- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
yaa sen gectinn az önce aklimdn, dedim nerde acaba :) bi baktim yorum yapmissin cok tesekkür ederim , sen ne yaptin ne durumdasinn :))Masallaaah tatlim :) Beni de birisi 60lardan asagi yuvarlayiverse nasil guzel olacakk :)
yaa sen gectinn az önce aklimdn, dedim nerde acaba :) bi baktim yorum yapmissin cok tesekkür ederim , sen ne yaptin ne durumdasinn :))
yaparsin seeen hep destek tam destek sana :)Ya haftasonu ustumden resmen tir gecti misafir hastalik derken hic bakamadim68lerdeyim yine :) Bu hafta kendimi sarsip tam gaz girmek istiyorum yeni yila :)
y
yaparsin seeen hep destek tam destek sana :)
kahvalti 10:10
Kabakli yumurta (1 kabagi z.yaginda rendeleyip kavurdum, icine 1 yumurta koydum )
1 yk keci lor peyniri
yarim dl keci peyniri ezine
1 büyük salatalik
1 tatli kasigi aci biber sosu
kalori: 259
eksik mi hesapladim fazla mi biledeim (diyetkolikde baya az görünüyo kabak kavurmasinin kalorisi bilemedim) 160 kl hesapladim yumurtali kabagi
kiz bebisiniz olsun da sevmeye gelelimBaloncukuuuuuummmInsallah vallaha bakalim bebek oncesi
her gün her gün ayni kahvaltiyi yapamiyorum da benKabakli yumurtayi gorunce agzimin suyu akti resmenBayilirim boyle sebzeli yumurtalara.. Afiyetler olsun mis gibi doyurucu
Kabakli yumurta (1 kabagi z.yaginda rendeleyip kavurdum, icine 1 yumurta koydum )
1 yk keci lor peyniri
1 büyük salatalik
eksik mi hesapladim fazla mi biledeim (diyetkolikde baya az görünüyo kabak kavurmasinin kalorisi bilemedim) 160 kl hesapladim yumurtali kabagi
1 yk keci lor peyniri
1 büyük salatalik
Kas kismi muhtemelen bebekten sonraya kalir artik :)Ay cnm cok iyi,sirada karin kasi yapmak kalmis
Onu.da yapdan yapsan sen yaparsin
kilo vermek istiyorsan aksamlari 5 ten sonra yeme tatlim. Kahvaltini da siki yap karbonhidrata sikkat et gunluk 50 gr altinda kal spor yapmiyor muydun zaten sen?Kizlaar eski diyetisyenimle gorustum yag orani olarak normal bence korumada kalabilirsin dedi ama kismetse 2016 da bebek dusundugum icin biraz daha kilo vermek istedigimi soyledim. O da 3-4 gun protein agirlikli gidelim biraz sasirtalim vucudu madem biraz daha kilo vermek istiyosun dedi. Bu 3-4 gunde de guzel bi sekilde spor yapmam gerekiyormus vucudu hizlandirmak icin. Sabah kocaman bir kase yogurdumun icine keten tohumu ve 2 yemek kasigi yulaf ekledim yaninda da 1 yumurta. Oglen izgara tavuk aksamda omletim var. Bu sekilde neler olacak bakalim... Ha gayret ne yapip ne edip 65 i gorecegim :))
sağolasın canım. hayat bu işte yarın nolcak bilmiyoruz. umarım bir sonraki bebeğim tutunur, kucağıma almak nasip olur. ben de aranıza döndüm. tabi bu süreçte biraz kilo aldım. sonuçta iki aydan fazladır hamileydim, iştahım da açıktı ne yalan söyleyeyimCanımm canımm canım çok üzüldümmm
Sen üzme kendini lütfen dikkat et kendine
kiz bebisiniz olsun da sevmeye gelelim
Kas kismi muhtemelen bebekten sonraya kalir artik :)
kilo vermek istiyorsan aksamlari 5 ten sonra yeme tatlim. Kahvaltini da siki yap karbonhidrata sikkat et gunluk 50 gr altinda kal spor yapmiyor muydun zaten sen?
kızlarrrr geçen hafta 64.0 dım meğer regl olacakmışım regl günlerim sanki 1 hafta geriye gidiyor bu aralar o yüzden bilemedim
bu haftaaaaaa:61.8'imsbeden 'cim
bence de bunu alalim
Sebzelerde de var kh dikkatli ol bir sure. Spor yapiyorsun diye biliyordum bana bir haftalik programini soyleyebilir misin? Gerci esin egitmendi yanilmiyorsam ama bir kontrol etmek istedim. Umarim yanlis anlamazsin yardimci olmak istiyorum.Evet aksam yemeklerimi 5 e cektim bu hafta is yerinde yiyip oyle gidecegim. Karbonhidrati da kaliteli olanindan yulaftan aliyorum yeteri miktarda. Evet eski sporcu yeni amatorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?