Canım adeti gramı falan kendine göre ayarlıyorsun değil mi yarımsa yarıma çeviriyorsun 1 kaseyse yarım yediysen mesela onun gibi şeylere dikkat ettiysen eğer doğrudur ölçüyor kendince üç aşağı beş yukarı aynıdırBende 982 kalori çıktım dün proteinimle karbonhidratım yakındı birbirlerine keşke hep proteinimi yüksek tutsam benim işime yarıyor ama işte
Bazı durumlarda bence öyle yapıyorum dün patlıcan yemeği 2 ymk kaşığıydı 10 gram anca gelir dedim öyle yazdım artık yukarısıysa da yapılacak bir şey yok en azından kaç kalori yiyecekler onu anlamış oluyoruz yanlış hesaplasa da bize bir yararı zararı olmuyorvalla işte orası muallak mesela yediğimde hep 2 yemek kaşığı pilav yerim oda kaç gram/kaç porsiyon/kaç kase vs... eder bilmiyorum, mesela dün işyerinde öğlen yemeğinde kuru fasulye vardı porsiyonu/gramı nedir hiç bilmiyorum. bunlar kafa karıştı ama ortaya karışık yazdım bişeyler
canım beni de yaz,ama bugün başlamıyor değil mi?bugün hiç hesaplamadım çünküŞimdi kaç kişi yarışacağız o biraz karışık oldu gibi sanki kimler katılmak istiyor ona göre excelde tutmaya başlayayım canım senin dün aldığın kaloriyi tekrar söyler misin
Bugün aldım kalorileri ama farketmez canım herkes toplanmadı zaten yarından itibaren başlarız hesaplamaya bugünün 1.cileri öyle bilenler olur haftalık 1.ciyi yarından itibaren hesaplarız en çok günlerde 1.olan haftanında 1.cisi olacak artık ödül olarak yaş pasta mı yersiniz mantı mı yoksa spora mı yüklenirsiniz bilemiyceğimcanım beni de yaz,ama bugün başlamıyor değil mi?bugün hiç hesaplamadım çünkü
Bugün aldım kalorileri ama farketmez canım herkes toplanmadı zaten yarından itibaren başlarız hesaplamaya bugünün 1.cileri öyle bilenler olur haftalık 1.ciyi yarından itibaren hesaplarız en çok günlerde 1.olan haftanında 1.cisi olacak artık ödül olarak yaş pasta mı yersiniz mantı mı yoksa spora mı yüklenirsiniz bilemiyceğim
Yazalım canım tabi yazımı acaba kimler görecek şuanda 5 kişiyizsen herkesi yazınca listeyi burda paylaşabilirmisin? (üyelerin istekleride hiç bitmez ama)
kaç kişiyiz kimler kimler var bi görsek
Sen ne yedin canım yazar mısın ben mi eksik hesaplıyorum ki ben yazdım mesela menümü bir hesaplar mısın beni benim henüz 308 az yiyorum evet ama senin kaloriyi görünce kendimden şüphe ettim normal hesap yazıyorum fatscreetabenim dünkü kalorim 1571, bugün şu dakikaya kadarda 705 görünüyor (birazdan 1 portakal yiyicem onuda ekledim)
yav kesin siz kazanırsınız,zaten çok az yiyorsunuz ama ne yapalım bizde size uymaya çalışıcaz artıkC CallanPinckney @ozentizambak86 begum75 kızlar biz bu arkadaşlarla kalori hesaplama yarışı yapıyoruz aramızda katılmak isteyen varsa etiketleyerek yazsın yarından itibaren başlıyoruz bir de kendi içimizde hafta 1.cisi kalori hesaplama olarak yapalım dedik kendimizi hırslandırmak adına
Canım burada önemli olan aslında kim az yiyor diye belirtmek değil burada birbirimize kadar kendimizi hırslandırmak daha da gaza gelmekyav kesin siz kazanırsınız,zaten çok az yiyorsunuz ama ne yapalım bizde size uymaya çalışıcaz artıkbegum75 ile ben
ben zaten baştan dedim ben 1.yim ama sondanyav kesin siz kazanırsınız,zaten çok az yiyorsunuz ama ne yapalım bizde size uymaya çalışıcaz artıkbegum75 ile ben
ben zaten baştan dedim ben 1.yim ama sondanonlarla hayatta rekabete giremem, senle sonlarda takılırız biz,artık bi sen 1.olursun bi ben
ben zaten baştan dedim ben 1.yim ama sondanonlarla hayatta rekabete giremem, senle sonlarda takılırız biz,artık bi sen 1.olursun bi ben
ayneeennn....
Oradan hesaplıyorum kuzum yani kaseleri falan yediğime göre işaretliyorum acaba pinti davranıp az mı yazıyorum diye düşündüm bir an
Sen ne yedin canım yazar mısın ben mi eksik hesaplıyorum ki ben yazdım mesela menümü bir hesaplar mısın beni benim henüz 308 az yiyorum evet ama senin kaloriyi görünce kendimden şüphe ettim normal hesap yazıyorum fatscreetacharmant sende bir bakar mısın menüme kuzum ben yanlış hesaplıyor olabilir miyim
ben bugünü hiç yazmıyayım şimdiden 1000'i geçmiştir kesin,zaten ne yediğimi bile hatırlamıyorum tam olarak,yine elime ne geçtiyse yedimben zaten baştan dedim ben 1.yim ama sondanonlarla hayatta rekabete giremem, senle sonlarda takılırız biz,artık bi sen 1.olursun bi ben
ben bugünü hiç yazmıyayım şimdiden 1000'i geçmiştir kesin,zaten ne yediğimi bile hatırlamıyorum tam olarak,yine elime ne geçtiyse yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?