ben dahil olurumŞimdi kimler kalori yarısına dahil oluyorlar
Hatta biri bu yarısın kaptanı olsun, hergünün birincisi ikincisi üçğncüsü dördüncüsü... diye liste yapsın,en cok birinci olanı da haftanın birincisi ilan etsin
Aslında kolay iş ama ben bu ara spor yarısmasının kaptanlığını yapıyorum.kaotan olmaya gönüllğ varsa bir adım öne çıksın, olmazsa da idare edicez artık :)))
İnşallah hakkında hayırlısı olsun canım başla da daha sık gel buralaraGittim is merkezine.
Bi yer var belki olur yarin gorusmeye gitcem.
Ben üstlenirim ama nasıl yapacağız bu işi beni etiketleyecekler sonunda birincimiz bu mu diyeceğimŞimdi kimler kalori yarısına dahil oluyorlar
Hatta biri bu yarısın kaptanı olsun, hergünün birincisi ikincisi üçğncüsü dördüncüsü... diye liste yapsın,en cok birinci olanı da haftanın birincisi ilan etsin
Aslında kolay iş ama ben bu ara spor yarısmasının kaptanlığını yapıyorum.kaotan olmaya gönüllğ varsa bir adım öne çıksın, olmazsa da idare edicez artık :)))
galiba öyle olcakBen üstlenirim ama nasıl yapacağız bu işi beni etiketleyecekler sonunda birincimiz bu mu diyeceğim
Kalori kaptanıgaliba öyle olcaksınıf başkanı gibi heyecanlı olur demi, ben hergün giremeyebiliyorum o yüzden kaptanlığı alamam dedim
Kalori kaptanıtabi söylediklerimi yapın yaptıklarımı yapmayın emi
Hadi inşallah güzel geçer sınavın canımYok kız vizem vartartı dert değil ben tartıldm o kadar yemeye 56 hala :)
Yaa ayıp ettin tom hanks olacak da benim izlemediğim filmi olacak ha mümkün mü yaa bir sahnesinde boy göstermesi bile yeter o karizmanın:))canım dün tam tatil modundaydım, elime pc yi almak istemedim, evde işlerimi halettikten sonra eşimle film izledik adı casuslar köprüsü,tom hanks başrollerde, izlemeni tavsiye ederim.
Evet resmen bizim ağza bakıyorlar ev sahibi yemezse yemeyiz diyorlarOndan olabilir canım canım pek istemiyor tabi dün mecburen yedim misafirlerle otururken yememek olmuyor
Anladım canım küçükse 2 sayalım onu
Amin canım dostlar sağolsun evet çok üzüldüO çikolata hafta sonu nasıl çoğaldı bilsen çikolata değilde diğerleri ahh ahh
Sana söylememe gerek var mı zaten isteyeceğimi biliyorsun
İnşallah hayırlı olurkalori kaptanı
hadi hayırlı olsun
Bende vuracağım canım herşeyin dibine bakalım bu hafta herkes daha hırslıBu hafta sporun dibine vurcam:)
Şu an 2 saat sporu tamamladım bu hafta hedefim 2 kilo vermek aynı menülerimle ama bol sporumla
Selamün aleyküm kızlaaarrrr
Ben okuldan geldim birazdan akşam yemeğimi yiyeceğim inşaallah.
Menüm sporum şu şekilde
Sabah 1 dilim ekmek 2 zeytin 1 dilim peynir 1 yumurta
Arada kuruyemiş ve eti puf
Akşam azıcık çorba haşlama tavuk ve turşu
Çay yanında akşama da bisküvili pasta
Sporum da
45 dakika yürüyüş
45 dakika koşu
1 saat pilates
Kilom da sabah 56.1 di
Evet resmen bizim ağza bakıyorlar ev sahibi yemezse yemeyiz diyorlar
İnşallah hayırlı olur
Bende vuracağım canım herşeyin dibine bakalım bu hafta herkes daha hırslı
Harikasın canım
Evet sanki yemeklere bir şey ekledim zehirleyeceğim
Evet acıyacak ama olsunvuracam kırbacı vuracam kırbacı gibi oldu bu
vuracam kırbacı vuracam kırbacı gibi oldu bu
"fetchingUrl":"index.php?gallery\/editor-content&time=1450099364"}}}">
Sende o kirbaci vursan iyi olacak tatli kiz :)
üstüme gelme psikolocimi bozuyosun
Insallah bakalim :)
Cok tesekkur ederim ya tecrubeli birinden bunlari duymak cok iyi geldi. Cooook tesekkurler ikimiz icin de hayirlisi
bende 2. çocuğu kilo yüzünden düşünemiyorum 55 kilo olsam 2. çocuk istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?