sagol canım iyi gecti cok sukur. sen girmis miydin. bitti mi yoksa okul.sbeden canım sınavın nasıl geçti?geçmiş olsun
canım boy kilo hedef kilo yazarsan listeye ekleyeyim seni. her pazartesi bildirim günü. iki hafta ust uste bildirim yapmayan siliniyorutandım ama yeeaa :))
ben şimdi karatay yapıyorum tospa hızıyla gidiyorum bakalım....
Nehiiirrrr canimcekti kiiizzzzzSabah; 07:45 - Tost ekmeğiyle yarım yağsız kaşarlı tost + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:55 - 2 kupa naneli yeşil çay
Öğle; 12:20 - Yarım kase mercimek çorbası + 1 fileto mezgit balığı büyük olanından + Yarım kase yeşil salata yağsız sadece limon tuz
Dicem işte ben:))Kilo veren ve cabalayan herkesi tebrik ediyorum arkadaslar :))
Bugunku dehset menum
Sabah
1\3 simit
Yarim kk peynir
Cay
Ara
1 bardak 3 in 1
1 fincan yesil cay
1 turk kahvesi
Oglen
1 dilim ekmek
5 kirma zeytin
Aksam
4 kasik pilav
4 kasik barbunya
Salata
Yatana kadar cay vs.
Cok kotu bir menu oldu disardaydim sakin denemeyin
Ne kadar yakında ama:))
nutella senin seyinesbeden bende 86 yım eksi 500gram regl oldum okadar nutellalı ekmekten ve çikolatadan sonra olacağı buydu
aslında hedefim 2kiloydu inşallah bu hafta olur
Ne dicen kiizzzDicem işte ben:))
Ayy canııımmm çok sağlıksız bir menü bu şekilde olmaz amaaa:)))Ne dicen kiizzz
Napak idare ediyoz iste dun aksam yedigim keki anca eritmisimdir saat 22 de yedimAyy canııımmm çok sağlıksız bir menü bu şekilde olmaz amaaa:)))
Tabiki böyle bi cümle kurmucam ben ki hem akşama kadar 1 yumurtayla durup bazen de tıka basa yediğim zamanlar oluyor:))
Söyleyecek en son kişiyim:))
Böyle böyle dengeliyoruz napalım yaNapak idare ediyoz iste dun aksam yedigim keki anca eritmisimdir saat 22 de yedim
Hosgeldin tatliiimmmmCanim ben 85.4 um listeye ekle beni de basladigim kilo da zaten cok ta yol kat edememistim
evet beninki bitti canım,yazın almıştım diplomamı:)1-2 gündür de kpss'ye bakıyorum,kararsızdım bu zamana kaldım,hayırlısı artık,kilom da yine yüz kızartıcısagol canım iyi gecti cok sukur. sen girmis miydin. bitti mi yoksa okul.
canım boy kilo hedef kilo yazarsan listeye ekleyeyim seni. her pazartesi bildirim günü. iki hafta ust uste bildirim yapmayan siliniyor
Hosgeldin tatliiimmmm
bugun iyiyim cok sükür sabaha birseyim kalmamisti ama bu reglim ck agir geciyor nedense hic böyle olmazdim ben. ip atlamayi birakiyorum bu haftalik, sadece 50 mekik 50 ser de bacak calisicam o kadar. okula gidip gelirken yürüyorum zaten sagol canim benimgeçmiş olsun, regl de oldum dedin ya bide spor yapınca fazla zorlamış olabilirsin, bikaç gün spor yapma dinlen, yanlızca arada esneme hareketleriyle rahatlat kendini, zorlama
yaa seni yerimGunaydin kizlaaar :) Hepimiz icin cok guzel bi hafta olsun insallah.
Bana herseyden ye tatilin tadini cikar dediniz +500 le burdayim :) Tuvalete cikamadim o da etkilidir ama sonucta arti mi arti :)
sbeden 69.0 canim
cok gecmis olsun canimTartılcam korkuyorum hayal kırıklığından ya
Tatlım teşekkür ederim önerin için ama bendeki kansızlığın tedavisi ilacı yok maalesef doktorum gıdana dikkat etceksin diyor sadece adı Akdeniz anemisi.
helvaya bayiliriiiiiiiiiimTartıldım korktuğuma değdi 2 gün lavaboya çıkma , adetten dolayı 4 gün spor yapma ve koca kalıp helva ye olacağı buydu
Haftaya telafi etcem fazlasıyla. ..
yaa seni göremiyorum artik özledim geel
sen ne zamandir yok musun ben mi kaciriyorum yazdiklarinievet beninki bitti canım,yazın almıştım diplomamı:)1-2 gündür de kpss'ye bakıyorum,kararsızdım bu zamana kaldım,hayırlısı artık,kilom da yine yüz kızartıcı64.0,artık kafama koydum bir de diyetisyene de gideyim bakayım belki işe yarar pöfff
hosgeldiiin :)Boyum 1,58
Kilom 73,9
Hedef 65 (oraya bi geleyim de gerisine bakarız :))) )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?