bence sen onu aksatma ilaç gibi düzenli al hergün hatta odanda gözünün önünde bir sürahiyle ceviz bulundur, her akşam yatmadan hazırla sabahta hemen uyanınca iç.kuzum onu 2 gün ictim sadece ya, baktim bugun giremezsem yarinm sabah icerim :)
öyle de bagimlilik yapar sonra ise yaramaz diye düsündüydümbence sen onu aksatma ilaç gibi düzenli al hergün hatta odanda gözünün önünde bir sürahiyle ceviz bulundur, her akşam yatmadan hazırla sabahta hemen uyanınca iç.
öyle de bagimlilik yapar sonra ise yaramaz diye düsündüydümdüzenliydi cünkü o günden sonra hep, dün cok kuru beslendim ondan bence cok su ictim amsa olmadi demekki
bagirsak tembelligi :)bağımlılık yapsa nolcak zararlı bişey değilki, bide şu var zaten normaldede çıkamıyosun ki bağımlılık yapsa nolcek :)
sbeden @DisiAnka charmant @nehirnil111 @GOK1974 H Heart of Gold (sensiz olmaz)
Günaydın kızlar;
01 ARALIK 2015:53.30
02 ARALIK 2015:52.90
03 ARALIK 2015:52.70
04 ARALIK 2015:
07 ARALIK 2015:53.20
08 ARALIK 2015:?
09 ARALIK 2015:53.10
10 ARALIK 2015:53.50
11 ARALIK 2015 :53.30
Hafta sonu da 54 olmazsam çok sevinicem
bagirsak tembelligi :)
ooo süper nereye gidiyosunuz bakalım, bence ipi getir bavulda yer kaplamaz fırsat buldukçada atlarsın ama en güzel spor, az yemek yedikten sonra eşinle güzel romantik yürüyüşler olur bence, bide otel falansa kapalı havuzu varsa birazda şıpırdarsın ne güzelllll
annem hemsire :) 3 günde 1 gitmen normal diyo, e benn ekmek yemiyorum o cok etkiliyomus canim. tembellik olrak bakmiyolar niyeyse benimkine. bazen cok düzenlizaten senin sorununda bu değilmi yani normaldede tembel değil mi, sen bilirsin istersen sağlık ocağı falan varsa yakınlarda yada okulda doktorunuz falan ona bi sor derim.
cok sagol kuzum ama :*zaten senin sorununda bu değilmi yani normaldede tembel değil mi, sen bilirsin istersen sağlık ocağı falan varsa yakınlarda yada okulda doktorunuz falan ona bi sor derim.
annem hemsire :) 3 günde 1 gitmen normal diyo, e benn ekmek yemiyorum o cok etkiliyomus canim. tembellik olrak bakmiyolar niyeyse benimkine. bazen cok düzenli
aynenseninki seni düşünmüyo kafasına göre takılıyo ozaman
uyaninca 1 fincan yesilcay
kahvalti 10:10
4 yk yulaf ezmesi (suyla pisirdim, icine pul biber ve karabiber koydum cok güzel oldu :) )
sevgilimle buluscaz bugun, aksama tüm menüüyle dönerim, sinema keyfi beni bekler :)
aynenekmek ye diyo annem hep, ondan oluyomus genelde
Tesekkur edeeiimmafiyet olsun
Evet ben de şaşırıyorum kendime ama vücudum alıştı sanırım bu düzene akşamları yemeği az yiyip sonrasında da çay yanı atıştırmalıklarına ya da meyveye yer bırakmaya alıştım iyi oldu galiba düzene oturdu diyebilirim.Günaydın canımm :) çok güzel devam ediyorsun. denk gelince bakıyorum...ben biraz saldım toparlayamadım. regl de olunca bıraktım. aslında bir silkelenmem lazım ama hiç içimden gelmiyor. pazartesi bir gazla yürüdüm öğlen, sonra diğer günler gitmedim. bugün yürüyeceğim yine.
bir de bu ara hobi merakı sardı onunla uğraşıyorum pek aklıma gelmiyor burası. eşimin doğum günü için birşeyler hazırlıyorum. bitince buradan da paylaşırım. sonra kızıma ve yeğenlerime de hazırlayacağım.hem kafamı boşaltıyorum hem de sürpriz yapmak çok hoşuma gidiyor. zeynep nasıl iyi mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?