♥haftalık kilo verme yarışması♥

+ şunuda söyliyim senin menülerinde hiç karbonhidrat ta yok sanırım, k.hidrat yemezsen kas kitlenide kaybedersin, hergün çorba iyi bişey ama yeterli değil bence
Canım genelde hesaplamalarımda karbonhidrat fazla çıkıyor Dün mesela 104 dü ben aslında aşağıya çekmek istiyorum ama hepsinden fazla kalıyorDün karbohdiratı tost,mercimek çorbası,trileçe,biber dolmasında fazlaca almış görünüyorum kandırıyor mu yoksa beni bu fatscreet

karbonhidrattan kastım ekmek, makarna, bulgur pilavı, besinlerin içinde elbette karbonhidrat var ama kas kaybetmemek için doğru k. hidrat tercihi yapılmalı, tabiki hergün yeme ama 2-3 günde bir de olsa menünde olmalı diye düşünüyorum
ben günde 2 yemek kaşığı, pilav, makarna yiyiyorum mesela diyetisyen bu şekilde liste verdi

karbonhidrattan kastım ekmek, makarna, bulgur pilavı, tabiki hergün yeme ama 2-3 günde bir de olsa menünde olmalı diye düşünüyorum
He anladım canım makarnaya asla hayır diyemem haftada 1 kere tüketiyorum hepten kesmedim onu pirinç pilavı kestim yalnız zaten bulguru da 2 gün dolma biberin içinde aldım eşim çok sevmiyor o yüzden sık yapamıyorum bulgur pilavı önümüzdeki hafta yapacağım ama haftasonu yine makarnalı bir menüm olacak misafir ağırlayacağım poğaça börek falan dengelerim herhalde

evet ihmal etme, yoksa anlık enerji düşüklüklerin olabilir tabiki ölçüyü kaçırmadan yenmesi gerekir

evet ihmal etme, yoksa anlık enerji düşüklüklerin olabilir tabiki ölçüyü kaçırmadan yenmesi gerekir
Enerjim düşük zatenİş yerinde çıkıyor makarna ama etkiliyor diye kilomu yemiyorum bundan sonra evde haftalık yapıp yiyeyim bari çok severim zaten hastasıyım abartmadan tabi

Biraz garip olmus genede bisey yok ama yani

Enerjim düşük zatenİş yerinde çıkıyor makarna ama etkiliyor diye kilomu yemiyorum bundan sonra evde haftalık yapıp yiyeyim bari çok severim zaten hastasıyım abartmadan tabi

enerjin düşükse protein de tüketiminide gözden geçir, mesela sabahları yumurta haşla kendine, yoğurdu yiyiyosun gördüğüm kadarıyla, ara öğünlerine 1 bardak süt ve 1 meyva ekle hep yeşilçay, nescafe olmaz, akşam ızgara tavuk + salata olabilir, ızgara balık (özellikle hamsi tavada yada tost makinasında yağlı kağıtta çok güzel oluyo)

Ben zaten ekmegi cok severim. Ama suan gunde 3 dilimden fazlasini yemiorum. Ama su 2 gundue hic ekmek yemiorum.
Is surekli arastiriorum ama cikan bisey yok suan evdeyim. Ayrica hasta olmusum. Kilomu pazartesi solicem herkese. charmant nehirnil111

Biraz garip olmus genede bisey yok ama yani
Sağol canım nasılsın
Sabah erken geliyorum yumurta istediği o an olmaz canım haftasonu yapacağım ama aklımda sağolSüt akşamları içmeye çalışıyorum meyve yediğimden isteğim kalmıyor pek meyve de akşamları yiyorum eğer menülerime bakabildiysen genelde 1 ad. meyve yiyerek kapatıyorum akşamı ama sanırım hastalığın verdiği bir şey olabilirHamsi hiç sevmem istavrit yiyeceğim önümüzdeki hafta bir evde bir de iş yerinde var ama ne yaparlar bilmiyorum balık olarak
Bekleriz canım

Eh iyi sayilirim cnm sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…