- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
:))))))) yupppi sonuncu değilim ,:))))nehirnil111 cim pazar günü rekor bende sonunculuğu kimseye bırakmam tavan yaptım 20 aralık kalorim 1524
Canımm canımm canım çok üzüldümmmkızlar günaydınsbeden beni 73 yazar mısın?
Günaydın canım çok güzel kilo verdin spor yapıp hafta içi dikkat de ettin mi düşersin yine
Kuruyrmişi bırakınca daha iyi :))))
Hadi bu hafta güzel güzel sporlarımızı yapalım
Çok verimli bir hafta olsun inşallah
:))))))) yupppi sonuncu değilim ,:))))
Ölelim daha iyi :)))
İşte o zaman tam doğal hayata karısmıs oluruz :))))
mesela dün 2 de zar zor uyudum yok uyuyamiyorum ama ders calismis olsayddim kesin 10 da uyku basardiBen de gündüz çalışırdım eşim ve kızımın geç yatmalarına rağmen hala gece 10 dan sonra yemek temizlik spor hiçbir şey yapamıyorum
kiz kilo bildirimin nerdeamin inşallah canım, hepimiz için öyle olsun
buda benden sana kıyak olsun
Ya sen onu bhnu bırakta kaç kilodun onu söyleamin inşallah canım, hepimiz için öyle olsun
buda benden sana kıyak olsun
Olsun canım önemli olan takip gerisi önemli değilnehirnil111 cim pazar günü rekor bende sonunculuğu kimseye bırakmam tavan yaptım 20 aralık kalorim 1524
İnşallah canım bugün şaşırtayım da ben onu görsünAy cnm tebrik ederim haftaya 54ü göreceksin inşallah
İnşallah çok iyi olacak canım benim haftasonu yediklerimi duysan gerçi oturup adam akıllı yemedim ama işte sürekli yürüdüm gezdimKuruyrmişi bırakınca daha iyi :))))
Hadi bu hafta güzel güzel sporlarımızı yapalım
Çok verimli bir hafta olsun inşallah
Kızlar kilonuzu öncesi ve sonrası olarak söyleyin, geçen haftaki kilolarınızı unutuyoruz
yaaa ben de istiyorum o kilodan masallah masallahGeçen hafta 60,2
Bugun 59,4
sbeden
Fark 800gram
59 olmama değil de en cok bir haftadır 60ı görmemeye sevindim
Çünkü 59u görüp, sonra hopp 60ı görüyordum
50li grup ben geldimmmmmmm aranızaaaaaa :)))
canim iyilestin insallah, nasilsin? tebrik ederim :) bu arada profil foton fahriye evcen dimi, ama ben nedense hep senmissin gibi hissediyorum hep gördükceKızlar biri beni dürtsün :)
Şoklardayımgeçen hafta 86.6 idim
Dün çok hastaydım spor yapamadım sadece meyveyi çok kaçırdım en önemlisi dün ve bugün tuvalete çıkamıyorum yinede tartı günü olduğu için tartıldım veee 84.1 kiloyum inanamıyorum
-2500gr vermişim , lavaboya çıksam garanti 83 lü çıkcağımı biliyorum
Emeklerim fazla fazla döndü ve kendimde haftada kilo vermede rekor kırdım
tebrik ederim arkadaşım demek o çerezlerde olmasa birkaç gram daha gidecekti ama bu sonuç bile süperGeçen hafta 60,2
Bugun 59,4
sbeden
Fark 800gram
59 olmama değil de en cok bir haftadır 60ı görmemeye sevindim
Çünkü 59u görüp, sonra hopp 60ı görüyordum
50li grup ben geldimmmmmmm aranızaaaaaa :)))
VuhuuuuuuuuKızlar biri beni dürtsün :)
Dün çok hastaydım spor yapamadım sadece meyveyi çok kaçırdım en önemlisi dün ve bugün tuvalete çıkamıyorum yinede tartı günü olduğu için tartıldım veee 84.1 kiloyum inanamıyorum
Kızlar biri beni dürtsün :)
Kızlar biri beni dürtsün :)
bomba mı ne bombası ben görmedimkiz kilo bildirimin nerdebomba bomba diyip duruyodun bekliyorum merakla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?