♥haftalık kilo verme yarışması♥

yarım kilo fazlamı kız tam 500 gram eder nasıl verecen sen onu şişko şey benim sadece 10 kilo fazlam var senin 500 gram farka bak (500 > 10 dan )

Ay cnm nasıl bu kadar az yiyiyorsun, sırrın ne
aliskinim ben sadece nescafeyle gun gecirdigimi bilirim o yuzden oyle bide yapmicam dersem yapmam asla yapi meselesi sanirim. Duygularima hukmederim (her anlamda) yemem dediysem gercekten gebersem yemem biraz kafadan kontagim anlayacagin

Oohh supermis valla herseyi ye o zaman ben olsam biskuvi cips cola cig kofte patlamis misir kek borek kizarmis patates findik fistik muz incir hamburger pizza irmik helvasi sınırsız yerdim cok pis kiskandim suan

Oha ne yaptınız öyle :) yapı gereği çok yemiyorum herhalde. Sabah beri bir yumurta peynir zeytin çay olarak kahvaltı yaptı .

kesinlikle deniz tuzu kullanmıyorsan kullan canım hem lezzetli hem sağlıklı,3 aydır iyotlu tuza veda ettim keşke daha önce etseymişim.

nehirnil111 19 aralık kalorim
  • 1.00 x 1 Adet Nescafe 3ü1arada Kahve (Strong)
    54 kcal
  • 2.00 x 1 Adet Ceviz
    54 kcal
  • 0.25 x 100gr Fındık Ezmesi
    148 kcal
  • 0.50 x 1 Porsiyon Patatesli Yumurta
    120 kcal
  • 0.50 x 1 Dilim (30gr) Beyaz Ekmek
    39 kcal
  • 4.00 x 1 Adet (15gr) Haşlanmış Kestane
    100 kcal
  • 0.50 x 1 Paket (40gr) Ülker Çubuk Kraker
    83 kcal
  • 1.00 x 1 Adet Hindistan Cevizli Havuç Topu
    48 kcal
  • 1.00 x 1 Adet Burger King Hamburger Menü
    582 kcal
Toplam
1228
kcal
bu arada hamburger ev yapımı seçeneğe en uygunu buydu programda o yüzden onu seçtim
bugün biraz fazla oldu ama regl günümdeyim canım acayip şekerli çikolatalı şeyler istiyor

Ekmek normal mi yoksa hamburger ekmegi mi canim? Yani o ham.ekmegiyse posetinden bak kofteye de 2 kofte de bak bakalim ayni mi cikiyor kar kardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…