♥haftalık kilo verme yarışması♥

sbeden beni geri alır mısın? bebeği kaybettim kendimi toparlamam gerekli.
Canım hiç üzülme kendini mesgul et, kafayı diyete takmk günlük sıkıntılardan kaçmaya cok iyi geliyor mesela...
Nasip böyleymiş cnm, bugunler de gececek, kendine sıksık bunu hatırlat

Çok iyisin canım maşallah sana
2000 diye mi not alayım kuzum peki sen kuru yemişe dayanamıyorsun bence de eve sokmaSporların güzel
Çok iyi canım kalorin arada atıştırmalıklar az zararlı ama kalorini dengeliyorsun
nehirnil111 cim 18.aralık cuma günkü kalorim 1341
akşam eşim balık istedi ben kendime ızgarada yaptım ama yinede kalorisi yüksek çıktı

Balığın yüksek olsa da sağlıklı boşver bol vitamin aldın helvada yeseydin üstüne

Sabah; 07:40 - 1 dilim beyaz ekmek + 3 yeşil zeytin + 1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:55 - 2 kupa zencefilli limonlu çay
Öğle; 12:15 - Yarım kase kremalı mantar çorbası + 1 ad.ızgara pirzola + yarım kase salata + 1 ufak salatalık turşusu
Ara; 15:30 - 1 kupa sade şekersiz nescafe
Akşam; 21:30 - 1 orta boy sosisli yumurta + 1 çtl peynir + 3 yeşil zeytin + 4-5 ad.yaprak sarması + yarım dilim ekmek + 1 fincan şekersiz çay (akşam dışarıdaydık eve geldiğimde yedim maalesef dışarıda yemek yemek istemedim)

Spor; 2 saat yürüyüş yavaş tempo

Kalorim 809 ama felaket şişim karnım falan anlamadım vücut su topluyor mutsuzum şuanda

charmant THEY- C CallanPinckney @DisiAnka @deniz3344 begum75 @ozenti @kitara_84 zambak86

helva yoktu almakta aklıma gelmedi ama bugün annemler gelcek balık yaparım yine büyük ihtimal o zaman alırım

Güzel canım sporlarını daha çok sevdim
kizlar günaydin, morel olarak bugun kötüyüm biraz. pazartesiden de umutle degilim malesef. bu 63 lerden kurtulamiycam bi türlü. sinavlarim basliyor bu hafta onun stresinide yasiyorum tabi.
Bende kötüyüm vücutum ya su tutuyor ya da direniyor anlamadım 1 günde 500 gram alıyorum ve yediklerimde hiçbir şey yok
helva yoktu almakta aklıma gelmedi ama bugün annemler gelcek balık yaparım yine büyük ihtimal o zaman alırım

Tahin helvası iyi oluyormuş canım artırıyormuş vitaminini falan

kizlar günaydin, morel olarak bugun kötüyüm biraz. pazartesiden de umutle degilim malesef. bu 63 lerden kurtulamiycam bi türlü. sinavlarim basliyor bu hafta onun stresinide yasiyorum tabi.
Sana ufak bir oneride bulunmak istiyorum. Sen ben boyle yasiyorum diyerek kismadan kilo vermek istiyorsun anliyorum fakat bu sekilde kilo vermen cok zor. Spora yuklenmen gerek ki yaptiklarin ancak yediklerini yakiyor daha fazlasi gerekli yapabilirim dersen super olur. Degerlendirmek sana kalmis fakat bence siki bir diyet yap istedigin kiloya inene kadar sonra suanki taktigi uygula yani dengeli beslenip sporla takviye ideline ulastiktan sonra yap. Ama hayat senin keyif senin tabii ki

sbeden beni geri alır mısın? bebeği kaybettim kendimi toparlamam gerekli.
Canım Rabbim sabır versin çok zor bir durum ama eminim kendini toparlayacaksın herşeyde vardır bir hayır maalesef kötü durumlar da olsa
Günaydın kızlar kahvaltım bir bardak süt :))
Ben bu cezayı hakettim :))))
Pis nefsim beni mahvetti (

Bugün kalori yarısında birinci olacağım
Şimdiden hepinizi geçtiğim için üzgünüm kızlar :)( hehhe:)))
Geç canım yeter ki iyi olda
Günaydın kızlar omletimi yedim şimdi spora başlıyorum

Afiyet olsun canım bende sabah kahvaltımı yaptım haşlanmış yumurta

Bende kötüyüm vücutum ya su tutuyor ya da direniyor anlamadım 1 günde 500 gram alıyorum ve yediklerimde hiçbir şey yok
aynen aynen bakalim nereye kadar direnecek
siki diyetlerde hirpalaniyor vucudum resmen, 1000 kalorinin de altina düsmek hi saglikli degil yani bunu kime söylesek bunu söyler. daha önce denedim o yüzden bu kadar direniyorum :) e sagligim daha önemli olduguna göre

İyi değilim canım dün gitmişti bu sabah tartıldığımda +500 geri gelmişti yediklerim ortada nasıl arttı anlamadım bu işi çok üzgünüm

İnşallah canım nasılsın
Çok şükür canım iyiyim daha iyi de daha kötü de günlerim oldu:))
Kahvaltı yaptım malesef haberleri okudum alışverişe çıkcam ama çok uyuşuğum bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…