- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Canım genelde hesaplamalarımda karbonhidrat fazla çıkıyor+ şunuda söyliyim senin menülerinde hiç karbonhidrat ta yok sanırım, k.hidrat yemezsen kas kitlenide kaybedersin, hergün çorba iyi bişey ama yeterli değil bence
Canım genelde hesaplamalarımda karbonhidrat fazla çıkıyorDün mesela 104 dü ben aslında aşağıya çekmek istiyorum ama hepsinden fazla kalıyor Dün karbohdiratı tost,mercimek çorbası,trileçe,biber dolmasında fazlaca almış görünüyorum kandırıyor mu yoksa beni bu fatscreet
He anladım canım makarnaya asla hayır diyemem haftada 1 kere tüketiyorum hepten kesmedim onu pirinç pilavı kestim yalnız zaten bulguru da 2 gün dolma biberin içinde aldım eşim çok sevmiyor o yüzden sık yapamıyorum bulgur pilavı önümüzdeki hafta yapacağım amakarbonhidrattan kastım ekmek, makarna, bulgur pilavı, tabiki hergün yeme ama 2-3 günde bir de olsa menünde olmalı diye düşünüyorum
He anladım canım makarnaya asla hayır diyemem haftada 1 kere tüketiyorum hepten kesmedim onu pirinç pilavı kestim yalnız zaten bulguru da 2 gün dolma biberin içinde aldım eşim çok sevmiyor o yüzden sık yapamıyorum bulgur pilavı önümüzdeki hafta yapacağım amahaftasonu yine makarnalı bir menüm olacak misafir ağırlayacağım poğaça börek falan dengelerim herhalde
Enerjim düşük zatenevet ihmal etme, yoksa anlık enerji düşüklüklerin olabilir tabiki ölçüyü kaçırmadan yenmesi gerekir
Biraz garip olmus genede bisey yok ama yaniSabah; 07:40 - 1 tost ekmeğiyle yarım yağsız kaşarlı tost + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 1 yarım çeçil peyniri + 2 kupa naneli yeşil çay(bu çeçil nereden çıktı 2 sabahtır diyeceksiniz ama abi almış her sabah uzatıyor bana)
Öğle; 12:20 - Yarım kase mercimek çorbası + 4 ymk kaşığı taze fasulye + 1 kase cacık
Ara; 13:25 - 1 kupa sade şekersiz çay
Ara; 18:20 - 1 ad.kinder pingui (eve gitmeyeceğimizi düşünüyordum kendimi frenlemek adına ondan yedim ama yanıldım)
Akşam; 20:00 - Yarım kase yoğurt çorbası + 1 ad.orta boy kıymalı biber dolması + 2 ymk kaşığı yoğurt(eve döndük tabi filmde yer bulamayınca)
Ara; 21:00 - 1 trileçenin yarısın yarısı (2 çtl) - misafirliğe gittik orada yemek yemiyorsun bari bundan ye az dediler
Sporlarım; 1,5 lt su + 1 saat yürüyüş + 15 dakika ev işi
Böyle saçma bir akşam oldu bir eve gitmedik 8 de evdeydik yemekleri yiyelim dedik sonra arkadaşlar çağırdı kalktık oraya gittik ne yaptığımı bende anlamadım geç dönünce dün geceden 4 saat uykuyla durunca direk uyudum uykusuzdum
charmant THEY- @DisiAnka @deniz3344 @CallanPinckney
Enerjim düşük zatenİş yerinde çıkıyor makarna ama etkiliyor diye kilomu yemiyorum bundan sonra evde haftalık yapıp yiyeyim bari çok severim zaten hastasıyım abartmadan tabi
Ben zaten ekmegi cok severim. Ama suan gunde 3 dilimden fazlasini yemiorum. Ama su 2 gundue hic ekmek yemiorum.aaa ekmek çok önemli ama, şöyleki annen hemşireymiş o daha iyi bilirde benim kv de de diyet yapıyodu ekmeği tamanen kesmişti bir hemşire ona demişki ekmeği günde 1 dilimde olsa yemelisin, çünkü mayalanarak olduğu için mayalı yiyeceklerden aldığımız B12 vitamini (sanırım buydu emin değilim ama aklımda o kalmış) yararlı şeklilde mayalı yiyeceklerden alırız ki oda en fazla ekmekte bulunuyomuş, B12 eksikliğide çok önemli bütün sinir sistemini etkiliyo hatta geçenlerdeTHEY- de çıkmıştı sanırım, bence biraz internetten araştır ve 1 dilimde olsa yemeni tavsiye ederim
bu aradaTHEY- nerelerdesin, naptın iş için varmı gelşimeler merakta bırakma bizi
Sağol canım nasılsınBiraz garip olmus genede bisey yok ama yani
Sabah erken geliyorum yumurta istediği o an olmaz canım haftasonu yapacağım ama aklımda sağolenerjin düşükse protein de tüketiminide gözden geçir, mesela sabahları yumurta haşla kendine, yoğurdu yiyiyosun gördüğüm kadarıyla, ara öğünlerine 1 bardak süt ve 1 meyva ekle hep yeşilçay, nescafe olmaz, akşam ızgara tavuk + salata olabilir, ızgara balık (özellikle hamsi tavada yada tost makinasında yağlı kağıtta çok güzel oluyo)
Bekleriz canımBen zaten ekmegi cok severim. Ama suan gunde 3 dilimden fazlasini yemiorum. Ama su 2 gundue hic ekmek yemiorum.
Is surekli arastiriorum ama cikan bisey yok suan evdeyim. Ayrica hasta olmusum. Kilomu pazartesi solicem herkese.charmant nehirnil111
Oooo süpersinHanimlar gunaydiiinnn
Guncel kilom 57.7 suan ilgililere duyrulur
@deniz3344 @DisiAnka @CallanPinckney @GOK1974 D denizdilan @minerva1988nehirnil111
Oooo süpersin
Güzel geçecektir eminim benimde bol misafirim var ben esas kendimden korkuyorum
Ünlem işaretli hemde dikkat !!Oyyy aman dikkaaat :)
Teşekkür ederim mucuksss:)))İnşallah Rabbim tez zamanda nasip etsin canım eminim olacaksın oldukça azimlisin kim durabilir önünde
Bende bende istiyorum
Canım seve seve elimden ne gelirse fikir vermeye çalışırım
Maşallah ne denir ne bayıldım
Tamamdir bu iş:)))charmant a söyliyeylim bi arasın , telefonda ikna konusunda aştı kendini, bizim patronu bile arayıp izin alıyo
Eh iyi sayilirim cnm senSağol canım nasılsın
Sabah erken geliyorum yumurta istediği o an olmaz canım haftasonu yapacağım ama aklımda sağolSüt akşamları içmeye çalışıyorum meyve yediğimden isteğim kalmıyor pek meyve de akşamları yiyorum eğer menülerime bakabildiysen genelde 1 ad. meyve yiyerek kapatıyorum akşamı ama sanırım hastalığın verdiği bir şey olabilir Hamsi hiç sevmem istavrit yiyeceğim önümüzdeki hafta bir evde bir de iş yerinde var ama ne yaparlar bilmiyorum balık olarak
Bekleriz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?