- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
kiz telden atmak daha kolaybomba mı ne bombası ben görmedim
az sonra açıklayacağım heyecan yaptırıyorum biraz, reklamlardan sonra az sonraa
(işin açıkcası kiloyu fotoğrafladım da onu pc ye bi atabilirsem hemen yayınlıycam )
Sağol tatlım valla tartıyı bi gördüm gözlerim düştü hemen iyioluverdim o morelle, Fahriye Evcen mi zannediyorsun o da güzelmiş yayaaa ben de istiyorum o kilodan masallah masallah
canim iyilestin insallah, nasilsin? tebrik ederim :) bu arada profil foton fahriye evcen dimi, ama ben nedense hep senmissin gibi hissediyorum hep gördükce
Sağol tatlım valla tartıyı bi gördüm gözlerim düştü hemen iyioluverdim o morelle, Fahriye Evcen mi zannediyorsun o da güzelmiş ya
Vovv işte buuu seni bu kiloda görmek cok güzel :))))gecen hafta: 63.4
güncel: 62.3
fark: 1.100 gr@sbeden
bekle 61 ler ben geliyoruuum
bana sor bideVovv işte buuu seni bu kiloda görmek cok güzel :))))
63ten bıkmıştık :))
ya uğraştım uğraştım olmuyo, önceden attığım fotoyu telden atmıştım olmuştu şimdi bana ''failed to open selected file '' diyokiz telden atmak daha kolayeger internetin varsa tabi
Fahriye evcen de maaşallah taş gibi hatun haniyaa ne biliyim gercekci duruyo a
ben hep kalori hesabi yapiyodum ama yazmiyodum kac kalori oldugunu, yazinca utandi heralde kilolarKızlar kalori hesabı işe yarıyor mu neeee
En azından ne yediğimizin farkına vardıkg
Kopmayalim buradanbana sor bide62.6 lara inip inip hooop 63 lere geri cikiyordum, insallah haftaya 61 lerdeyim
Kiz bosver resmi, sen bize rakam verya uğraştım uğraştım olmuyo, önceden attığım fotoyu telden atmıştım olmuştu şimdi bana ''failed to open selected file '' diyo
Günaydın canım çok güzel kilo verdin spor yapıp hafta içi dikkat de ettin mi düşersin yine
supersin kuzumKızlar ben geldim hayırlı haftalar herkeseHaftasonu hiç düşündüğüm gibi değildi şehir dışından kuzenlerim sürpriz yaptılar akraba ziyaretleri onlarla gezme derken neyi nerede hangi zaman yedim hatırlamıyorum ama az çok kalori hesabımı tuttum cumartesi 1000 kalori pazar 1099 kalori Spor yapmadım tam 4 gündür spor yapmıyorum vücut şoka girdi yüksek ihtimal günlük rahat 1 saat ve üzeri yürüdüm ama dün 10000 bin adım atmışım mesela önceki gün 8000 bin adımdı Bugünden itibaren spora sıkı başlıyorum vücudun dinlendiği yeter şimdi yansın yağlar kara yağlar iyice şoka uğrayacaklar
sbeden canım güncel kalorim 55.2 geçen haftayla arasındaki fark -600
charmant @THEY- C CallanPinckney @DisiAnka @deniz3344 begum75 @ozenti @kitara_84 bayanbaloncuk zambak86 kızlar cumartesi günü kitaranın kalorisi duruyor pazar günleri henüz tamamlanmamış özentiden hiç haberim yok zaten bugün hepsi gelirlerse toplam 1.ciyi söyleyeceğim ama sanırım ölüm diyetiyle charmant diye tahmin ediyorum
Oha oha cok iyiiiiiii :)))))))))kızlar ilk çıktım 66,0 çıktı inanamadım indim birdaha çıktım 66,3 çıktım keşke inansaymışımda birdaha denemeseymişimben 66,3 ü kabul ediyorum.
sbeden cim güncel kilom 66,3 (geçen hafta 68,0 dım)
birde kıyafet var üstünde en az 500 gr fark eder belki daha fazla giydiğin şeye bağlı ben denedim:)kızlar ilk çıktım 66,0 çıktı inanamadım indim birdaha çıktım 66,3 çıktım keşke inansaymışımda birdaha denemeseymişimben 66,3 ü kabul ediyorum.
sbeden cim güncel kilom 66,3 (geçen hafta 68,0 dım)
Evet cnn verirsin sen, eskisi gibi buralara da gel insallahocakta hız vericem deniz. 1 ay tatil var zaten rahatlıkla spor yaparım. uzun zamandır dinlenmede gibiyim. spora başladımmı yeni başlamışım gibi hızla veririm diye düşünüyorum.
Hoşgeldin canım harikasın sakın gitme aramızdanGeçen hafta 60,2
Bugun 59,4
sbeden
Fark 800gram
59 olmama değil de en cok bir haftadır 60ı görmemeye sevindim
Çünkü 59u görüp, sonra hopp 60ı görüyordum
50li grup ben geldimmmmmmm aranızaaaaaa :)))
Oooooo maşallah sana canım harikasın ne denir rekor kırdınKızlar biri beni dürtsün :)
Şoklardayımgeçen hafta 86.6 idim
Dün çok hastaydım spor yapamadım sadece meyveyi çok kaçırdım en önemlisi dün ve bugün tuvalete çıkamıyorum yinede tartı günü olduğu için tartıldım veee 84.1 kiloyum inanamıyorum
-2500gr vermişim , lavaboya çıksam garanti 83 lü çıkcağımı biliyorum
Emeklerim fazla fazla döndü ve kendimde haftada kilo vermede rekor kırdım
Çok iyi canım harikasıngecen hafta: 63.4
güncel: 62.3
fark: 1.100 gr@sbeden
bekle 61 ler ben geliyoruuum
Çok iyi oldu gerçekten herkeste etki göstermeye başladıKızlar kalori hesabı işe yarıyor mu neeee
En azından ne yediğimizin farkına vardıkg
Toplam
- 0.50 x 100gr Cevizli Baklava
220 kcal- 1.00 x 1 Adet (15gr) Kuru Tunus Hurması
42 kcal- 2.00 x 1 Adet Ceviz
54 kcal- 1.00 x 1 Adet Nescafe 3ü1arada Kahve (Strong)
54 kcal- 3.00 x 1 Adet (30gr) İzmir Köfte
150 kcal- 1.00 x 1 Adet Ev Poğaçası
100 kcal- 1.00 x 1 Adet Elma
60 kcal- 0.25 x 1 Porsiyon (180gr) Menemen
56 kcal- 0.50 x 1 Dilim (30gr) Uno Çavdarlı Ekmek
35 kcal- 1.00 x 1 Adet Ceviz
27 kcal- 1.00 x 1 Su Bardağı Ayran
90 kcal- 1.00 x 1 Adet Mandalina
50 kcal
938 kcal
nehirnil111 canım 20 aralık kalorim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?