skma canını :) bendede anlamadığım bi şekilde durduuanlamıyorum yani hatta o kdr dikkat etmem rağmen azcık çıktı sanki reglde olucam off ya deliricem deliricemm :)))
bende kızlar dün öle bi yanlış yaptım ki anlatamam gözüm döndü kendimi kaybettim :)
anlatmıyıcam bugün durumu kurtarmak için detokstayımm :))
ayy inşallah p.tesi aynı geliyimde almıyımda bu haftalık yeter bana :)
regl olucam gözüm dönüyo bu aralarr yaaa
karbonhidratı çok almadığın sürece yağdan zarar gelmez ama senin kahvaltıda gerçekten yağ oranı yüksek bi kaffaltı olmuş birazda k.hidrat ağırlıklı ama çok değil bence akşama protein yersen daha iyi olur.eveet simdiye kadar yediklerimi yazayim da surda dursun
saat 10:30
1 fincan sek nescafe
1 portakal
kahvalti 12:30 cok mu bilemedim
4 yk yumurtasiz menemen
1 haslanmis yumurta
2 dl keci peyniri (1 dl ezine geci, digeri normal keci peyniri)
yarim havuc
yarim salatalik
2 tatli kasigi kaymak (gercek inek sütünden kendimiz yaptik :) )
2 tatli kasigi üzüm receli
azicik tereyagi
2 kücük dl beyaz ekmek
inşallah cnm bakalım .regl yüzünden vermen durdu bitince sökülür yine kilolar telaş yapma diyetini sıkı tut koyverme
canim aksine baktim baya protein icerigi var kahvaltida 35,35 gr protein almisim :) 1 yumurta 2 dl peynir, tereyagi, kaymak. bunlar hep protein.69 gr karbonhudrat ki bunun cogu ekmek ve portakaldan geldi, 35 gr da yag imiskarbonhidratı çok almadığın sürece yağdan zarar gelmez ama senin kahvaltıda gerçekten yağ oranı yüksek bi kaffaltı olmuş birazda k.hidrat ağırlıklı ama çok değil bence akşama protein yersen daha iyi olur.
Evet cnm eve sokmayacağımÇok iyisin canım maşallah sana
2000 diye mi not alayım kuzum pekisen kuru yemişe dayanamıyorsun bence de eve sokma Sporların güzel
Çok iyi canım kalorin arada atıştırmalıklar az zararlı ama kalorini dengeliyorsun
Balığın yüksek olsa da sağlıklı boşver bol vitamin aldın helvada yeseydin üstüne
ay hadi hadi sevindimm :)ben eksilerdeyim, pazartesiye kendi bomba mıda patlatıyorum
dedim dedim inanmadin bak simdi noldubende kızlar dün öle bi yanlış yaptım ki anlatamam gözüm döndü kendimi kaybettim :)
anlatmıyıcam bugün durumu kurtarmak için detokstayımm :))
ayy inşallah p.tesi aynı geliyimde almıyımda bu haftalık yeter bana :)
regl olucam gözüm dönüyo bu aralarr yaaa
Harika gidiyorsun cnm sakın moralini düşürmeSabah; 07:40 - 1 dilim beyaz ekmek + 3 yeşil zeytin + 1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:55 - 2 kupa zencefilli limonlu çay
Öğle; 12:15 - Yarım kase kremalı mantar çorbası + 1 ad.ızgara pirzola + yarım kase salata + 1 ufak salatalık turşusu
Ara; 15:30 - 1 kupa sade şekersiz nescafe
Akşam; 21:30 - 1 orta boy sosisli yumurta + 1 çtl peynir + 3 yeşil zeytin + 4-5 ad.yaprak sarması + yarım dilim ekmek + 1 fincan şekersiz çay (akşam dışarıdaydık eve geldiğimde yedim maalesef dışarıda yemek yemek istemedim)
Spor; 2 saat yürüyüş yavaş tempo
Kalorim 809 ama felaket şişim karnım falan anlamadım vücut su topluyor mutsuzum şuanda
@charmant @THEY- C CallanPinckney @DisiAnka @deniz3344begum75 @ozenti @kitara_84 @zambak86
hımm peynirlerden geldi demek afiyet olsun sen analizini yapmışsın akşama ayarlarsın kalanını o zamancanim aksine baktim baya protein icerigi var kahvaltida 35,35 gr protein almisim :) 1 yumurta 2 dl peynir, tereyagi, kaymak. bunlar hep protein.69 gr karbonhudrat ki bunun cogu ekmek ve portakaldan geldi, 35 gr da yag imis
fatsecrettan hesap ettim canim :) aksama nasip evde ne varsa bakalim bizimkiler ne yiyelim dicek ama kesin havuc corbasi yapicam aksama o nethımm peynirlerden geldi demek afiyet olsun sen analizini yapmışsın akşama ayarlarsın kalanını o zaman
fatsecrettan hesap ettim canim :) aksama nasip evde ne varsa bakalim bizimkiler ne yiyelim dicek ama kesin havuc corbasi yapicam aksama o net
kalori bakimindan baya düsük, icine cok az un konuyor gerisi havuc ve süt ve su :)hımm havuçta k. hidrat diye tahmin ediyorum dikkat li iç
Ay cnm nasıl bu kadar az yiyiyorsun, sırrın neHeee bak oldu simdi
sen normal ye her zamanki gibi sadece aksam yeme detokslar hikaye iki gun sonra ayni kiloya donersin
ben size demistim kendimi biliyorum benimki anlamli olmuyor yani :) o yuzden ben cekiliyorum ama yinede size tam destek
Ben de hafta içine göre 900 gram artıdayımolabilitesi yüksek o zaman sana kücük bi sir veriyim bende bugun 500 gr artidaydim sabah
aynen yaartik ona kalsa kilo vermemem lazim cünkü hic biseyim kalmammismis
Allah Allah herkes mi öyle ya, hadi ben yiyorum inkar etmiyorum da siz niye öyle anlamadimBen de hafta içine göre 900 gram artıdayım
Neyse okan oldu yolumuza bakacağı
Ben de yedim cnmAllah Allah herkes mi öyle ya, hadi ben yiyorum inkar etmiyorum da siz niye öyle anlamadim
Kızlar ben iki öğün yemeğe uğrasıyordum, insülin direnci filan var heralde, cok acıkınca yemeğe saldırıyordum, artık tekrar 5 öğün yapmaya karar verdim
Şimdi kendimi işlere ve spora vuracağım
canım sen kuruyemişten böyle oldun bikaç gün sonra düzelir üzülmeBen de hafta içine göre 900 gram artıdayım
Neyse okan oldu yolumuza bakacağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?