♥haftalık kilo verme yarışması♥

skma canını :) bendede anlamadığım bi şekilde durduu anlamıyorum yani hatta o kdr dikkat etmem rağmen azcık çıktı sanki reglde olucam off ya deliricem deliricemm :)))

regl yüzünden vermen durdu bitince sökülür yine kilolar telaş yapma diyetini sıkı tut koyverme

karbonhidratı çok almadığın sürece yağdan zarar gelmez ama senin kahvaltıda gerçekten yağ oranı yüksek bi kaffaltı olmuş birazda k.hidrat ağırlıklı ama çok değil bence akşama protein yersen daha iyi olur.

canim aksine baktim baya protein icerigi var kahvaltida 35,35 gr protein almisim :) 1 yumurta 2 dl peynir, tereyagi, kaymak. bunlar hep protein.69 gr karbonhudrat ki bunun cogu ekmek ve portakaldan geldi, 35 gr da yag imis

Evet cnm eve sokmayacağım
Beni mahvetti

dedim dedim inanmadin bak simdi noldu saka bi yana takma kafana

Harika gidiyorsun cnm sakın moralini düşürme

canim aksine baktim baya protein icerigi var kahvaltida 35,35 gr protein almisim :) 1 yumurta 2 dl peynir, tereyagi, kaymak. bunlar hep protein.69 gr karbonhudrat ki bunun cogu ekmek ve portakaldan geldi, 35 gr da yag imis
hımm peynirlerden geldi demek afiyet olsun sen analizini yapmışsın akşama ayarlarsın kalanını o zaman

Heee bak oldu simdi
sen normal ye her zamanki gibi sadece aksam yeme detokslar hikaye iki gun sonra ayni kiloya donersin

ben size demistim kendimi biliyorum benimki anlamli olmuyor yani :) o yuzden ben cekiliyorum ama yinede size tam destek
Ay cnm nasıl bu kadar az yiyiyorsun, sırrın ne

olabilitesi yüksek o zaman sana kücük bi sir veriyim bende bugun 500 gr artidaydim sabah

aynen ya artik ona kalsa kilo vermemem lazim cünkü hic biseyim kalmammismis
Ben de hafta içine göre 900 gram artıdayım
Neyse okan oldu yolumuza bakacağı

Kızlar ben iki öğün yemeğe uğrasıyordum, insülin direnci filan var heralde, cok acıkınca yemeğe saldırıyordum, artık tekrar 5 öğün yapmaya karar verdim
Şimdi kendimi işlere ve spora vuracağım

malesef bu insülin direnci böyle yapıyo işte bendede aynı sıkıntı var araları çok uzun tutarsam titreme geliyo, bide kesilene kadar habire yiyiyosun, o yüzden o hale gelmeden yemek en doğrusu, bu hafta içi hele bide regl olcaktım arada bişey yemededim eli bırak dizlerimden aşağısı tutmadı resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…