♥haftalık kilo verme yarışması♥

Sabah; 07:45 - Tost ekmeğiyle yarım yağsız kaşarlı tost + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:55 - 2 kupa naneli yeşil çay
Öğle; 12:20 - Yarım kase mercimek çorbası + 1 fileto mezgit balığı büyük olanından + Yarım kase yeşil salata yağsız sadece limon tuz

menü güzel de bir mezgit (büyükte olsa ne kadar büyük olabilir bilemedim) az değil mi

Güzel , ama bana göre değil , aslında ben de ekmek fazla tüketmiyorum ama hiç karbonhidratsız olmaz, inşallah hedefine ulaşırsın .

ben ekmek normal de de pek sevmem o yüzden o konuda hiç zorlanmadım..... tek zorlandığım aburcuburu kesmek oldu.... dün resmen delirdim :)

hiç karbonhidratsız değil aslında mesela dün bulgur pilavı yedim....ceviz felam pahalı ona sinir oluyorum ama normalde de aburcubura da aynı parayı veriyordum ben hatta fazlasını..... arada lahmacunda yiyebiliyomuşuz kii en sevdiğim şeyyy :))) ama bunun için daha erken...hakedersem yicem :) bi de şöyle güzel kelle paça çorbası yapan bir yer bulsam ne iyi olur.... yok yaa ben karatayı sevdim inşallah faydasını görürüm.....

Şimdi kimler kalori yarısına dahil oluyorlar
Hatta biri bu yarısın kaptanı olsun, hergünün birincisi ikincisi üçğncüsü dördüncüsü... diye liste yapsın,en cok birinci olanı da haftanın birincisi ilan etsin
Aslında kolay iş ama ben bu ara spor yarısmasının kaptanlığını yapıyorum.kaotan olmaya gönüllğ varsa bir adım öne çıksın, olmazsa da idare edicez artık :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…