kilo vermen çok güzel ama sağlıklı ver yemene içmene dikkat et canım.iş konusunda var mı bir gelişme
Sana da yaparim ben gel kizz
Hayir cnm suan hazirlaniorum is merkezine gidicem ilan panolarina bakmayi dusunuorum dua edin ins is bulurumkilo vermen çok güzel ama sağlıklı ver yemene içmene dikkat et canım.iş konusunda var mı bir gelişme
Yemek yiorum aksam yedigimi soyleyim yarim dilim ekmek 1 tabak ispanak yemegi bi adrt turp bol limonluİsterim canım ama kilolar gidince
Güzel canım sağlıklı ver ama yemek yiyerek
inşallah canım hayırlısıyla olsun, kolay gelsin sanaHayir cnm suan hazirlaniorum is merkezine gidicem ilan panolarina bakmayi dusunuorum dua edin ins is bulurum
Sabah; 07:45 - Tost ekmeğiyle yarım yağsız kaşarlı tost + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:55 - 2 kupa naneli yeşil çay
Öğle; 12:20 - Yarım kase mercimek çorbası + 1 fileto mezgit balığı büyük olanından + Yarım kase yeşil salata yağsız sadece limon tuz
Saol cnmminşallah canım hayırlısıyla olsun, kolay gelsin sana
Güzel , ama bana göre değil , aslında ben de ekmek fazla tüketmiyorum ama hiç karbonhidratsız olmaz, inşallah hedefine ulaşırsın .valla karatayı ilk defa deniyorum. daha 8 gün oldu konuşmak için pek erken :) şimdilik memnunum.... ekteki gibi geçti ilk haftam....
Güzel , ama bana göre değil , aslında ben de ekmek fazla tüketmiyorum ama hiç karbonhidratsız olmaz, inşallah hedefine ulaşırsın .
Yemek yiorum aksam yedigimi soyleyim yarim dilim ekmek 1 tabak ispanak yemegi bi adrt turp bol limonlu
2 bilemedin 3 balık ufaklardan anca eder herhalde az gibiydi ama olsun ceza bana neyse ki protein aldımmenü güzel de bir mezgit (büyükte olsa ne kadar büyük olabilir bilemedim) az değil mi
yiyorum canım baya bildiğin doymuyorumCnm 4 kilo almışsın
güxel gidiyordun ne oldu
yiyorum canım baya bildiğin doymuyorum(
kız nerelerdesin özlettin kendini, bitmedimi işleriniz hala
Evet kuzummm ben hala 56 :) bu hafta yapcam ama diyet haftaya 54 olcak o :)canim bu kilo bildirimin mii.
Gittim is merkezine.Çok iyi o zaman canım
canım hadi hayırlısı olsun inşallahGittim is merkezine.
Bi yer var belki olur yarin gorusmeye gitcem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?