Sebzelerde de var kh dikkatli ol bir sure. Spor yapiyorsun diye biliyordum bana bir haftalik programini soyleyebilir misin? Gerci esin egitmendi yanilmiyorsam ama bir kontrol etmek istedim. Umarim yanlis anlamazsin yardimci olmak istiyorum.
kızlarrrr geçen hafta 64.0 dım meğer regl olacakmışım regl günlerim sanki 1 hafta geriye gidiyor bu aralar o yüzden bilemedim
bu haftaaaaaa:61.8'imsbeden 'cim
yazarim boy ve hedef kilo tekrar yazar misinkızlar günaydınsbeden beni 73 yazar mısın?
olsun sabirsizlanma cok sen bu rakamlara indinyaa
ben de çok sevindirik oldumHarikasın canım ya
:))) sabrın sonu selamett :) dur seni daha geçicemmtebriklerrr yakaladin valla beni
Hadi bakalım :))Off valla yiyorum bende iste boyle dusunursek oluruz
Tesekkur ederim.Tabii ki dikkat etmek lazim bu hafta meyvem yok mesela sebze yemegimde yok caciktaki salataligi saymazsak tabii
Ptesi carsamba cuma 1,5 saat pilates var. Ptesi sali ya da ptesi cuma buna ek olarak 1 saat interval kosu ve biraz agirlik+squat+ip atlama yapiyorum. Haftasonu genelde esimle kosuyoruz.
Yanlis anlamam mumkun degil canim benim burada herkes cok samimiyetle ilgileniyor birbiriyle,bir an bile olsa kotu niyet sezmedim bu yuzden ne dersen basimin ustunde yerin var rahat ol lutfen. Senin goruslerin de cok degerli benim icin.
Harkasin tatlim hadi az kaldi
Begumcum harika valla bu yaris hepsine yaradi sen de katilsana onlara kuzum bak daha dikkatli oluyorsunKızbegum75 naptınn sen bana yetiştinn :))) inanamıyorummm aiii çokk sevindimm
Regl çok önemli bende onu bekliyorum hastalık dönemi gelsin deli gibi spor yapıp diyet yapacağım acayip çalışıyor metabolizmaben de çok sevindirik oldumdaha bir azim geldi halbuki sadece 5 gün dikkat etmiştim,ama regl'in de etkisi var regl zamanı daha çok veriliyor ya haftaya bu kadar veremeyebilirim yılbaşına kadar 60'ın altına inmek istiyorum artık
Tebrik ederim canım bende -600 gram aynıyız
Kızbegum75 naptınn sen bana yetiştinn :))) inanamıyorummm aiii çokk sevindimm
Kızlar biri beni dürtsün :)
Şoklardayımgeçen hafta 86.6 idim
Dün çok hastaydım spor yapamadım sadece meyveyi çok kaçırdım en önemlisi dün ve bugün tuvalete çıkamıyorum yinede tartı günü olduğu için tartıldım veee 84.1 kiloyum inanamıyorum
-2500gr vermişim , lavaboya çıksam garanti 83 lü çıkcağımı biliyorum
Emeklerim fazla fazla döndü ve kendimde haftada kilo vermede rekor kırdım
bencede katılsın ben faydasını gördüm tavsiye ediyorumBegumcum harika valla bu yaris hepsine yaradi sen de katilsana onlara kuzum bak daha dikkatli oluyorsun
Daha az yiyebilirim yani olucak olucakHarkasin tatlim hadi az kaldi
Aaa ciddimisinnnnRegl çok önemli bende onu bekliyorum hastalık dönemi gelsin deli gibi spor yapıp diyet yapacağım acayip çalışıyor metabolizma
Tebrik ederim canım bende -600 gram aynıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?