- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
Canım eminmisin bukadar az kalori olduğunaSabah; 07:40 - 1 tost ekmeğiyle yarım yağsız kaşarlı tost + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:55 - 2 kupa zencefilli limonlu çay
Öğle; 12:25 - Yarım kase ezogelin çorbası + yarım tabak ıspanak yemeği + 1 kase yoğurt
Ara; 15:00 - 1 kupa şekersiz çay
Akşam; 19:15 - 1 ufak hamburger + 4-5 ad.patates kızartması(burgerkıng) + 1 bardak diyet kola
Ara; 22:30 - 3 yeşil zeytin (bu ne alakaysa canım istedi tatlı niyetine yedim)
Sporlarım; 1 saat yürüyüş
Kalori ; 772
charmant @DisiAnka @deniz3344 @THEY- C CallanPinckney H Heart of Gold begum75 @ozenti zambak86
Canım eminmisin bukadar az kalori olduğuna
Hamburger neydi, küçük dediğin ney
Hım anladım cnm1 porsiyon fatsecrette 263 kalori canım ufak olarakta seçmedim programda yani orada burgerkıngin köfte burger menüsü sadece hamburgeri ama patateslerinden 4-5 tane yedim kolası da light olarak seçtim hepsini de ayrı ayrı işaretledim fatsecretteAkşama kadar 471 kalori almıştım tatlım toplam akşamda zeytinle onlar eklendi light kolaya bir kalori vermiyor program patatese zeytine ekledi sadece
canım bu 17 nin, ben 1 gün sonra veriyorum aslında ama akşam müsaittim yeme işim bitti diye akşamdan yazayım dedimCanım bu 16.12 mi yoksa 17.12 mi tarih olarak senin 16 tarihinde eksik çünkü dün 1.ciyi açıklayamadık mesela yoksa 17.12 mi 16 Aralık tarihin yokmuGüzel kalorin gayette güzel yemişsin makarnayla bulgur çok karbonhidrat ama dengelersin bugün
Canım kalori bildiriminde beni etiketlersen yoksa gözden kaçırıyorum göremiyorum tatlım bir önceki gün ki kalorin neydi mesela 16.12 tarihli seni de ekleyelim bundan sonra böyle devam edelimKahvaltım
2 yumurta ve 1 dilim taze kaşardan oluşan omlet
10 kırma zeytin
Ara
40 gr bitter
2 ceviz
Öğle
1 kase tarhana çorbası
1 dilim kepek
Akşam
1 tabak kuru fasulye
3 kaşık yoğurt
2 saat tempolu spor yaptım ,gün içerisinde aldığım kalori 1162
Canım akşamın güzel diğer menüler az fazla gibi yani az yemişsin ama kalorili gibi sporlarını sevdimbuyrun menüm :)
kahvalti 8:15
1 tabak tarhana corbasi (1 kücük dilim keci peyniri koydum üstüne mis oldu)
saat 11
2 sütlü nescafe
2 parca antep fistikli bitter cikileta
saat 13
1 kase kestaneli muhallebi (üstünde 1 parmak kalinliginda kestaneli sos vardi gerisi sade muhallebi)
saat 15
1 mandalina
aksam 17:30
1 tabak portakalli pirasa- kereviz yemegi
5 yk yogurtlu kereviz salatasi
3 tane ceviz yerim aksam 21 gibi :)
spor olarak 50 mekik, 50 diz cekmeli mekik, 50 ser bacak acma, 500 ip atlama düsünüyorum :)
Kilo akışım
Pazartesi 60.2
Cuma 59.4
Sağol canım sende harikasın gerçekten kilo vermen çok iyi kalorin sağlıklı fazla diye düşünmeHım anladım cnm
Hem haftada bir kaçAmak olur, yine de kaloriyi düşük tutman cok güzel
Maşallah sana
canım bu 17 nin, ben 1 gün sonra veriyorum aslında ama akşam müsaittim yeme işim bitti diye akşamdan yazayım dedim
16'sı:1000 kcal
17'si:804 kcal
Ay cnm keske yemeseydingünaydın kızlar,
akşama kadar çok iyiydim. ama kızımla film izlerken bisküvi yedim. aman Allahım bir daha yermiyim ikram ın bisküvisi bir paket 500 kalorimahvetti beni. yoksa akşam tarhana çorbamı içtim, pırasalı omletimi yedim köşeme çekilmiştim ne güzel. nehirnil111 17 aralık perşembe kalori miktarım : 1575 maalesef ve p.tesi den bugüne sadece -100 gr.
günaydın kızlar,
akşama kadar çok iyiydim. ama kızımla film izlerken bisküvi yedim. aman Allahım bir daha yermiyim ikram ın bisküvisi bir paket 500 kalorimahvetti beni. yoksa akşam tarhana çorbamı içtim, pırasalı omletimi yedim köşeme çekilmiştim ne güzel. nehirnil111 17 aralık perşembe kalori miktarım : 1575 maalesef ve p.tesi den bugüne sadece -100 gr.
Ay cnm keske yemeseydin
Bsiküvi basit şeker olduğu için fazlası hemen depolanıp hopp yağ oluyot vucuda
Moralini bozma canım yemiş oldun bir şey olmaz dengelersin bugün o abur cuburlar çok kalorili o yüzden ben paketi iyice incelemeden yemiyorum
Tuz yapar canım hem içtiğin suyu tutar hem ödem yapar dikkat etben de bakarım ama bu 3 lü paketti. direk aldım. bakmadım bile. neyse en azından tartıda oynama oldu :) ödem var gibi hissediyorum. bir kaç gündür keçi peyniri yiyorum yumurtalı omlet şeklinde. o da biraz tuzlu. tuzunu alıyorum ama yetersiz oluyor sanırım. ellerim şiş çünkü.
Maşallah canım harika kahvaltın bende bugün kahvaltı yaptım
10 a kadar bu kalori ama ben 5 tane yedimMaşallah canım harika kahvaltın bende bugün kahvaltı yaptım10 ufak zeytin yiyebiliyor musun bana 3 tane büyük yeterli geliyor o da 6 ufak eder dimi
nehirnil111 canım toplam kalorim
Toplam
- 1.00 x 1 Adet Nescafe 3ü1arada Kahve (Strong)
54 kcal- 1.00 x 1 Adet (15gr) Kuru Tunus Hurması
42 kcal- 1.00 x 1 Adet (15gr) Kuru Kayısı
36 kcal- 1.00 x 1 Bardak (240ml) Süt (Yağlı)
150 kcal- 1.00 x 1 Adet Elma
60 kcal- 1.00 x 1 Adet (15gr) Ev Kurabiyesi
60 kcal- 0.25 x 1 Porsiyon Yoğurtlu Makarna
137 kcal- 1.00 x 1 Adet (20gr) Sigara Böreği / Börek (Peynirli)
62 kcal- 0.75 x 1 Porsiyon Bulgurlu Köfte
203 kcal
804 kcal
veeeee aynı zaman da 3 saat de yürüyüş yaptım
Oo cok iyi
nehirnil111 bugun 1325 kcal
Tahminimden fazla oldu, akşam açlığımı ancak dindirebildim
Neyse hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?