♥haftalık kilo verme yarışması♥

canim cok gecmis olsun cok üzüldüm, insallah iyilesirsin yarina. yapabiliyorsan patates haslayip ye hem tok tutar hemde ishale iyi gelir

kahvalti 11.15
1 tabak mercimek corbasi ,

icine 1 tatli kasigi keci lor peyniri , 1 tatli kasigi aci biber sosu koydum :)

saat 14:45
1 fincan sek nescafe
yarim armut
1/3 greyfurt
1 ceviz

meyve öncesi 500 ip atladim.
aksama kiymali kabak ve biber dolmasi var 1 er tane yemeyi düsünüyorum ama bakalim yaninda da yogurt

AYNEN BÖYLE DÜŞÜNÜYORDUM TEŞEKKÜRLER CANIM.

GEÇMİŞ OLSUN BEBEĞİM

bende sevmem sucuk salam sosis :)

ben sucuğu sağlklı sanyordum,her hafta sonu 3te 1 sucuk yiyiyorduk,meğer o da sağlksızmış,o da hayatımızdan cıktı

kendimiz yaparsak saglikli :) ama diger türlü malesef icinde ne var bilemiyoruz
Napak olek mi yavvf hepsinde bisey var tavuk yeme diyo drlar deniz kirlenio balik yeme ette de arada deli dana oluyor otlar zaten hormonlu yumurtalar sagliksiz sularimiz bozuldu hazir olanlarin damacanalarina yapilmayan kalmadi valla serumla beslenek en iyisi

Kızlar bende kadınlar kulubune baya oldu uye olalı ama şimdi kulanmaya başladım bendede kilo problemi yaşıyordum daha doğrusu halen yaşıyorum 1.65 boyum geçen sene haziran ayında 84 kiloyu görünce şok oldum yenı evli sayılırım evliliğin ilk yılları aldım kilolari neyse 1 ay spor salonuna gittim 78 kiloyu gördüm bazı nedenlerden dolayı spora devam edemedim eylül ayında yeniden spora başladım 3. Ayın bitmesine 15 gün var ben 68 kiloyu gördüm düzenli spor ve yediklerime dikkat ediyorum yaza kadar devam edicem bakalım kaç kilo alacagım belki sizi gaza getirmeye yeter yazdıklarım :)

Ay canım aynen dediğin gibi
Bu zamanda yasamak cok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…