begum75 fistigim
Ara ogunde ceviz ye acayip kesiyor, bir de gün kurusu tatli ihtiyacini acayip gideriyor
Glisemik indeksi dusuk besinler tuketmek cok ise yariyor
aaa ben bunu bilmiyodum, bide yarım yağlı sütte tamyağlısüte göre daha fazla şeker oranı olduğu için yarım yağlı süt yerine tam yağlıyı tercih edin diyolar, şeker yani karbonhidrat ağırlıklı beslenmektense yağ ağırlıklı beslenmek daha faydalıymış, yani mesela ekmek yerine ceviz yiyin diyoya karatay ablam, bu konuda ne düşünüyosunKizlar aklinizda olsun protein vucudda depolanmaz, fazlasi atilir
Bundan protein agirlikli diyetler bukadar basarili
Ay cnm 50lerde 600gran cokkk iyi
Ben de 800gram verdim ama ben dedigim gibi 36 gundur hic seker un tuketmiyorum, sizin arada tatli, hamurisi kacamaklariniz vucudda yaga donusuyor
Bir de ben hala emziriyorum,ekstra kalori yakiyorum
Sen son 4 gun spor yapsaydin 1 kilo verledln heralde,ben iyi spor yaptim
aynen öyle,tamamen katılıyorumaaa ben bunu bilmiyodum, bide yarım yağlı sütte tamyağlısüte göre daha fazla şeker oranı olduğu için yarım yağlı süt yerine tam yağlıyı tercih edin diyolar, şeker yani karbonhidrat ağırlıklı beslenmektense yağ ağırlıklı beslenmek daha faydalıymış, yani mesela ekmek yerine ceviz yiyin diyoya karatay ablam, bu konuda ne düşünüyosun
boy 1.73 kilo 73 hedef 60 canım. teşekkürler.yazarim boy ve hedef kilo tekrar yazar misin
anladım canım, o zaman bu kutu sütümü bitirince normal yağlı olandan alayım, bilgiler için teşekkür ederimaynen öyle,tamamen katılıyorum
diyet ürün demek: az yağlı+fazla şekerli=dolaysıyla daha düşük kalorili demek ( çünkü sekerin kalorisi yağdan daha az)
ama işte kalorisinin düşük olması bizi daha cok zayıflattığı anlamına gelmiyor,hatta tam tersi,şekerin fazlasıı löplöp yağa dönüşüyor
Senin menune bakiorum ben senden daha fazla yiorum cnm ayni gr vermemize o yuzden sasirdimEvet niye şaşırdın kız
İyi değil mi bende neden bu 55ler de zorlandım diyorum sanırım gittikçe vermek zorlaşıyorAy cnm 50lerde 600gran cokkk iyi
Ben de 800gram verdim ama ben dedigim gibi 36 gundur hic seker un tuketmiyorum, sizin arada tatli, hamurisi kacamaklariniz vucudda yaga donusuyor
Bir de ben hala emziriyorum,ekstra kalori yakiyorum
Sen son 4 gun spor yapsaydin 1 kilo verledln heralde,ben iyi spor yaptim
Canım benim az gidiyor bugünlerde bir de 4 gündür spor yapmadım ben düzensiz yedim hep dışarıdaydım misafirlikteydim o sebepten bu hafta inşallah daha düzenli ve sıkı sporlu olacakSenin menune bakiorum ben senden daha fazla yiorum cnm ayni gr vermemize o yuzden sasirdim
izin vermeeem:))) sabrın sonu selamett :) dur seni daha geçicemm
Ins cnm benide biliorsun zaten spor yapmama gerek kalmadi yapamazdimda zaten oldum bittim.carsamba gunu arkadasim gelecek. Onu agirlicam menu neler yapsam basitten onu dusunuyorumCanım benim az gidiyor bugünlerde bir de 4 gündür spor yapmadım ben düzensiz yedim hep dışarıdaydım misafirlikteydim o sebepten bu hafta inşallah daha düzenli ve sıkı sporlu olacak
bak simdi ac kalcak yine bana inat
Çaya mı yemeğe mi gelecek canım aman kilo almadan atlat bana kalsa hiç ağırlamayacağım gelmeseler insan kilo alıyorIns cnm benide biliorsun zaten spor yapmama gerek kalmadi yapamazdimda zaten oldum bittim.carsamba gunu arkadasim gelecek. Onu agirlicam menu neler yapsam basitten onu dusunuyorum
Allah razi olsun canim.su321 @elma_sekerim01 cok geçmiş olsun bugün dinlenin yormayın kendinizi kasların dinlenmeyede ihtiyaci var bugün es gün yapın
Tesekkur ederim canim benim mucuksss:))
Selamun aleykum kizlar
Okuldan geldim tabiki yuruyus falan yapamadim ilk defa servise bindim okuldakiler bile sasirdi:)
Simdi tartildim kilom 56.4
Cok tesekkur ederim canimcim allah razi olsunGEÇMİŞ OLSUN BEBEĞİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?