ayyy inşallah canımmkızlarbüyük konuşmak istemiyorum ama pazartesiye kendi çapımda bomba patlatacağım, belki öyle 1,5-2 kilolar vermiş olarak değil ama buraya geldiğim günden beri gram ileri gram geri oynayan biri olarak ufak çaplı kendi bombamı patlatacağım, sizlerde bana yardımcım olur pazartesiye kadar biraz fazla yerseniz sayenizde 1. bile olurum
İnanki alakasi yok istedigin kadar az ye benim kalorimi gormussundur ama yarim kilo fazlayim suancanim aslinda yapmamiz gereken cok basit de isimize gelmiyornormalde yedigimizden daha az yiyip biraz daha fazla hareket etmemiz lazim bu dönemde. ancak öyle eksiyle kurtulabiliyorz :) tabi bunu yapiyo muyum hayir illa o ay büyüse de ben kilo vercem biye inadim cünkü
maşallah sana inşallah bırakmazsın tatlım çok sevindim. şu hayatta boşa gitmeyecek faydalı işler yapmak ne kadar da moral verici . ibadetin daim olsun inşalalhkızlar o kdr huzurluyum ki anlatamam maşallah namaza başladım ve inanılmaz bi duygu resmenn boşluk doldu sanki herşeyim tamamlandı ya
ne demek geri alır mısın canım . çok üzüldüm Allah güç moral versin sana oluyor böyle şeyler
Heee bak oldu simdicharmant kardeşim mesaj attı şimdi yengemler de gelecekmiş kuzenin doğum gününü kutlayacağız o sebeple herkese çok ufak düşecek dedi pasta bende 1 çtl anca alırım tadına bakarım zaten dedim bu işten de yırttım 1 çtl abartı olmaz sanırım
sen normal ye her zamanki gibi sadece aksam yeme detokslar hikaye iki gun sonra ayni kiloya donersinO zaman kızlar evde hafif atıştırayım ben sıcak çikolata içmek istedim yanına ne olacak ki yiyecek bulamadım şimdi meyve mi yesem neyse olmadı biraz peynir falan atarım ağzıma ya da annemlerde sağlıklı bir şey vardır muhakkak ondan yerim 2 gibi evde olacağım en geç 5 gibi de annemlerde
charmant yarın muz detoksu yapayım mı bu durumda işe yarar mı dersin yoksa lahana çorbası mı içmeliyim normal yiyip
ben size demistim kendimi biliyorum benimki anlamli olmuyor yani :) o yuzden ben cekiliyorum ama yinede size tam destek17.12.2015
Charmant ; 429
Nehir ; 772
Zambak; 804
Begüm; 1243
Callan; 1325
Kitara; 1575
18.12.2015
Charmant; 619
Nehir; 809
Zambak; 950
Bayan baloncuk; 1200
Begüm; 1341
Callan; 2000
charmant @zambak86 begum75 @CallanPinckney @kitara_84 @bayanbaloncuk
Durumlar bu kızlar @kitara_84 dün kalorini alacağım sadece
@ozenti canım yarışmaya katılmak istedin ama sonra gelmedin yoksun bu sebeple günleri yazıp geçiyorum ben sen ayrı bir yerde tutup toplu vereceksen haftalık duruma eklerim seni de
charmant bana inat ölüm orucuna başla emi canım
canım az kalorili beslendiğin için vücut savunmaya geçmiş olabilir, ondan tutuyodur yedikleriniİyi değilim canım dün gitmişti bu sabah tartıldığımda +500 geri gelmişti yediklerim ortada nasıl arttı anlamadım bu işi çok üzgünüm
İnşallah canım nasılsın
Heee bak oldu simdi
sen normal ye her zamanki gibi sadece aksam yeme detokslar hikaye iki gun sonra ayni kiloya donersin
ben size demistim kendimi biliyorum benimki anlamli olmuyor yani :) o yuzden ben cekiliyorum ama yinede size tam destek
Neyse hafta sonu anlayacağım canım 500 gramı tuttu mu yani şaka gibi yemediğim halde aldım 1 gündecanım az kalorili beslendiğin için vücut savunmaya geçmiş olabilir, ondan tutuyodur yediklerini
bu arada dün erkek arkadasimla konusursken bir sene önce bugun cekilmis bi fotomuzu gördüm, dedim ne kadar farkli bi yerdeymisiz ben de farkliymisim 7 8 kilo fazlasiymisim bu halimin dedim, ne 7 8 i bence sen 15 kilo verdin benden sakliyosun dedi yaailtifat mi etti hakaret mi bilemedim
Kizlaarr ben yine disarlarda surtcem azcikopuyorum siziii
benim yerimede gezKizlaarr ben yine disarlarda surtcem azcikopuyorum siziii
katılabilirsiniz, boy kilo ve hedef bilgilerinizi yazın, her hafta pazartesi kilo bildirim günümüz, 2 hafta üst üste bildirim yapmayan siliniyor, her pazartesi kilo bildiriminizi yaparken ''sbeden'' i etiketlemeyi unutmayın (topiğimizin başkanıdır kendisi)Bende araniza katilmak istiyorum . aranizda bana yer varmidir
bazen anlamak zor bu vücudu naptığını bilemiyo dengesiz şeylerNeyse hafta sonu anlayacağım canım 500 gramı tuttu mu yani şaka gibi yemediğim halde aldım 1 günde
Sabah gördüğümde şok oldum 10 dakika geçmedi 1 bardak su içtim hani dedim yanlış mı görüyorum tekrar baktım 100 gram daha gelmişbazen anlamak zor bu vücudu naptığını bilemiyo dengesiz şeyler
yarım kilo fazlamı kız tam 500 gram eder nasıl verecen sen onu şişko şey benim sadece 10 kilo fazlam var senin 500 gram farka bak (500 > 10 danİnanki alakasi yok istedigin kadar az ye benim kalorimi gormussundur ama yarim kilo fazlayim suan
Sabah gördüğümde şok oldum 10 dakika geçmedi 1 bardak su içtim hani dedim yanlış mı görüyorum tekrar baktım 100 gram daha gelmiş
Çıktım sonra su içtim ve geri 100 gram daha şok üstüne şok
wc ye çıkmışmıydın peki oda çok önemli biliyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?