♥haftalık kilo verme yarışması♥

Kilo veren ve cabalayan herkesi tebrik ediyorum arkadaslar :))

Bugunku dehset menum

Sabah
1\3 simit
Yarim kk peynir
Cay

Ara
1 bardak 3 in 1
1 fincan yesil cay
1 turk kahvesi

Oglen
1 dilim ekmek
5 kirma zeytin

Aksam
4 kasik pilav
4 kasik barbunya
Salata

Yatana kadar cay vs.

Cok kotu bir menu oldu disardaydim sakin denemeyin

Nehiiirrrr canimcekti kiiizzzzz afiyet olsun

Dicem işte ben:))

Napak idare ediyoz iste dun aksam yedigim keki anca eritmisimdir saat 22 de yedim

sagol canım iyi gecti cok sukur. sen girmis miydin. bitti mi yoksa okul.
evet beninki bitti canım,yazın almıştım diplomamı:)1-2 gündür de kpss'ye bakıyorum,kararsızdım bu zamana kaldım,hayırlısı artık,kilom da yine yüz kızartıcı64.0,artık kafama koydum bir de diyetisyene de gideyim bakayım belki işe yarar pöfff

geçmiş olsun, regl de oldum dedin ya bide spor yapınca fazla zorlamış olabilirsin, bikaç gün spor yapma dinlen, yanlızca arada esneme hareketleriyle rahatlat kendini, zorlama
bugun iyiyim cok sükür sabaha birseyim kalmamisti ama bu reglim ck agir geciyor nedense hic böyle olmazdim ben. ip atlamayi birakiyorum bu haftalik, sadece 50 mekik 50 ser de bacak calisicam o kadar. okula gidip gelirken yürüyorum zaten sagol canim benim

Gunaydin kizlaaar :) Hepimiz icin cok guzel bi hafta olsun insallah.
Bana herseyden ye tatilin tadini cikar dediniz +500 le burdayim :) Tuvalete cikamadim o da etkilidir ama sonucta arti mi arti :)
sbeden 69.0 canim
yaa seni yerim üzülme hic sana hep destek tam destek
Tartılcam korkuyorum hayal kırıklığından ya
Tatlım teşekkür ederim önerin için ama bendeki kansızlığın tedavisi ilacı yok maalesef doktorum gıdana dikkat etceksin diyor sadece adı Akdeniz anemisi.
cok gecmis olsun canim

Tartıldım korktuğuma değdi 2 gün lavaboya çıkma , adetten dolayı 4 gün spor yapma ve koca kalıp helva ye olacağı buydu
Haftaya telafi etcem fazlasıyla. ..
helvaya bayiliriiiiiiiiiim olsun biseycik olmaz veririz hemen

Ben bu haftada aynıyım sbeden ama bu hafta spora başladım haftaya bomba gbiyimm :))
yaa seni göremiyorum artik özledim geel
sen ne zamandir yok musun ben mi kaciriyorum yazdiklarini
Boyum 1,58
Kilom 73,9
Hedef 65 (oraya bi geleyim de gerisine bakarız :))) )
hosgeldiiin :)

evet ben geldim :)

kahvalti 8:30
1 sahanda yumurta (yarim tatli kasigi tereyagiyla)
yarim tam bugday tortilla
1 bardak sicak süt
1 salatalik

ögle 12:00
1 kepce kremali mantar corbasi
4 yk etli kuru fasulye

saat 14:30
150 ml cappucino

aksam 18:00
1 tabak etli kuru fasulye (cok et yoktu icinde)
150 gr yogurt

aksama sadece 50 mekik , 50 ser bacak acma, 30 da dizleri cekerek mekik hareketi yapicam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…