♥haftalık kilo verme yarışması♥

ayyy inşallah canımm

İnanki alakasi yok istedigin kadar az ye benim kalorimi gormussundur ama yarim kilo fazlayim suan

kızlar o kdr huzurluyum ki anlatamam maşallah namaza başladım ve inanılmaz bi duygu resmenn boşluk doldu sanki herşeyim tamamlandı ya
maşallah sana inşallah bırakmazsın tatlım çok sevindim. şu hayatta boşa gitmeyecek faydalı işler yapmak ne kadar da moral verici . ibadetin daim olsun inşalalh

Heee bak oldu simdi
sen normal ye her zamanki gibi sadece aksam yeme detokslar hikaye iki gun sonra ayni kiloya donersin

ben size demistim kendimi biliyorum benimki anlamli olmuyor yani :) o yuzden ben cekiliyorum ama yinede size tam destek

sbeden icini ferah tut canim her ne yasiyorsan.. Ben de cok zor zamanlar yasiyorum gercekten.. Ama gececek hepsi inan ki.. Neler gecmediki? Hepsinin anasini aglatiriz biz

Heee bak oldu simdi
sen normal ye her zamanki gibi sadece aksam yeme detokslar hikaye iki gun sonra ayni kiloya donersin

ben size demistim kendimi biliyorum benimki anlamli olmuyor yani :) o yuzden ben cekiliyorum ama yinede size tam destek

Öyle yapayım kuzum siz deneyip gördüyseniz

Yok yok yaz sen ne olacak seni göz ardı ederim ben ne farkeder ödül yok madalya takmıyoruz ya

tebrik ederim iltifat mı hakaret mi bilemedim bende ama gözünde seni kilo vermış görmesi süper bence

Bende araniza katilmak istiyorum . aranizda bana yer varmidir
katılabilirsiniz, boy kilo ve hedef bilgilerinizi yazın, her hafta pazartesi kilo bildirim günümüz, 2 hafta üst üste bildirim yapmayan siliniyor, her pazartesi kilo bildiriminizi yaparken ''sbeden'' i etiketlemeyi unutmayın (topiğimizin başkanıdır kendisi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…