♥haftalık kilo verme yarışması♥

valla işte orası muallak mesela yediğimde hep 2 yemek kaşığı pilav yerim oda kaç gram/kaç porsiyon/kaç kase vs... eder bilmiyorum, mesela dün işyerinde öğlen yemeğinde kuru fasulye vardı porsiyonu/gramı nedir hiç bilmiyorum. bunlar kafa karıştı ama ortaya karışık yazdım bişeyler

Bazı durumlarda bence öyle yapıyorum dün patlıcan yemeği 2 ymk kaşığıydı 10 gram anca gelir dedim öyle yazdım artık yukarısıysa da yapılacak bir şey yok en azından kaç kalori yiyecekler onu anlamış oluyoruz yanlış hesaplasa da bize bir yararı zararı olmuyor

Şimdi kaç kişi yarışacağız o biraz karışık oldu gibi sanki kimler katılmak istiyor ona göre excelde tutmaya başlayayım canım senin dün aldığın kaloriyi tekrar söyler misin
canım beni de yaz,ama bugün başlamıyor değil mi?bugün hiç hesaplamadım çünkü

canım beni de yaz,ama bugün başlamıyor değil mi?bugün hiç hesaplamadım çünkü
Bugün aldım kalorileri ama farketmez canım herkes toplanmadı zaten yarından itibaren başlarız hesaplamaya bugünün 1.cileri öyle bilenler olur haftalık 1.ciyi yarından itibaren hesaplarız en çok günlerde 1.olan haftanında 1.cisi olacak artık ödül olarak yaş pasta mı yersiniz mantı mı yoksa spora mı yüklenirsiniz bilemiyceğim

sen herkesi yazınca listeyi burda paylaşabilirmisin? (üyelerin istekleride hiç bitmez ama )

kaç kişiyiz kimler kimler var bi görsek

benim dünkü kalorim 1571, bugün şu dakikaya kadarda 705 görünüyor (birazdan 1 portakal yiyicem onuda ekledim)
Sen ne yedin canım yazar mısın ben mi eksik hesaplıyorum ki ben yazdım mesela menümü bir hesaplar mısın beni benim henüz 308 az yiyorum evet ama senin kaloriyi görünce kendimden şüphe ettim normal hesap yazıyorum fatscreeta charmant sende bir bakar mısın menüme kuzum ben yanlış hesaplıyor olabilir miyim

yav kesin siz kazanırsınız,zaten çok az yiyorsunuz ama ne yapalım bizde size uymaya çalışıcaz artık begum75 ile ben

ben zaten baştan dedim ben 1.yim ama sondan onlarla hayatta rekabete giremem, senle sonlarda takılırız biz,artık bi sen 1.olursun bi ben

Neden baştan yenilgiyi kabul ediyorsunuz ki kızlar çok yanlış neden olmasın sizin ne farkınız var bu şekilde neyden daha çok kalori var ya da daha zararlı kalori öğrenmiş oluyorsunuz bence kendinizi sarsabilir hırslanabilirsiniz güzel bir fırsat

sabah : 1 dilim ekmek, 1 zeytin, haşlanmış yarım yumurta, 30 gram kadar beyaz peynir, bide küçük çatatalın arkasıyla bala banıp yedim ( bu kaç gram bilmiyorum mesela 30 gram yazdım) buna 250 kalori dedi

öğlen: 2 yemek kaşığı pilav, 1 kase çoban salata, köfte yedim bide (köfte kaç gram onuda bilmiyorum mesela 100 gram yazdım) bunada 393 kalori dedi

ara öğün: 1 portakal yazdım 62 kaloride buna dedi (daha yemedim ama)

hepi topu 705 kalori

ben zaten baştan dedim ben 1.yim ama sondan onlarla hayatta rekabete giremem, senle sonlarda takılırız biz,artık bi sen 1.olursun bi ben
ben bugünü hiç yazmıyayım şimdiden 1000'i geçmiştir kesin,zaten ne yediğimi bile hatırlamıyorum tam olarak,yine elime ne geçtiyse yedim

ben bugünü hiç yazmıyayım şimdiden 1000'i geçmiştir kesin,zaten ne yediğimi bile hatırlamıyorum tam olarak,yine elime ne geçtiyse yedim

ortaya karışık ohh misss, ama napıyoruz şu dakikadan itibaren bu huyumuzdan vazgeçip düzenli ve diyetimize uygun besleniyoruz yarış başladı unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…