- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
buraya menümü mü yazayım
sadece kalorisini yazmıştım
bugun menüyü de yazarım
Sporların harika canım bence yediklerine ufakta olsa dikkat etsen çok iyi verebilirsin
beni yaz ben de varımŞimdi kaç kişi yarışacağız o biraz karışık oldu gibi sanki kimler katılmak istiyor ona göre excelde tutmaya başlayayım canım senin dün aldığın kaloriyi tekrar söyler misin
bence 5 5 al :) su sişeleri var 2,5 litre önce onlarla yaparsın sonra hafif gelir 5-5 byaparıs2 az gelmez demi, benim kollarımı hatırlıyomusun bilmem baya bi genişti de (2333. sayfadayım tekrar yapıyım reklamımı)
İnsan kendini daha iyi hissediyor canım + bir özgüven kişinin kendine bakması önem vermesiinşallah cnm kendimdeki farkı hisetmeye başlıyorum bakalım 1 ocakta ilk hedefime ulaşıyımda :)))
beni yaz ben de varım
canım su şişesiyle denedim olmuyo, ellerime büyük geliyo,ağırlıktan değil tutmaktan ellerim ağrıyor, o yüzden dambıl almak istedimbence 5 5 al :) su sişeleri var 2,5 litre önce onlarla yaparsın sonra hafif gelir 5-5 byaparıs
1456 kcal cnmŞimdi kaç kişi yarışacağız o biraz karışık oldu gibi sanki kimler katılmak istiyor ona göre excelde tutmaya başlayayım canım senin dün aldığın kaloriyi tekrar söyler misin
tekrarlayan hareketlerde kollar çok yoruluyor,bana 2 kg yeterli geliyor2 az gelmez demi, benim kollarımı hatırlıyomusun bilmem baya bi genişti de (2333. sayfadayım tekrar yapıyım reklamımı)
Agirlik degil kizlar set sayisini cogaltintekrarlayan hareketlerde kollar çok yoruluyor,bana 2 kg yeterli geliyor
eğer kolların kuvvetliyse daha ağır alabilirsin belki bilmiyorum
ben mesela jillianı yaparken bu 2 kglıkları kullanıyordum,çok yorucu oluyor ama acayip ter atıyordum
İnsan kendini daha iyi hissediyor canım + bir özgüven kişinin kendine bakması önem vermesi
Dün yediğin kaloriyi yaz canım
canım su şişesiyle denedim olmuyo, ellerime büyük geliyo,ağırlıktan değil tutmaktan ellerim ağrıyor, o yüzden dambıl almak istedim
Tamam canım seninkini de ekledim diğer arkadaşlar da gelsin versinler kalorileri hespalayalım dünü pazartesi de haftanın 1.cisini açıklarız hepsinin toplamını mı alıp 1.ciyi oluştururuz yoksa en çok hangi gün 1.olunduysa ona göre mi ayarlarız1456 kcal cnm
@ozenti o da katılmak istiyordu sanırım
İki kilom kaldi arkadaslar verince spora yuklenmeyi dusunuyorum. Suan tetikteyim verememe ihtimalime karsi cok spor yapmiyorum bakalim neler olacak
sen nasıl uygun görürsen öyle olsun kaptanım :)Tamam canım seninkini de ekledim diğer arkadaşlar da gelsin versinler kalorileri hespalayalım dünü pazartesi de haftanın 1.cisini açıklarız hepsinin toplamını mı alıp 1.ciyi oluştururuz yoksa en çok hangi gün 1.olunduysa ona göre mi ayarlarız
Bende hedefime ulaştığımda çok sıkı pilates yapacağım canım sıkılaştırması için şuanda kalori yakacak hareketler yapmaya çalışıyorum sadece
O zaman en çok kim birinci olduysa haftanın da 1.cisi o dur anlaşıldı kuzumsen nasıl uygun görürsen öyle olsun kaptanım :)
ama istersen en cok birinciye göre yap,çünkü toplamak baya zaman alır
uzun soluklu olmasını istiyorsak,olabildiğince kolay olmalı
begum75 2 lik iyidir canim agirlik arttirma set sayisini arttir agirlik arttirirsan pazu olur. 8 sayiyla basla 3 set yap set aralari 30 sn.den hergun 1 sayi arttir 15 de birak set sayisini iki gunde bir arttir. 4 set bes set zaten yetecek goreceksin.
tekrarlayan hareketlerde kollar çok yoruluyor,bana 2 kg yeterli geliyor
eğer kolların kuvvetliyse daha ağır alabilirsin belki bilmiyorum
ben mesela jillianı yaparken bu 2 kglıkları kullanıyordum,çok yorucu oluyor ama acayip ter atıyordum
İnsan kendini daha iyi hissediyor canım + bir özgüven kişinin kendine bakması önem vermesi
Dün yediğin kaloriyi yaz canım
Canım adeti gramı falan kendine göre ayarlıyorsun değil mi yarımsa yarıma çeviriyorsun 1 kaseyse yarım yediysen mesela onun gibi şeylere dikkat ettiysen eğer doğrudur ölçüyor kendince üç aşağı beş yukarı aynıdırcanım dün nerdeyse bi öküz yemişim 1541 kalori çıktı, yanlız ordaki analize göre yağ ve karbonhidrat ağırlıklı besleniyorum, bugünde hemen hemen öyle nehirnil111
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?