♥haftalık kilo verme yarışması♥

Canım eminmisin bukadar az kalori olduğuna
Hamburger neydi, küçük dediğin ney

16.12.2015

Nehir; 833
Charmant; 944
Zambak; 1000
Özenti; 1100
Begüm; 1267
Kitara; 1336
Callan; 1600

C CallanPinckney H Heart of Gold begum75 @ozenti charmant zambak86

Kızlar durum bu henüz dünün sonuçlarını tamamlamadım elma şekeri sanırım dünden itibaren başlayacaktı kalori vermeye o yüzden 16 Aralıkta sabit budur

Son düzenleme:
Canım eminmisin bukadar az kalori olduğuna
Hamburger neydi, küçük dediğin ney

1 porsiyon fatsecrette 263 kalori canım ufak olarakta seçmedim programda yani orada burgerkıngin köfte burger menüsü sadece hamburgeri ama patateslerinden 4-5 tane yedim kolası da light olarak seçtim hepsini de ayrı ayrı işaretledim fatsecrette Akşama kadar 471 kalori almıştım tatlım toplam akşamda zeytinle onlar eklendi light kolaya bir kalori vermiyor program patatese zeytine ekledi sadece

Hım anladım cnm
Hem haftada bir kaçAmak olur, yine de kaloriyi düşük tutman cok güzel
Maşallah sana

canım bu 17 nin, ben 1 gün sonra veriyorum aslında ama akşam müsaittim yeme işim bitti diye akşamdan yazayım dedim
16'sı:1000 kcal
17'si:804 kcal

Canım kalori bildiriminde beni etiketlersen yoksa gözden kaçırıyorum göremiyorum tatlım bir önceki gün ki kalorin neydi mesela 16.12 tarihli seni de ekleyelim bundan sonra böyle devam edelim Menünde sporunda gayet güzel herşey yerinde
Canım akşamın güzel diğer menüler az fazla gibi yani az yemişsin ama kalorili gibi sporlarını sevdim
Kilo akışım
Pazartesi 60.2
Cuma 59.4

Harika gidişatın canım

günaydın kızlar,

akşama kadar çok iyiydim. ama kızımla film izlerken bisküvi yedim. aman Allahım bir daha yermiyim ikram ın bisküvisi bir paket 500 kalori mahvetti beni. yoksa akşam tarhana çorbamı içtim, pırasalı omletimi yedim köşeme çekilmiştim ne güzel. nehirnil111 17 aralık perşembe kalori miktarım : 1575 maalesef ve p.tesi den bugüne sadece -100 gr.

Hım anladım cnm
Hem haftada bir kaçAmak olur, yine de kaloriyi düşük tutman cok güzel
Maşallah sana
Sağol canım sende harikasın gerçekten kilo vermen çok iyi kalorin sağlıklı fazla diye düşünmeDışarıdaydık ne yesem aynı kalorideydi hamburgeri tercih ettim
canım bu 17 nin, ben 1 gün sonra veriyorum aslında ama akşam müsaittim yeme işim bitti diye akşamdan yazayım dedim
16'sı:1000 kcal
17'si:804 kcal

O zaman bu durumda 16.sında ben 1.ciyim yine17 ye not aldım canım tamam güzel gidiyorsun sende rakibimsin bayağı az alıyorsun charmant kuzusunu azıcık önümden çeksem

Ay cnm keske yemeseydin
Bsiküvi basit şeker olduğu için fazlası hemen depolanıp hopp yağ oluyot vucuda

Moralini bozma canım yemiş oldun bir şey olmaz dengelersin bugün o abur cuburlar çok kalorili o yüzden ben paketi iyice incelemeden yemiyorum

Ay cnm keske yemeseydin
Bsiküvi basit şeker olduğu için fazlası hemen depolanıp hopp yağ oluyot vucuda

evet çok haklısın. bütün bir haftanın emeği çöpe gitti hoopp. 4 gündür yürüdüğüm donduğumla kaldım. canım sıkıldı gerçekten. h.sonu da yürüyeceğim mutlaka.

Moralini bozma canım yemiş oldun bir şey olmaz dengelersin bugün o abur cuburlar çok kalorili o yüzden ben paketi iyice incelemeden yemiyorum

ben de bakarım ama bu 3 lü paketti. direk aldım. bakmadım bile. neyse en azından tartıda oynama oldu :) ödem var gibi hissediyorum. bir kaç gündür keçi peyniri yiyorum yumurtalı omlet şeklinde. o da biraz tuzlu. tuzunu alıyorum ama yetersiz oluyor sanırım. ellerim şiş çünkü.

Tuz yapar canım hem içtiğin suyu tutar hem ödem yapar dikkat et Genelde o abur cuburlar hep 500 kalori rahat canım bir de şu gramda bu kadar diyor ona dikkat et belki senin paketin o kadar gram değildir

gaza gelmiş gördüm seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…