatlida oluyor, ama böyle haftada 1 gün catliyana kadar yiyince diger 6 gün idare ediyor beniAnladım canım çok etkilemiyorsa tabi ki ödül iyidir
spor :)
yokk olmaz öylee, oturup ye ne yedigini bilirsin o zaman ben ayaküstü yiyince ne yedigimi bilmiyorumkız onuda yapıyorum ama kaçaklarım çok benim ya akşam yemeğine kadar habire atıştırıyorum
yokk olmaz öylee, oturup ye ne yedigini bilirsin o zaman ben ayaküstü yiyince ne yedigimi bilmiyorum
ödül canim haftada 1 gün yiyorum zaten ben genelde :) yada 10 günde 1 ama artik haftada 1 yapicam az bi kilom kaldi zaten
olmaaz sana yasakliyorum atistirmayiibende öyle işte, akşam eve gidince biraz ondan biraz bundan sonra bide üstüne akşam yemeği mide hiç boş kalmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?