kesinlikle eder sen hemen bozma moralini bugün belki yapamazsında yarın bol spor yap bağırsaklar hareketlensinÇıktım sonra su içtim ve geri 100 gram daha şok üstüne şokdün çıktım mı hatırlamıyorum ama çıkmadım galiba o kadar etki eder mi ya
ah canım ahh benim ki hem komik hem çok zorlayıcı geçecek tabi ama kendiliğinden beleyecez artıksbeden icini ferah tut canim her ne yasiyorsan.. Ben de cok zor zamanlar yasiyorum gercekten.. Ama gececek hepsi inan ki.. Neler gecmediki? Hepsinin anasini aglatiriz biz
canım beniimmmmkatılabilirsiniz, boy kilo ve hedef bilgilerinizi yazın, her hafta pazartesi kilo bildirim günümüz, 2 hafta üst üste bildirim yapmayan siliniyor, her pazartesi kilo bildiriminizi yaparken ''sbeden'' i etiketlemeyi unutmayın (topiğimizin başkanıdır kendisi)
Sağolasın canım.Rabbim sabır versin canım(
Öyle malesefne demek geri alır mısın canım . çok üzüldüm Allah güç moral versin sana oluyor böyle şeyler
Boş gebelik. Sekiz haftanın sonunda kürtaj malesef.başınsağolsun canım,çok üzüldüm,bir sorun mu oldu neden böyle oldu?
Boş gebelik. Sekiz haftanın sonunda kürtaj malesef.
Amin canım inşallah.canim cok gecmis olsun, Rabbim bir kez daha nasip etsin insallah
tamam canımÖyle malesefPazartesi kilomu bildiririm canım.
maşallah sana inşallah bırakmazsın tatlım çok sevindim. şu hayatta boşa gitmeyecek faydalı işler yapmak ne kadar da moral verici . ibadetin daim olsun inşalalh
iyiy koşturmaca çalışmaca :))) sen nasılsınn kız :))iyiyim seeen :)
olabilitesi yüksek o zaman sana kücük bi sir veriyim bende bugun 500 gr artidaydim sabahİnanki alakasi yok istedigin kadar az ye benim kalorimi gormussundur ama yarim kilo fazlayim suan
aynen ya
tebrik ederim iltifat mı hakaret mi bilemedim bende ama gözünde seni kilo vermış görmesi süper bence
kilo verememek disinda iyiyimiyiy koşturmaca çalışmaca :))) sen nasılsınn kız :))
Sen o tursulari yemesen su tutmaz cnm tursu yasakkkGüzel canım sporlarını daha çok sevdim
Bende kötüyüm vücutum ya su tutuyor ya da direniyor anlamadım 1 günde 500 gram alıyorum ve yediklerimde hiçbir şey yok
Tahin helvası iyi oluyormuş canım artırıyormuş vitaminini falan
olabilitesi yüksek o zaman sana kücük bi sir veriyim bende bugun 500 gr artidaydim sabah
aynen yaartik ona kalsa kilo vermemem lazim cünkü hic biseyim kalmammismis
kilo verememek disinda iyiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?