♥haftalık kilo verme yarışması♥

bence sen onu aksatma ilaç gibi düzenli al hergün hatta odanda gözünün önünde bir sürahiyle ceviz bulundur, her akşam yatmadan hazırla sabahta hemen uyanınca iç.
öyle de bagimlilik yapar sonra ise yaramaz diye düsündüydüm düzenliydi cünkü o günden sonra hep, dün cok kuru beslendim ondan bence cok su ictim amsa olmadi demekki

öyle de bagimlilik yapar sonra ise yaramaz diye düsündüydüm düzenliydi cünkü o günden sonra hep, dün cok kuru beslendim ondan bence cok su ictim amsa olmadi demekki

bağımlılık yapsa nolcak zararlı bişey değilki, bide şu var zaten normaldede çıkamıyosun ki bağımlılık yapsa nolcek :)

Günaydın canımm :) çok güzel devam ediyorsun. denk gelince bakıyorum...ben biraz saldım toparlayamadım. regl de olunca bıraktım. aslında bir silkelenmem lazım ama hiç içimden gelmiyor. pazartesi bir gazla yürüdüm öğlen, sonra diğer günler gitmedim. bugün yürüyeceğim yine.

bir de bu ara hobi merakı sardı onunla uğraşıyorum pek aklıma gelmiyor burası. eşimin doğum günü için birşeyler hazırlıyorum. bitince buradan da paylaşırım. sonra kızıma ve yeğenlerime de hazırlayacağım.hem kafamı boşaltıyorum hem de sürpriz yapmak çok hoşuma gidiyor. zeynep nasıl iyi mi ?

Arkadaslarla olan bulusmay haftaya ertelendi. Normalde esimin dogum gunu 9 aralikti ama bulusmada iptal olunca Istanbula yakin diye Sapancaya kacalim dedik. Haklisin guzel olur oyle

zaten senin sorununda bu değilmi yani normaldede tembel değil mi, sen bilirsin istersen sağlık ocağı falan varsa yakınlarda yada okulda doktorunuz falan ona bi sor derim.
annem hemsire :) 3 günde 1 gitmen normal diyo, e benn ekmek yemiyorum o cok etkiliyomus canim. tembellik olrak bakmiyolar niyeyse benimkine. bazen cok düzenli

aynen ekmek ye diyo annem hep, ondan oluyomus genelde

aaa ekmek çok önemli ama, şöyleki annen hemşireymiş o daha iyi bilirde benim kv de de diyet yapıyodu ekmeği tamanen kesmişti bir hemşire ona demişki ekmeği günde 1 dilimde olsa yemelisin, çünkü mayalanarak olduğu için mayalı yiyeceklerden aldığımız B12 vitamini (sanırım buydu emin değilim ama aklımda o kalmış) yararlı şeklilde mayalı yiyeceklerden alırız ki oda en fazla ekmekte bulunuyomuş, B12 eksikliğide çok önemli bütün sinir sistemini etkiliyo hatta geçenlerde THEY- de çıkmıştı sanırım, bence biraz internetten araştır ve 1 dilimde olsa yemeni tavsiye ederim

bu arada THEY- nerelerdesin, naptın iş için varmı gelşimeler merakta bırakma bizi

Evet ben de şaşırıyorum kendime ama vücudum alıştı sanırım bu düzene akşamları yemeği az yiyip sonrasında da çay yanı atıştırmalıklarına ya da meyveye yer bırakmaya alıştım iyi oldu galiba düzene oturdu diyebilirim.
Kızım iyi çok şükür kardeş alıştırmalarına başladık
Akşam dedim ki Zeynep bi tane bebiş getirelim mi önce yok dedi sonra birlikte oyun oynarsın deyince tamam dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…