♥haftalık kilo verme yarışması♥

Olsun canım bence 66 rakamını kabul et kıyafetinde var Tebrik ederim harikasın
supersin kuzum dun itibariyle yarisinizdan cekiliyorum bugun yazmam artik sizin cekismenizi izlemek zevkli olacak

Sağol kuzum aslında süper değilim ama işte idare ettim gibi artık bakalım 55 ler gidecek inşallahÇekilme ya neden çekiliyorsun kuzum

Kızlar kalori hesabı işe yarıyor mu neeee
En azından ne yediğimizin farkına vardıkg

kesinlikle işe yaradı yani benim bu hafta verdiğim kilomun yardımcısı kalori saymak oldu çünkü yediğimi gördükçe farkındalığım arttı

Kopmayalim buradan
Birbirimizi mitive edelim, tek ihtiyacimiz olan motivasyon
Bir de kalori saymaya devam :))))

evet birbirimizi desteğe devam, demek sabredip doğruyuda bulunca kilo verilebiliyor, kalori saymaya devam

Oha oha cok iyiiiiiii :)))))))))

bende görünce şaşırdım çünkü bomba bomba derken bu kadar değildim tartıda, dün biraz kaçırsamda hafta içi dikkat etmem fayda etti demek ki

birde kıyafet var üstünde en az 500 gr fark eder belki daha fazla giydiğin şeye bağlı ben denedim:)

olsun 66,3 ü kabul edeyim ben haftaya da verebilirsem ona eklenmiş olur değişen bişey olmaz, zaten haftaya bu kadar veremem bu bir anda yağların çözülmesi oldu sanırım, kalori saymaya devam

kız o kadar az yemeye az gitmiş ama şuda var demekki senin yağın fazla kalmadı vücutta, boyunda uzunya bu kilo çok çok iyi sana, senin artık platese geçiş yapman lazım tabi gerek varsa bence taş gibisin
Suan ideal kilo hesaplamasina baktigimda idealimi 60 olarak veriyor zaten yani aslinda amacima ulastim bir bakima :) kendime yilbasina kadar sure tanidigim icin devam ederim az az ama dedigin gibi artik spor zamani

Benim kilo verebilmem icin 500 kalori civari beslenmem gerek suan o da cok sagliksiz yani uzun sureli yapilirsa onun yerine aktiviteyi arttirmak gerekiyor. Aynen dedigin gibi canim. :)

Suan ideal kilo hesaplamasina baktigimda idealimi 60 olarak veriyor zaten yani aslinda amacima ulastim bir bakima :) kendime yilbasina kadar sure tanidigim icin devam ederim az az ama dedigin gibi artik spor zamani
bencede boyuna göre kilon çok iyi senin bu arada sen bize foto atmışmıydın atsanda şöyle bi motive olsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…