♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ölelim daha iyi :)))
İşte o zaman tam doğal hayata karısmıs oluruz :))))
hic gülecegim yoktu yaa iranli bir yönetmenin bir filmindeki repligi hatirlatti bu lafin bana

Ben de gündüz çalışırdım eşim ve kızımın geç yatmalarına rağmen hala gece 10 dan sonra yemek temizlik spor hiçbir şey yapamıyorum
mesela dün 2 de zar zor uyudum yok uyuyamiyorum ama ders calismis olsayddim kesin 10 da uyku basardi

Kızlar biri beni dürtsün :)
Şoklardayım geçen hafta 86.6 idim
Dün çok hastaydım spor yapamadım sadece meyveyi çok kaçırdım en önemlisi dün ve bugün tuvalete çıkamıyorum yinede tartı günü olduğu için tartıldım veee 84.1 kiloyum inanamıyorum
-2500gr vermişim , lavaboya çıksam garanti 83 lü çıkcağımı biliyorum
Emeklerim fazla fazla döndü ve kendimde haftada kilo vermede rekor kırdım

Eklentiler

• 20151221_090027.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 23
nehirnil111 cim pazar günü rekor bende sonunculuğu kimseye bırakmam tavan yaptım 20 aralık kalorim 1524
Olsun canım önemli olan takip gerisi önemli değil
Ay cnm tebrik ederim haftaya 54ü göreceksin inşallah
İnşallah canım bugün şaşırtayım da ben onu görsün
Kuruyrmişi bırakınca daha iyi :))))
Hadi bu hafta güzel güzel sporlarımızı yapalım
Çok verimli bir hafta olsun inşallah
İnşallah çok iyi olacak canım benim haftasonu yediklerimi duysan gerçi oturup adam akıllı yemedim ama işte sürekli yürüdüm gezdim
Kızlar kilonuzu öncesi ve sonrası olarak söyleyin, geçen haftaki kilolarınızı unutuyoruz

Ben yazıyorum canım bu diyete başladığımda 59,8 kiloydum şimdi 55,2 geçen haftada 55,8 Rabbime şükürler olsun

Geçen hafta 60,2
Bugun 59,4
sbeden
Fark 800gram
59 olmama değil de en cok bir haftadır 60ı görmemeye sevindim
Çünkü 59u görüp, sonra hopp 60ı görüyordum
50li grup ben geldimmmmmmm aranızaaaaaa :)))
yaaa ben de istiyorum o kilodan masallah masallah
canim iyilestin insallah, nasilsin? tebrik ederim :) bu arada profil foton fahriye evcen dimi, ama ben nedense hep senmissin gibi hissediyorum hep gördükce

Geçen hafta 60,2
Bugun 59,4
sbeden
Fark 800gram
59 olmama değil de en cok bir haftadır 60ı görmemeye sevindim
Çünkü 59u görüp, sonra hopp 60ı görüyordum
50li grup ben geldimmmmmmm aranızaaaaaa :)))
tebrik ederim arkadaşım demek o çerezlerde olmasa birkaç gram daha gidecekti ama bu sonuç bile süper

Vuhuuuuuuuu
Harikasın tatlım :))))

süpersin böyle devam ama önce biraz iyileş vücut direncini güçlendir

Masallaaah cok cok sevindim hep boyle guzel bol eksili devam etsin insallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…