Sakın yemeŞimdilik yemek yedim kabak için direniyorum
Cnm zero kalorisiz olsa da tatlandurıcı hem iştahı açar hem de hastalık yapar, tüketmesen daha iyiBugunku raporum :)))
Sabah bu kadar yedigim icin oglen yiyemedim dogrusu acikmadim. Kahvaltimin gorunemeyen kismini yazili paylasmistim zaten20.12.2015 Toplam alinan kalori miktari= 856 nehirnil111
Eki Görüntüle 1723420 Eki Görüntüle 1723421 Eki Görüntüle 1723422
Afiyet olsun canim dinlenmeden gecmiyor bu meret..menü bildirip kaçıyorum kızlar çok kötüyüm bugün ya 30 dk spor öle bayıla yaptım zorlamadım artık
Kahvaltı
2 yumurtadan omlet
1 dilim penir
7 kırma zeytin
mandalin
Ara
40 gr bitter
2 ceviz
Öğlen
5 köfte
biraz brokoli
Ara
tarçınlı süt
1 muz
1 mandalina
Akşam(birazdan yicem)
2 kaşık bulgur pilavı
5 köfte
yoğurt
Evet kesinlikle oyle arada iciyorum ben ne yazik ki..Cnm zero kalorisiz olsa da tatlandurıcı hem iştahı açar hem de hastalık yapar, tüketmesen daha iyi
Çok geçmiş olsunmenü bildirip kaçıyorum kızlar çok kötüyüm bugün ya 30 dk spor öle bayıla yaptım zorlamadım artık
Kahvaltı
2 yumurtadan omlet
1 dilim penir
7 kırma zeytin
mandalin
Ara
40 gr bitter
2 ceviz
Öğlen
5 köfte
biraz brokoli
Ara
tarçınlı süt
1 muz
1 mandalina
Akşam(birazdan yicem)
2 kaşık bulgur pilavı
5 köfte
yoğurt
sağol begümcüm öyle yapıyorum bırak spor yapmayı nefes alamıyorum zaten gripten@su321elma_sekerim01 cok geçmiş olsun bugün dinlenin yormayın kendinizi kasların dinlenmeyede ihtiyaci var bugün es gün yapın
teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun
vegan mi olsakNapak olek mi yavvf hepsinde bisey vartavuk yeme diyo drlar deniz kirlenio balik yeme ette de arada deli dana oluyor otlar zaten hormonlu yumurtalar sagliksiz sularimiz bozuldu hazir olanlarin damacanalarina yapilmayan kalmadi valla serumla beslenek en iyisi
aynen canım yaAfiyet olsun canim dinlenmeden gecmiyor bu meret..
Evdeyim gülüm o ses bakiomkimsecikler yok bugun huhuhuu millet pazar günü diye birakip gittiniz mi buralariii
benimde final calismam lazim ama calismamak icin pc ye sardimEvdeyim gülüm o ses bakiom
Çalış çalış. Ocak ayını düşün skldiysan biraz ara ver tekrar oturbenimde final calismam lazim ama calismamak icin pc ye sardim
aksam ders calisamiyorum ben ya gündüzcüyüm ondan heraldeÇalış çalış. Ocak ayını düşün skldiysan biraz ara ver tekrar otur
Ben gececiydim aman sabahlar olmasinaksam ders calisamiyorum ben ya gündüzcüyüm ondan heraldeoldum olasi böyleyim ben aksama kadar super ders calisiyorum aksam oldum mu yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?