♥haftalık kilo verme yarışması♥

Sebzelerde de var kh dikkatli ol bir sure. Spor yapiyorsun diye biliyordum bana bir haftalik programini soyleyebilir misin? Gerci esin egitmendi yanilmiyorsam ama bir kontrol etmek istedim. Umarim yanlis anlamazsin yardimci olmak istiyorum.

Tabii ki dikkat etmek lazim bu hafta meyvem yok mesela sebze yemegimde yok caciktaki salataligi saymazsak tabii
Ptesi carsamba cuma 1,5 saat pilates var. Ptesi sali ya da ptesi cuma buna ek olarak 1 saat interval kosu ve biraz agirlik+squat+ip atlama yapiyorum. Haftasonu genelde esimle kosuyoruz.

Yanlis anlamam mumkun degil canim benim burada herkes cok samimiyetle ilgileniyor birbiriyle,bir an bile olsa kotu niyet sezmedim bu yuzden ne dersen basimin ustunde yerin var rahat ol lutfen. Senin goruslerin de cok degerli benim icin.

Harikasın canım ya
ben de çok sevindirik oldumdaha bir azim geldi halbuki sadece 5 gün dikkat etmiştim,ama regl'in de etkisi var regl zamanı daha çok veriliyor ya haftaya bu kadar veremeyebilirim yılbaşına kadar 60'ın altına inmek istiyorum artık

Tesekkur ederim. sporlarin dusundugum gibi mukemmel pilates super kademeli kosu 10 numara agirlik calismasini bir sure yapma derim sadece bir tek o cok yuklenirsen kilo kaybina engel olur. Kaslari gelistirdigi icin. İdeal kilona indikten sonra agirlik yapmayi dene derim. Ama supersin

Regl çok önemli bende onu bekliyorum hastalık dönemi gelsin deli gibi spor yapıp diyet yapacağım acayip çalışıyor metabolizma
Sabah tartildim 61.1 kilom kizlar
-600 gr vermisim bu hafta
charmant nehirnil111 begum75
Tebrik ederim canım bende -600 gram aynıyız

sbeden cim sende durumlar nedir 75 i gördün mü?
Kız begum75 naptınn sen bana yetiştinn :))) inanamıyorummm aiii çokk sevindimm

ya aslında çok özel bişey yapmadım, bu kalori hesaplama işi farkındalığımı artırdı, yediklerimi biraz daha ölçülü yedim,birde benim vücut direniyodu çünkü, dediğim gibi öncekine göre porsiyonlarım gerçekten küçüldü k.hidrat olayını elimden geldiğince min.çektim, bide regl dim o bitti hepsi bende ancak bu kadar oldu işte, gördüm göreceğim son mak. değer bidaha bu kadar gitmez ancak diğer regl'e oda belki...

sen yaptığın sporlarla bana fark atarsın yine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…