- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
Sen kac kilosun cnmbirde kıyafet var üstünde en az 500 gr fark eder belki daha fazla giydiğin şeye bağlı ben denedim:)
Olsun canım bence 66 rakamını kabul et kıyafetinde varkızlar ilk çıktım 66,0 çıktı inanamadım indim birdaha çıktım 66,3 çıktım keşke inansaymışımda birdaha denemeseymişimben 66,3 ü kabul ediyorum.
sbeden cim güncel kilom 66,3 (geçen hafta 68,0 dım)
supersin kuzumdun itibariyle yarisinizdan cekiliyorum bugun yazmam artik sizin cekismenizi izlemek zevkli olacak
Gozukmuyor ki
baklavalarda olmayaydı iyiydi de regl'den tutamıyorum kendimiGayet güzel canım maşallah
Çok iyi canım harikasın gelsin 56 lar
ben de bekliyorumSen kac kilosun cnm
Merakla bekliyorum:)))
Dengelersin canım halledersin sporunu falan bırakma regl sonrası farklı göreceksinbaklavalarda olmayaydı iyiydi de regl'den tutamıyorum kendimi
57.1 kuzum :) bide regl olucam bugun yada yarin onun sisligi de varGozukmuyor ki
Yani 600 gram vermissin57.1 kuzum :) bide regl olucam bugun yada yarin onun sisligi de var
Kızlar kalori hesabı işe yarıyor mu neeee
En azından ne yediğimizin farkına vardıkg
Kopmayalim buradan
Birbirimizi mitive edelim, tek ihtiyacimiz olan motivasyon
Bir de kalori saymaya devam :))))
Oha oha cok iyiiiiiii :)))))))))
birde kıyafet var üstünde en az 500 gr fark eder belki daha fazla giydiğin şeye bağlı ben denedim:)
kız o kadar az yemeye az gitmiş ama şuda var demekki senin yağın fazla kalmadı vücutta, boyunda uzunya bu kilo çok çok iyi sana, senin artık platese geçiş yapman lazım tabi gerek varsa bence taş gibisin
Yani 600 gram vermissin
Blr de regl siskinligi var
Superrrrr :)))))
Suan ideal kilo hesaplamasina baktigimda idealimi 60 olarak veriyor zaten yani aslinda amacima ulastim bir bakima :) kendime yilbasina kadar sure tanidigim icin devam ederim az az ama dedigin gibi artik spor zamanikız o kadar az yemeye az gitmiş ama şuda var demekki senin yağın fazla kalmadı vücutta, boyunda uzunya bu kilo çok çok iyi sana, senin artık platese geçiş yapman lazım tabi gerek varsa bence taş gibisin
Benim kilo verebilmem icin 500 kalori civari beslenmem gerek suan o da cok sagliksiz yani uzun sureli yapilirsacharmant ın kalorilerini düşünsene 600 lerde 800 lerdeydi o kadar az kaloriye 600 gram az bence ama az olmasının sebebi vücutta verecek yağ kalmadı bence ondan böyle benim gibi olsa bu kalorilere 3-4 kilo giderdi
bencede boyuna göre kilon çok iyi senin bu arada sen bize foto atmışmıydın atsanda şöyle bi motive olsakSuan ideal kilo hesaplamasina baktigimda idealimi 60 olarak veriyor zaten yani aslinda amacima ulastim bir bakima :) kendime yilbasina kadar sure tanidigim icin devam ederim az az ama dedigin gibi artik spor zamani
Atmistim ama tekrar atarim az sonrabencede boyuna göre kilon çok iyi senin bu arada sen bize foto atmışmıydın atsanda şöyle bi motive olsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?