kolay gelsin bacımKizlar opuyorum sizii banka islerim var biraz. Gelince gorusuruuzz
Evet niye şaşırdın kızAaa ciddimisinnnn
yaptim bile tatlım tebrik ederim
Nefis görünüyor canım afiyet şeker olsunEvet bu moralle kahvaltı bile bi ayrı tatlı geldi kızlar:)
Kahvaltı
2 yumurta ve 1 dilim peynir ilaveli omlet
7 kırma zeytin
Ara öğünüm ek 'te yemek için sabırsızlanıyorum 2 muz,1 kaşık yulaf ezmesi, 12 kara üzüm , şifa olsun inşallah:)
Yok artik, harika mukemmel sahanaekızlarrrr geçen hafta 64.0 dım meğer regl olacakmışım regl günlerim sanki 1 hafta geriye gidiyor bu aralar o yüzden bilemedim
bu haftaaaaaa:61.8'imsbeden 'cim
Sabah; 07:45 - 1 dilim beyaz ekmek + 3 yeşil zeytin + 2 çtl beyaz peynir + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 2 kupa kuşburnu çayı
Öğle; 12:28 - Yarım kase şehriye çorbası + 2 ymk kaşığı arnavut ciğeri + 1 kase yeşil salata (marul+havuç+mor lahana)
Teşekkür ederim tatlımyaptim bile tatlım tebrik ederim
Ya ben dlyorum 60 grubu bombaçok iyisin 1. ci sensin büyük olasılıkla
Teşekkür ederim nehircim , vitamin deposu oldu şimdi spor zamanıNefis görünüyor canım afiyet şeker olsun
ben de çok şaşırdım ve hiç spor da yapmamıştım:)Yok artik, harika mukemmel sahanae
Offf cok iyi sporlarTabii ki dikkat etmek lazim bu hafta meyvem yok mesela sebze yemegimde yok caciktaki salataligi saymazsak tabii
Ptesi carsamba cuma 1,5 saat pilates var. Ptesi sali ya da ptesi cuma buna ek olarak 1 saat interval kosu ve biraz agirlik+squat+ip atlama yapiyorum. Haftasonu genelde esimle kosuyoruz.
Yanlis anlamam mumkun degil canim benim burada herkes cok samimiyetle ilgileniyor birbiriyle,bir an bile olsa kotu niyet sezmedim bu yuzden ne dersen basimin ustunde yerin var rahat ol lutfen. Senin goruslerin de cok degerli benim icin.
KesinlikleeBegumcum harika valla bu yaris hepsine yaradi sen de katilsana onlara kuzum bak daha dikkatli oluyorsun
Bende çok severim ama yağ ve tuz oranı yüksek 2 ymk kaşığını dolduracak şekilde aldım patateslerini ayırdım başka da pilavdan başka yiyecek yoktu yemek zorunda kaldım ciğeriöğlen menüsü süper, arnavut ciğerini çok severim
Teşekkür ederim nehircim , vitamin deposu oldu şimdi spor zamanı
Ben 600 gramKesinliklee
Kalori yarisindaki tum arkadaslar cok iyi kilo verdik masallah
Ya ben dlyorum 60 grubu bomba
Ay cnm 50lerde 600gran cokkk iyiBen 600 gram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?