♥haftalık kilo verme yarışması♥

Şimdi kaç kişi yarışacağız o biraz karışık oldu gibi sanki kimler katılmak istiyor ona göre excelde tutmaya başlayayım canım senin dün aldığın kaloriyi tekrar söyler misin
1456 kcal cnm
@ozenti o da katılmak istiyordu sanırım

begum75 2 lik iyidir canim agirlik arttirma set sayisini arttir agirlik arttirirsan pazu olur. 8 sayiyla basla 3 set yap set aralari 30 sn.den hergun 1 sayi arttir 15 de birak set sayisini iki gunde bir arttir. 4 set bes set zaten yetecek goreceksin.

2 az gelmez demi, benim kollarımı hatırlıyomusun bilmem baya bi genişti de (2333. sayfadayım tekrar yapıyım reklamımı )
tekrarlayan hareketlerde kollar çok yoruluyor,bana 2 kg yeterli geliyor
eğer kolların kuvvetliyse daha ağır alabilirsin belki bilmiyorum
ben mesela jillianı yaparken bu 2 kglıkları kullanıyordum,çok yorucu oluyor ama acayip ter atıyordum

1456 kcal cnm
@ozenti o da katılmak istiyordu sanırım
Tamam canım seninkini de ekledim diğer arkadaşlar da gelsin versinler kalorileri hespalayalım dünü pazartesi de haftanın 1.cisini açıklarız hepsinin toplamını mı alıp 1.ciyi oluştururuz yoksa en çok hangi gün 1.olunduysa ona göre mi ayarlarız
İki kilom kaldi arkadaslar verince spora yuklenmeyi dusunuyorum. Suan tetikteyim verememe ihtimalime karsi cok spor yapmiyorum bakalim neler olacak

Bende hedefime ulaştığımda çok sıkı pilates yapacağım canım sıkılaştırması için şuanda kalori yakacak hareketler yapmaya çalışıyorum sadece

sen nasıl uygun görürsen öyle olsun kaptanım :)
ama istersen en cok birinciye göre yap,çünkü toplamak baya zaman alır
uzun soluklu olmasını istiyorsak,olabildiğince kolay olmalı

sen nasıl uygun görürsen öyle olsun kaptanım :)
ama istersen en cok birinciye göre yap,çünkü toplamak baya zaman alır
uzun soluklu olmasını istiyorsak,olabildiğince kolay olmalı
O zaman en çok kim birinci olduysa haftanın da 1.cisi o dur anlaşıldı kuzumYarın daha az kalorili göreceğim seni eminim hedefimiz bence en fazla 1000 kalori olmalıdün 1000 kaloriyi geçeceğim diye meyve yemedim düşün

kızlar teşekkür ederim, 2 kg lık alıyorum, charmant verdiğin bilgileri fotoğrafladım, dambıllarım gelince uygulamaya başlıyorum, ikinizide

İnsan kendini daha iyi hissediyor canım + bir özgüven kişinin kendine bakması önem vermesi

Dün yediğin kaloriyi yaz canım

canım dün nerdeyse bi öküz yemişim 1541 kalori çıktı , yanlız ordaki analize göre yağ ve karbonhidrat ağırlıklı besleniyorum, bugünde hemen hemen öyle nehirnil111

canım dün nerdeyse bi öküz yemişim 1541 kalori çıktı , yanlız ordaki analize göre yağ ve karbonhidrat ağırlıklı besleniyorum, bugünde hemen hemen öyle nehirnil111
Canım adeti gramı falan kendine göre ayarlıyorsun değil mi yarımsa yarıma çeviriyorsun 1 kaseyse yarım yediysen mesela onun gibi şeylere dikkat ettiysen eğer doğrudur ölçüyor kendince üç aşağı beş yukarı aynıdırBende 982 kalori çıktım dün proteinimle karbonhidratım yakındı birbirlerine keşke hep proteinimi yüksek tutsam benim işime yarıyor ama işte

Sabah; 07:42 - 1 tost ekmeğiyle yarım yağsız kaşarlı tost + yarım kupa limonlu ılık su
Ara; 08:45 - 2 kupa naneli yeşil çay
Öğle; 12:20 - Yarım kase tavuklu şehriyeli çorba + 4 ymk kaşığı kuru fasulye + yarım kase turşu (2-3 salatalık turşusuna anca denk gelir)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…