♥haftalık kilo verme yarışması♥

e sizin mideniz küçüldü ve alıştı,bizim mide haral gibi ,önce midemiz küçülücek ki sizinle boy ölçüşücez

Sabah normal canım evet belirtebilir bu şekilde gramlarla belki şaşarsın ben asla gram hesaplayamam Allahtan kaşarlı tost diyorum yarısı diye işaretliyorum kolay oluyor ya da poğaça da mesela

Pilavın kalorisi olabilir aslında pilavı kessen çok iyi olur bulgur değilse eğer köfte de kalori var canım tabi zararlı bir şey değil köfte onda adette hesaplayabilirsin kolayca çıkmadı mı adeti gram anlaşılmazMeyveler de kalorili biliyorum akşam nar ya da ananas yiyecektim aşacağım diye yemedim ama zararlı değil meyve 1 porsiyon her gün yenmeli bence iyi yapmışsın sağlıklı kaloriler çok abartı bir şey görmüyorum ben güzel menün

kız bune kuş kadar bununlan doyulurmu, bak bebişten önce kilo vermek çok iyibişey ama şunuda unutma, bir tv prog. izlemiştim bebek olmadan 3 ay önceye kadar vitamin ve kan hapı gibi ek gıdalara başlanıp yeme içmeyede özen gösterip yumurta ve sperm kalitesini arttırmalıymışız , ona göre istersen bi araştır bu dediğimi yabana atma

e sizin mideniz küçüldü ve alıştı,bizim mide haral gibi ,önce midemiz küçülücek ki sizinle boy ölçüşücez

Aslında çok küçülmedi canım ama tutmaya çalıştıkça insanın yiyesi gelmiyor yoksa bende kaçırıyorum fazlaca arada yazıyorum da burada genelde akşamları meyve yemezsem çikolata gofret yiyorum mesela şekerim düşüyor ama bir şekilde dengelemeye çalışıyoruz işte pes etmek yok Her şekilde kendi aramızda yarışmış oluruz begümle bile yarışsan bu güzel

köftenin kalorisi pilavın 2 katı çıktı, pilav yemeseydim ekmek yiycektim o daha az kalorili belki ama ekmek yiyince daha çok acıkıyorum, pilav daha tok tutuyo diye yedim, pirinç pilavıydı bu arada

köftenin kalorisi pilavın 2 katı çıktı, pilav yemeseydim ekmek yiycektim o daha az kalorili belki ama ekmek yiyince daha çok acıkıyorum, pilav daha tok tutuyo diye yedim, pirinç pilavıydı bu arada
Ben pirinç pilavını hepten kestim canım bazen canım çok isterse 1 ymk kaşığı anca alıyorum o da anca ekmeği zaten yemiyorum nadir arada 1-2 dilim haftasonları özellikle köftenin yanında salata varsa aslında salatayı ekmek gibi düşünüp yiyebilirsin inan bana ekmek insan bir süre sonra aramıyor tabi ki hiç biri yoksa ya pilav ya makarna ararsın köftenin yanında ama ben ekmekli yenebilecek bir şeyse yanında muhakkak ya salata ya yoğurt ekliyorum onları sanki ekmek yerine koyup yiyorum ağzım ekmek aramıyor

aslında bi ara bende öğlenleri hiç pilav makarna yemiyodum, ama işyerinde aşçımız değişti, değişik değişik pilavlar makarnalar yapıyo bende 2 kaşık koysun diyorum tadımlık niyetine böylelikle tekrar yemeye başladım, aslında yemeği biraz daha çok koydurup 1 dilim ekmek ve yemekte ne varsa onu mu yesem ki

Saol kuzucum onemli olan doymak degil vitamin almak ben herseyi yiyorum ozellikle kahvaltilarim iyi olur dikkat ettiysen sebze ve et de yerim sadece porsiyon kucuk gelmis olabilir aksama da yesil mercimek yemegi var

Ekmek pilavdan daha masum geliyor bana 1 dilim nefsini köreltebilir bir de pirincin yağda kavrulması falan çok zararlı dolma içindeki gibi pişmiyor ki sırf yağ yani bol kalori bir de sosla yapıyorsa değişik değişik uff

ben bu pilav makarna konusunu bidaha düşüneyim bakayım böle olmayacak bu iş

ben bu pilav makarna konusunu bidaha düşüneyim bakayım böle olmayacak bu iş
Bence de düşün kuzum gel sen bak ben ilk başlarda charmant biliyor her öğünümde az yesem de pilavı makarnayı hiç kesmiyordum aman ne olacak diye o kadar az veriyordum ki 1-2 hafta denedim sonra kes şunu Nil dedim kendime kestim makarnayı haftada 1 kere yerim yemem pilavı hiç yemiyorum ekmeği de arada aynı şekilde şekeri tatlıyı de kesmemi söylemişti kuzum o sebepten bıraktım onları da çikolatada bazen yediğim tatlılarda alıyorum sadece şekeri o kadar inan farkediyor vücut fazla direnmiyor zaten 2-3 haftaya kadar sabredersen artık aramıyorsun

Yaa ben ne zamandir balik yemiyorum aaaaa yarin balik alayim en iyisi yanina da salata agzim sulandi beeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…