e sizin mideniz küçüldü ve alıştı,bizim mide haral gibi ,önce midemiz küçülücek ki sizinle boy ölçüşücezNeden baştan yenilgiyi kabul ediyorsunuz ki kızlar çok yanlış neden olmasın sizin ne farkınız var bu şekilde neyden daha çok kalori var ya da daha zararlı kalori öğrenmiş oluyorsunuz bence kendinizi sarsabilir hırslanabilirsiniz güzel bir fırsat
daha 5 günümüz var pazartesiye bakalım ne kadar vericezortaya karışık ohh misss, ama napıyoruz şu dakikadan itibaren bu huyumuzdan vazgeçip düzenli ve diyetimize uygun besleniyoruz yarış başladı unutma
Sabah normal canım evet belirtebilir bu şekilde gramlarla belki şaşarsın ben asla gram hesaplayamam Allahtan kaşarlı tost diyorum yarısı diye işaretliyorum kolay oluyor ya da poğaça da meselasabah : 1 dilim ekmek, 1 zeytin, haşlanmış yarım yumurta, 30 gram kadar beyaz peynir, bide küçük çatatalın arkasıyla bala banıp yedim ( bu kaç gram bilmiyorum mesela 30 gram yazdım) buna 250 kalori dedi
öğlen: 2 yemek kaşığı pilav, 1 kase çoban salata, köfte yedim bide (köfte kaç gram onuda bilmiyorum mesela 100 gram yazdım) bunada 393 kalori dedi
ara öğün: 1 portakal yazdım 62 kaloride buna dedi (daha yemedim ama)
hepi topu 705 kalori
e sizin mideniz küçüldü ve alıştı,bizim mide haral gibi ,önce midemiz küçülücek ki sizinle boy ölçüşücez
Sabah normal canım evet belirtebilir bu şekilde gramlarla belki şaşarsın ben asla gram hesaplayamam Allahtan kaşarlı tost diyorum yarısı diye işaretliyorum kolay oluyor ya da poğaça da mesela
Pilavın kalorisi olabilir aslında pilavı kessen çok iyi olur bulgur değilse eğer köfte de kalori var canım tabi zararlı bir şey değil köfte onda adette hesaplayabilirsin kolayca çıkmadı mı adeti gram anlaşılmazMeyveler de kalorili biliyorum akşam nar ya da ananas yiyecektim aşacağım diye yemedim ama zararlı değil meyve 1 porsiyon her gün yenmeli bence iyi yapmışsın sağlıklı kaloriler çok abartı bir şey görmüyorum ben güzel menün
Ben pirinç pilavını hepten kestim canım bazen canım çok isterse 1 ymk kaşığı anca alıyorum o da anca ekmeği zaten yemiyorum nadir arada 1-2 dilim haftasonları özellikle köftenin yanında salata varsa aslında salatayı ekmek gibi düşünüp yiyebilirsin inan bana ekmek insan bir süre sonra aramıyor tabi ki hiç biri yoksa ya pilav ya makarna ararsın köftenin yanında ama ben ekmekli yenebilecek bir şeyse yanında muhakkak ya salata ya yoğurt ekliyorum onları sanki ekmek yerine koyup yiyorum ağzım ekmek aramıyorköftenin kalorisi pilavın 2 katı çıktı, pilav yemeseydim ekmek yiycektim o daha az kalorili belki ama ekmek yiyince daha çok acıkıyorum, pilav daha tok tutuyo diye yedim, pirinç pilavıydı bu arada
Ben pirinç pilavını hepten kestim canım bazen canım çok isterse 1 ymk kaşığı anca alıyorum o da anca ekmeği zaten yemiyorum nadir arada 1-2 dilim haftasonları özellikle köftenin yanında salata varsa aslında salatayı ekmek gibi düşünüp yiyebilirsin inan bana ekmek insan bir süre sonra aramıyor tabi ki hiç biri yoksa ya pilav ya makarna ararsın köftenin yanında ama ben ekmekli yenebilecek bir şeyse yanında muhakkak ya salata ya yoğurt ekliyorum onları sanki ekmek yerine koyup yiyorum ağzım ekmek aramıyor
Saol kuzucumkız bune kuş kadar bununlan doyulurmu, bak bebişten önce kilo vermek çok iyibişey ama şunuda unutma, bir tv prog. izlemiştim bebek olmadan 3 ay önceye kadar vitamin ve kan hapı gibi ek gıdalara başlanıp yeme içmeyede özen gösterip yumurta ve sperm kalitesini arttırmalıymışız , ona göre istersen bi araştır bu dediğimi yabana atma
Ekmek pilavdan daha masum geliyor bana 1 dilim nefsini köreltebilir bir de pirincin yağda kavrulması falan çok zararlı dolma içindeki gibi pişmiyor ki sırf yağ yani bol kalori bir de sosla yapıyorsa değişik değişik uffaslında bi ara bende öğlenleri hiç pilav makarna yemiyodum, ama işyerinde aşçımız değişti, değişik değişik pilavlar makarnalar yapıyo bende 2 kaşık koysun diyorum tadımlık niyetineböylelikle tekrar yemeye başladım, aslında yemeği biraz daha çok koydurup 1 dilim ekmek ve yemekte ne varsa onu mu yesem ki
Ekmek pilavdan daha masum geliyor bana 1 dilim nefsini köreltebilir bir de pirincin yağda kavrulması falan çok zararlı dolma içindeki gibi pişmiyor ki sırf yağ yani bol kalori bir de sosla yapıyorsa değişik değişik uff
Gittim bi tabak daha aldim begum oldu muben bu pilav makarna konusunu bidaha düşüneyim bakayım böle olmayacak bu iş
Gittim bi tabak daha aldim begum oldu mu
Bence de düşün kuzum gel sen bak ben ilk başlardaben bu pilav makarna konusunu bidaha düşüneyim bakayım böle olmayacak bu iş
Zaten sirf lahana bisey olmazafiyet olsun kuzucum
Bence de düşün kuzum gel sen bak ben ilk başlardacharmant biliyor her öğünümde az yesem de pilavı makarnayı hiç kesmiyordum aman ne olacak diye o kadar az veriyordum ki 1-2 hafta denedim sonra kes şunu Nil dedim kendime kestim makarnayı haftada 1 kere yerim yemem pilavı hiç yemiyorum ekmeği de arada aynı şekilde şekeri tatlıyı de kesmemi söylemişti kuzum o sebepten bıraktım onları da çikolatada bazen yediğim tatlılarda alıyorum sadece şekeri o kadar inan farkediyor vücut fazla direnmiyor zaten 2-3 haftaya kadar sabredersen artık aramıyorsun
Yardımın çok canımcım Allah razı olsun
Kendi iradenle basardinYardımın çok canımcım Allah razı olsun
Yaa ben ne zamandir balik yemiyorum aaaaayarin balik alayim en iyisi yanina da salata agzim sulandi beeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?