♥haftalık kilo verme yarışması♥

Kizlaar eski diyetisyenimle gorustum yag orani olarak normal bence korumada kalabilirsin dedi ama kismetse 2016 da bebek dusundugum icin biraz daha kilo vermek istedigimi soyledim. O da 3-4 gun protein agirlikli gidelim biraz sasirtalim vucudu madem biraz daha kilo vermek istiyosun dedi. Bu 3-4 gunde de guzel bi sekilde spor yapmam gerekiyormus vucudu hizlandirmak icin. Sabah kocaman bir kase yogurdumun icine keten tohumu ve 2 yemek kasigi yulaf ekledim yaninda da 1 yumurta. Oglen izgara tavuk aksamda omletim var. Bu sekilde neler olacak bakalim... Ha gayret ne yapip ne edip 65 i gorecegim :))

yaa sen gectinn az önce aklimdn, dedim nerde acaba :) bi baktim yorum yapmissin cok tesekkür ederim , sen ne yaptin ne durumdasinn :))

Ya haftasonu ustumden resmen tir gecti misafir hastalik derken hic bakamadim 68lerdeyim yine :) Bu hafta kendimi sarsip tam gaz girmek istiyorum yeni yila :)

kahvalti 10:10
Kabakli yumurta (1 kabagi z.yaginda rendeleyip kavurdum, icine 1 yumurta koydum )
1 yk keci lor peyniri
yarim dl keci peyniri ezine
1 büyük salatalik
1 tatli kasigi aci biber sosu

kalori: 259
eksik mi hesapladim fazla mi biledeim (diyetkolikde baya az görünüyo kabak kavurmasinin kalorisi bilemedim ) 160 kl hesapladim yumurtali kabagi

Kabakli yumurtayi gorunce agzimin suyu akti resmen Bayilirim boyle sebzeli yumurtalara.. Afiyetler olsun mis gibi doyurucu

Kabakli yumurtayi gorunce agzimin suyu akti resmen Bayilirim boyle sebzeli yumurtalara.. Afiyetler olsun mis gibi doyurucu
her gün her gün ayni kahvaltiyi yapamiyorum da ben benim icin en önemli ögün kahvalti malum ben de cok seviyorum bol sebzeli bol meyveli kahvaltilarii

eksik değil bence 160 kalori iyi kabak için hem çok fazla yağ da koymamışsın

Gayet güzel sağlıklı canım o kadardır kalorisi yanlış olduğunu sanmam

Ay cnm cok iyi,sirada karin kasi yapmak kalmis
Onu.da yapdan yapsan sen yaparsin
Kas kismi muhtemelen bebekten sonraya kalir artik :)
kilo vermek istiyorsan aksamlari 5 ten sonra yeme tatlim. Kahvaltini da siki yap karbonhidrata sikkat et gunluk 50 gr altinda kal spor yapmiyor muydun zaten sen?

Canımm canımm canım çok üzüldümmm
Sen üzme kendini lütfen dikkat et kendine
sağolasın canım. hayat bu işte yarın nolcak bilmiyoruz. umarım bir sonraki bebeğim tutunur, kucağıma almak nasip olur. ben de aranıza döndüm. tabi bu süreçte biraz kilo aldım. sonuçta iki aydan fazladır hamileydim, iştahım da açıktı ne yalan söyleyeyim
haftada bir kilo hedefi koydum kendime. fazla zorlamadan, çok da abartmadan sağlıklı kilo vermek hedefim.

Kas kismi muhtemelen bebekten sonraya kalir artik :)
kilo vermek istiyorsan aksamlari 5 ten sonra yeme tatlim. Kahvaltini da siki yap karbonhidrata sikkat et gunluk 50 gr altinda kal spor yapmiyor muydun zaten sen?

Evet aksam yemeklerimi 5 e cektim bu hafta is yerinde yiyip oyle gidecegim. Karbonhidrati da kaliteli olanindan yulaftan aliyorum yeteri miktarda. Evet eski sporcu yeni amatorum

Evet aksam yemeklerimi 5 e cektim bu hafta is yerinde yiyip oyle gidecegim. Karbonhidrati da kaliteli olanindan yulaftan aliyorum yeteri miktarda. Evet eski sporcu yeni amatorum
Sebzelerde de var kh dikkatli ol bir sure. Spor yapiyorsun diye biliyordum bana bir haftalik programini soyleyebilir misin? Gerci esin egitmendi yanilmiyorsam ama bir kontrol etmek istedim. Umarim yanlis anlamazsin yardimci olmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…