pzt : 54.3
salı.53.2
pazar gecesi çok yhemiştim ve tuvalete çıkmamıştım geliba onun etkisi
Olabilir canimben de -500 ciktim bugun
bende pazar pazartesi wc ye çıkamamıştım, pazartesi 68,0 geldim, salı wc ye çıktım 68,4 geldimbiraz saçma ama bende anlamadım öyle oldu sanırım bugün regl oldum gibigibi onun etkisi var
Sağol canım benimde tadı damağımda kaldı hafta içi eve alacağım tekrarNehiiirrrr canimcekti kiiizzzzzafiyet olsun
Uygun canım herkes beni etiketleyerek yazsın hergün 1.cileri açıklarız haftasonuna da toplar yazarızOlır senin için de uygunsa
Bugun benim aldığın kalori 1456 olmus cok olmuş
Bilmiyorum ki hiç canım saatle hesaplanıyor ip belki dakikasını tutarak hesaplayabilirsin
nehirnil111
heyooo kizlarrr kalori yarisina bende katilmak isterimmm.hedef 1.200u gecmemek mi. bi de hergun menu mu yazacagiz
Günaydın kızlar:))))
gunaaaydiiiiinnn
Günaydınlar
Herkese gunaydin fistiklaaar :) Dun 30 dk yuruyus ve 1,5 saat pilatesin ardindan sabah yogurt ve yulaf ezmesi ile basladim bol bol da su :) Bu hafta misss gibi gecsin
Menün gayet güzel cnmSabah; 07:45 - Tost ekmeğiyle yarım yağsız kaşarlı tost + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:55 - 2 kupa naneli yeşil çay
Öğle; 12:20 - Yarım kase mercimek çorbası + 1 fileto mezgit balığı büyük olanından + Yarım kase yeşil salata yağsız sadece limon tuz
Ara; 14:30 - 1 kupa sade şekersiz nescafe
Akşam; 19:15 - 2 ymk kaşığı patlıcan yemeği + 1 ince dilim kıymalı börek + 3 minik yaprak sarması zeytinyağlı + 2 ymk kaşığı yoğurt
Sporlarım; 45 dakika leslie + 20 dakika yürüyüş + 10 dakika zumba
charmant THEY- C CallanPinckney @DisiAnka @deniz3344
Sağol canımcım senin menünü göremedim neydiMenün gayet güzel cnm
dün spora başladım Allahım bu nasıl bir ağrı her yerim ağrıyo üstümde öküz otrmuş sanki :)
her yerim ağrıyo bu hafta her gün gidicem :) şu hamlıı üstümden atıyım da bu akşam spor sonrası saunaya giricem gençler :)
yerinizede rahatlarım söz :)
bende istiyorum yaaa, spor salonuna gidemeyince evi salona çevirecem ben galiba
nevar ne yok kız nasıl gidiyo, bu hafta bana benzemişsin kilo verememişsin sende
Sporların harika canım bence yediklerine ufakta olsa dikkat etsen çok iyi verebilirsinaslında bu hafta hiç diyet yapmadım diyebilirim
bi akşam mantı yedim
bi aşam burger yedim :)
bi akşam evdekilerle yedim
:)
ben herhalde kilo alırım dedim ama maşallah yerimde saydım :)
oda şundan kaynaklanıyo çnkü öğlen hiç yiyemedm ve akşam saldırdım
he yediğim böreklerde cabası üstüne
aslında p.tesi tartılmıyıcaktım :) spora başayınca takip amaçlı bakym kaç kiloyum dedim tartıldım ve aynıyım yani :) neyse bu haftaya bismillah diyip başladık bakalım spor sonuçları bana ne göstericek :)
ben yine kalori takibine başladım dün itibariyle yoksa ipin ucu kaçıyor.
dünkü yediklerim;
kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, beyaz peynir, 5 zeytin, 3 yeşil biber, 1/2 havuç
ara; 3 ceviz
öğlen; yoğurtlu brokoli salatası
ara; elma,
ara;1/2 paket eti form kepekli olan, 1 minnak cezerye.
akşam; 8 yk etli kuru fasulye ve karatay usulu karnıbahar pizzası, 1 kase yoğurt yedim. sonra uyudum. ilk kez dün akşam tıkınmadım.
öğlen 1 saat yürüdüm.
bugün yediklerim-yiyeceklerim :)
kahvaltı: 1 rafadan yumurta, keçi peyniri, 3 zeytin, 3 biber, 1 tk tereyağ, 1 tk reçel, 1 lokma ekmek
ara; 1/2 paket eti form kepekli bisküvi yedim.
öğlen; 1 kase yoğurt, karatay usulü karnıbahar pizzadan getirdim onu yiyeceğim..
ara; 1 elma
ara; 4 ceviz
akşam; tavuklu bezelye ve salata.
12 de yürüyüşe gideceğim arkadaşımla.
yemekten sonra birşey yemeyi düşünmüyorum. kesinlikle ve kesinlikle 60 kg olmalıyım.
Eveet gelelim kahvaltı ve ara öğüne
2 yumurta ve 2 dilim penirli yağsız omlet
8 kırma zeytin
Ara öğün ise
1 cadı elmasını küçük küçük doğradım ve üzerine 2 kaşık yoğurt ve bol bol tarçınladım yedim
üzerine tam 1 saat spor yaptım
haftaya güzel başladım inşallah böyle gider...
ben 2 kg ile çalışıyorumkızlar size bişey sorcam, benim fotoyu hatırlarsınız (inşallah) kollarıma çalışmam gerekiyordu, dambıl alıcamda şimdi internetten sipariş vercem kaç kg alayım bilemedim, 2-2,5-3 ne alsam kicharmant ve Y YESIMBOZ cum siz daha iyi bilirsiniz ne öneriyosunuz bana
şimdi bide plates topu gördüm 20 cm mi 25 cm olsun
buraya menümü mü yazayımSağol canımcım senin menünü göremedim neydi
ben 2 kg ile çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?