- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
canim cok gecmis olsun cok üzüldüm, insallah iyilesirsin yarina. yapabiliyorsan patates haslayip ye hem tok tutar hemde ishale iyi gelirSelamun aleykum kizlar nasilsiniz
Ben baya baya hastayim
Dün asiri soguk vardi -15lerdeydi ve ben yürüyüşe ciktim market alisverisi yaptim davetiye cikardim hastaliga.
Gece 4tü uyudugumda hem mide bulantisi hem ishal cok fenayim
Bi sey yiyemiyorum. Eskiden derdim şu istahim bi kapanmiyo diye hata konusmusum ya rabbim once saglik versin.
Yarin da okul var izin almak istemiyorum insallh iyilesirim simdi uyumaya caliscam
sucuk sevmeyen bi tek ben varim sanirim
ben sucuğu sağlklı sanyordum,her hafta sonu 3te 1 sucuk yiyiyorduk,meğer o da sağlksızmış,o da hayatımızdan cıktıbende sevmem sucuk salam sosis :)
kendimiz yaparsak saglikli :) ama diger türlü malesef icinde ne var bilemiyoruzben sucuğu sağlklı sanyordum,her hafta sonu 3te 1 sucuk yiyiyorduk,meğer o da sağlksızmış,o da hayatımızdan cıktı
AYNEN BÖYLE DÜŞÜNÜYORDUM TEŞEKKÜRLER CANIM.İnsanlar metabolizma hızımız artsın diye sık sık,ve cok yiyiyor
Hiç düşindünüz mü metabolizma hıznın artması iyi bir şey mi diye
Metabolizma hızı ne zaman artıyor, hasta olduğumuzda, hipertiroidide vs
Ben az yemekte sorun görmüyorum
Hayvan deneylerinde düşük kalorili beslenen farelerin uzun ömür sergilediği görülmüş
Şimdi çok yiyin diyen bilim adamları, belki ileride az yiyin diyecekler
En yakın örnek, şimdiye kadar az az sık sık beslenmenin doğru olduğu sanılıyordu ama bunun insülin direnci geliştirdiği anlaşıldı ve 2 öğün sağlıktıra döndük.
Ya da yağı azaltılmıl light gıdaların zi zayıflattığını düşğnüyorduk ama bunlardaki şeker oranı daha fazla olduğu için, zayıflatmadığı anlaşıldı
Tatlandırıcıların iştahı daha da açtığını öğrendik
Yani şimdi doğru sandıklarımız yarın yanlış olabilir
Yine de ben nefis terbiyesi için özellikle 2 öğün ve az yenmesi taraftarıyım, çok yemek kalbi katılaştırır, inançlı biri okarak buna inanıyorum
GEÇMİŞ OLSUN BEBEĞİMSelamun aleykum kizlar nasilsiniz
Ben baya baya hastayim
Dün asiri soguk vardi -15lerdeydi ve ben yürüyüşe ciktim market alisverisi yaptim davetiye cikardim hastaliga.
Gece 4tü uyudugumda hem mide bulantisi hem ishal cok fenayim
Bi sey yiyemiyorum. Eskiden derdim şu istahim bi kapanmiyo diye hata konusmusum ya rabbim once saglik versin.
Yarin da okul var izin almak istemiyorum insallh iyilesirim simdi uyumaya caliscam
SİZE DE MUTLU PAZARLARBaşarılaaar canlarr mutlu pazarlar
bende sevmem sucuk salam sosis :)
ben sucuğu sağlklı sanyordum,her hafta sonu 3te 1 sucuk yiyiyorduk,meğer o da sağlksızmış,o da hayatımızdan cıktı
Napak olek mi yavvf hepsinde bisey varkendimiz yaparsak saglikli :) ama diger türlü malesef icinde ne var bilemiyoruz
Sana da basarilar canim mutlu pazarlar Allahin selami almamak olmazBaşarılaaar canlarr mutlu pazarlar
Kokla kuzum bisey olmaz koklamaylaKizlarrr kabak tatlisi ye diyolar ufff mis koktu napcam ya
Ay canım aynen dediğin gibiNapak olek mi yavvf hepsinde bisey vartavuk yeme diyo drlar deniz kirlenio balik yeme ette de arada deli dana oluyor otlar zaten hormonlu yumurtalar sagliksiz sularimiz bozuldu hazir olanlarin damacanalarina yapilmayan kalmadi valla serumla beslenek en iyisi
Kokla kuzum bisey olmaz koklamaylasaka bir yana bi catal tadina bak nolcak
Diren beguuummmŞimdilik yemek yedim kabak için direniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?