♥haftalık kilo verme yarışması♥

Pazartesiye toparlarsın canım lavabo sıkıntısından da oldu o
Canım eşine mutlu huzurlu yaşlar inşallah seninle beraberİp falan götürme zaten havuz vardır ya da temiz hava yürüyüşü yaparsınız beraber bol bol keyfini çıkarın 2 gün için illa spor olsun diye düşünme geldiğinde daha da motive olduğun için fazlaca verirsin protein ağırlıklı beslenirsin ne olacak yine sağlam kahvaltı falan
uyaninca 1 fincan yesilcay

kahvalti 10:10
4 yk yulaf ezmesi (suyla pisirdim, icine pul biber ve karabiber koydum cok güzel oldu :) )

sevgilimle buluscaz bugun, aksama tüm menüüyle dönerim, sinema keyfi beni bekler :)

Güzel canım akşama dikkat et iyi eğlenceler

Tesekkur ederim tatliim guzel ve temiz dileklerin icin. Bakalim nasil gececek haftasonu :)

Günaydın kızlar
Dün akşam ben adetli olmamın verdiği istekle helva yedim ya hemde 80 gr 100 gr yemişimdir
Kaç kalori yapar acaba bi paket çikolatadan daha mı fazla kalori yapar
Şimdi çıkcam yürücem 1 saat ,
Kahvaltım
1 dilim buğday ekmeği
1 dilim peynir
8 kırma zeytin
1 haşlanmış yumurta

regl insanın doğasını tamamen değiştiriyo canım normaldir ama aşırıya kaçmamakta lazım, bu dönemde sanırım metabolizma hızlı olduğundan şimdi yapacağın yürüyüşle verirsin kalorileri canını sıkma

Evet canım ya nasıl bir tatlı isteğidir ki bu kıtlıktan çıkmış gibi yedim neyse kalan helvayı imha edeyim anneme götürcem

Dün eşime 1 tepsi açma börek yaptım 1 dilim yemedim kabak pişirdim yedim git sen güzelim saatlerce uğraştığın böreğin tadına bile bakma gece 10 da tahin helva ye , hep adetliyken şu tatlıyla başım derde giriyor , tartıda bu hafta hiç kilo veremicem ben ya

Baktım internetten ben ne yaptım helva 100 gr 569kcal
Bitter 100 gr 460 kcal miş

Evet canım ya nasıl bir tatlı isteğidir ki bu kıtlıktan çıkmış gibi yedim neyse kalan helvayı imha edeyim anneme götürcem

yuh harbiden ne kaloriliymiş helva bende çok severim, aldımıydı aklım hep kayar 2-3 dilimde olsa yerim o yüzden almıyorum eve evdekilerde mahrum kalıyo ama napim ya

kalanını yok etmen senin için iyi olur

eğer bugünden itibaren kendine hakim olabilirsen bence eksileri görürsün moralini bozma, hızlı çalışan metabolizmayı avantaja çevir

Sabah; 07:45 - 1 tost ekmeğiyle yarım kaşarlı yağsız tost + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 2 kupa naneli yeşil çay
Öğle; 12:15 - Yarım kaseden biraz az şehriye çorbası + 3 ad.pişmiş köfte(kızartma değil)
Ara; 13:30 - 1 sade şekersiz nescafe ya da soda + 1 orta boy mandalina (birazdan gerçekleşecek)

Akşama bir aksilik çıkmazsa inşallah yarım kase yoğurt çorbası ve 3-4 ymk kaşığı patlıcan yemeyi planlıyorum +1 mandalina yarım narda yiyebilirim tabi

Baktım internetten ben ne yaptım helva 100 gr 569kcal
Bitter 100 gr 460 kcal miş

Canım niye moralini bozuyorsun hemen metabolizman hızlı çalışıyor yürüyerek onu eritirsin ve kaldığın yerden devam edersin sonuçta regl dönemi tatlı istiyor canımız ne yapalım yedikçe bir ısırık daha alayım istiyorsun anlıyorum seni moral bozmak yok devam gayet güzel gidiyorsun menülerin yerinde helvayı unut sil aklından öyle bir an yaşanmadı

sende hiç ekmek yemiyosun, bayanbaloncuğa söylediklerim senin içinde geçerli günde 1 dilimde olsa biyerlere sıkıştırıp yemelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…