yarım kilo fazlamı kız tam 500 gram eder nasıl verecen sen onu şişko şey benim sadece 10 kilo fazlam var senin 500 gram farka bak (500 > 10 dan)
aliskinim ben sadece nescafeyle gun gecirdigimi bilirim o yuzden oyleAy cnm nasıl bu kadar az yiyiyorsun, sırrın ne
Malesef. Kese sağlıklı büyüdü ve bütün hamilelik belirtilerini yaşadım8 hafta olana kadar anlaşılmamış mı o kadar üzdüler seni
Oohh supermis valla herseyi ye o zaman ben olsam biskuvi cips cola cig kofte patlamis misir kek borek kizarmis patates findik fistik muz incir hamburger pizza irmik helvasi sınırsız yerdimcok pis kiskandim suan
Eee sen nasil kilo aliniyor saniyorsun? Kilo nasil alinir bizden sorulurOha ne yaptınız öyle :) yapı gereği çok yemiyorum herhalde. Sabah beri bir yumurta peynir zeytin çay olarak kahvaltı yaptı .
Eee sen nasil kilo aliniyor saniyorsun? Kilo nasil alinir bizden sorulurbunlari yapamicaksan hiiic ugrasma kardesim olmaz o is
Bende aciiiimmm minik baloncuukkkkizlar napisoysunuz bakiyim :) ben ders calisiyorum ondan ara ara yaziyorum öyle. acikmaya basladim ya.
Bende aciiiimmm minik baloncuukkkdinleme karninii gelinligi dusun nasil kugu gibi goruneceginii
benim evlenmeme 5 sene var kiz nerden baksan
kesinlikle deniz tuzu kullanmıyorsan kullan canım hem lezzetli hem sağlıklı,3 aydır iyotlu tuza veda ettim keşke daha önce etseymişim.elma_sekerim01 canım daha var adetin başlamasına gerçi ilacı bıraktım dengesizleşmişte olabilir bilmiyorum karnım şiş onu biliyorum bakalım tuzu azaltacağım detoks gibi bir şeyler yapacağım
her sene iki kilo versem 53 kilo olurum kafam rahatBak bu iyiydi dogru soylemistin daha once de
He valla dogru diyon ne zorlayalim kiher sene iki kilo versem 53 kilo olurum kafam rahat
Sen yine de arada iyotludan da kullan cunku hamilelerin iyota da ihtiyaci varkesinlikle deniz tuzu kullanmıyorsan kullan canım hem lezzetli hem sağlıklı,3 aydır iyotlu tuza veda ettim keşke daha önce etseymişim.
Ekmek normal mi yoksa hamburger ekmegi mi canim? Yani o ham.ekmegiyse posetinden bak kofteye de 2 kofte de bak bakalim ayni mi cikiyor kar kardirnehirnil111 19 aralık kalorim
Toplam
- 1.00 x 1 Adet Nescafe 3ü1arada Kahve (Strong)
54 kcal- 2.00 x 1 Adet Ceviz
54 kcal- 0.25 x 100gr Fındık Ezmesi
148 kcal- 0.50 x 1 Porsiyon Patatesli Yumurta
120 kcal- 0.50 x 1 Dilim (30gr) Beyaz Ekmek
39 kcal- 4.00 x 1 Adet (15gr) Haşlanmış Kestane
100 kcal- 0.50 x 1 Paket (40gr) Ülker Çubuk Kraker
83 kcal- 1.00 x 1 Adet Hindistan Cevizli Havuç Topu
48 kcal- 1.00 x 1 Adet Burger King Hamburger Menü
582 kcal
1228 kcal
bu arada hamburger ev yapımı seçeneğe en uygunu buydu programda o yüzden onu seçtim
bugün biraz fazla oldu ama regl günümdeyim canım acayip şekerli çikolatalı şeyler istiyor
ekmeğini de ben yaptım:)Ekmek normal mi yoksa hamburger ekmegi mi canim? Yani o ham.ekmegiyse posetinden bak kofteye de 2 kofte de bak bakalim ayni mi cikiyor kar kardir
Sadece hamburgerse yaninda menu yoksa bile 260 kalori canim. Sen yaptigina gore 250 bile diyebilirsin ama yaninda pattis varsa yapacak birsey yok tabiiekmeğini de ben yaptım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?