♥haftalık kilo verme yarışması♥

kesinlikle eder sen hemen bozma moralini bugün belki yapamazsında yarın bol spor yap bağırsaklar hareketlensin
Canım 4 gündür spor yapmıyorum haftasonu sürpriz yapmış kuzenler Ankara'dan geldiler orta yerde buluştuk gezdik akraba ziyaretleri falan iyice dengesizleşti ama o vücut görür bugünden itibaren şaşırtıp spora başlıyorum
Sen o tursulari yemesen su tutmaz cnm tursu yasakkk
Evet canım turşu yeşil zeytin tutuyor yeşil zeytinleri bitirmek için az suda bekletip yiyorum
Evet cnm eve sokmayacağım
Beni mahvetti
Sokma canım
Harika gidiyorsun cnm sakın moralini düşürme
Bozmuyorum canım 4 gündür spor yapmadım hafta sonu vücudum şaşırdı iyice dengesizce ne sabahın ne akşamın belli oldu bugünden itibaren spora devam şaşıracak
nehirnil111 cnm bugun işin bana 838 kcal yaz
Daha yemeyeceğim
Size söz veriyorum
Bugun artık bitki çayı ile devam edeceğşm ve cok hareket olacağım
58 sana geliyırummmmmm
Hadi bakalım olacak olacak
kesinlikle deniz tuzu kullanmıyorsan kullan canım hem lezzetli hem sağlıklı,3 aydır iyotlu tuza veda ettim keşke daha önce etseymişim.
Bende başlayacağım canım ona marketten alacağım hemen
Harika yaşasın ölüm orucu
Regl dönemi olur öyle şeyler canım kalorin ideal abartı değil
Canım sabahın bayağı sağlam olmuş ama onunla öğle de yememişsin sonuçta ve akşam sadece çorba bence çok iyi sporlarında harika
yok kuzum daha degil misafirlige gittik geldik ordada yedim ilave oldu;
10 badem :69
2 bardak cay :4
1 kucuk mandalina :37

19.12.2015 Toplam alinan kalori miktari= 653 nehirnil111
Olsun canım hala beni geçmiş durumdasın
nehirnil111 cnm dün yemeyeceğim dedim ama dün akşam dışarı cıktık, eşimde gönül koydu, yemem gerekti
Dünkü kcal 1500 oldu sanırım, etin gramını bilmiyorum
Eşini kırmak olmazdı canım daha azdır eminim ortalama söylemişsin sonuçta
Ahh ahh dikkatli ol kuzu vücut tutmasın çok az alıyorsun gibi
nehirnil111 19 aralik kalorim 1143,gec kaldım kusura bakma hafta sonu biraz aksama oluyo
Kuzum ben haftasonu hiç girmedim ne olacak bugün toparlıyoruz hepinizin kalorisini ekliyorum
Bugün sarmadan gitmiş menün canım kalori ortalaman çok iyi ama
sbeden @DisiAnka charmant nehirnil111 GOK1974 @kitara_84
Selam kızlar;

21 ARALIK 2015:53.80

Hafta sonu güzel yedim yine
Ne yedin derseniz bilmiyorum ki her şeyden az az

Benim 55 ler gibi 53 de sende takılı kaldı canım

Kızlar ben geldim hayırlı haftalar herkese Haftasonu hiç düşündüğüm gibi değildi şehir dışından kuzenlerim sürpriz yaptılar akraba ziyaretleri onlarla gezme derken neyi nerede hangi zaman yedim hatırlamıyorum ama az çok kalori hesabımı tuttum cumartesi 1000 kalori pazar 1099 kaloriSpor yapmadım tam 4 gündür spor yapmıyorum vücut şoka girdi yüksek ihtimalgünlük rahat 1 saat ve üzeri yürüdüm ama dün 10000 bin adım atmışım mesela önceki gün 8000 bin adımdıBugünden itibaren spora sıkı başlıyorum vücudun dinlendiği yeter şimdi yansın yağlar kara yağlar iyice şoka uğrayacaklar

sbeden canım güncel kalorim 55.2 geçen haftayla arasındaki fark -600

charmant THEY- C CallanPinckney @DisiAnka miraycan84 begum75 @ozenti @kitara_84 bayanbaloncuk zambak86 kızlar cumartesi günü kitaranın kalorisi duruyor pazar günleri henüz tamamlanmamış özentiden hiç haberim yok zatenbugün hepsi gelirlerse toplam 1.ciyi söyleyeceğim ama sanırım ölüm diyetiyle charmant diye tahmin ediyorum

Son düzenleme:
aksam ders calisamiyorum ben ya gündüzcüyüm ondan heralde oldum olasi böyleyim ben aksama kadar super ders calisiyorum aksam oldum mu yok
Ben de gündüz çalışırdım eşim ve kızımın geç yatmalarına rağmen hala gece 10 dan sonra yemek temizlik spor hiçbir şey yapamıyorum

Ay cnm tebrik ederim haftaya 54ü göreceksin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…