♥haftalık kilo verme yarışması♥

begum75 fistigim
Ara ogunde ceviz ye acayip kesiyor, bir de gün kurusu tatli ihtiyacini acayip gideriyor
Glisemik indeksi dusuk besinler tuketmek cok ise yariyor

ooofff bayılırım ikisinede cevizim varda gün kurum yok, dün sarı ve beyaz leblebi aldım, gün kurusunuda bugün alırım o zaman bide cevizle incir azcıkta süt çok güzel oluyo (cevizi sütte bekletip azıcık ısıtıcan tadı süte geçince içine cevizde koyup yiycen süper olur demi )

Kizlar aklinizda olsun protein vucudda depolanmaz, fazlasi atilir
Bundan protein agirlikli diyetler bukadar basarili
aaa ben bunu bilmiyodum, bide yarım yağlı sütte tamyağlısüte göre daha fazla şeker oranı olduğu için yarım yağlı süt yerine tam yağlıyı tercih edin diyolar, şeker yani karbonhidrat ağırlıklı beslenmektense yağ ağırlıklı beslenmek daha faydalıymış, yani mesela ekmek yerine ceviz yiyin diyoya karatay ablam, bu konuda ne düşünüyosun

arkadaşım azmini iradeni tebrik ediyorum, şeker ve unsuz 36 gün beslenmek mucize bence,kesinlikle sana katılıyorum kaçamaklar hele ki k.hidrat sa farkında olmadan yağa dönüşüyor, ve 60 larda haftada 1-2 giden kilo 50 lerde grama dönüyor buda çok normal

aynen öyle,tamamen katılıyorum
diyet ürün demek: az yağlı+fazla şekerli=dolaysıyla daha düşük kalorili demek ( çünkü sekerin kalorisi yağdan daha az)
ama işte kalorisinin düşük olması bizi daha cok zayıflattığı anlamına gelmiyor,hatta tam tersi,şekerin fazlasıı löplöp yağa dönüşüyor

anladım canım, o zaman bu kutu sütümü bitirince normal yağlı olandan alayım, bilgiler için teşekkür ederim

İyi değil mi bende neden bu 55ler de zorlandım diyorum sanırım gittikçe vermek zorlaşıyorArada kaçırdım tabi kaçırmaz mıyım neyse ki bu hafta daha iyi olacak

Canım benim az gidiyor bugünlerde bir de 4 gündür spor yapmadım ben düzensiz yedim hep dışarıdaydım misafirlikteydim o sebepten bu hafta inşallah daha düzenli ve sıkı sporlu olacak
Ins cnm benide biliorsun zaten spor yapmama gerek kalmadi yapamazdimda zaten oldum bittim.carsamba gunu arkadasim gelecek. Onu agirlicam menu neler yapsam basitten onu dusunuyorum

Ins cnm benide biliorsun zaten spor yapmama gerek kalmadi yapamazdimda zaten oldum bittim.carsamba gunu arkadasim gelecek. Onu agirlicam menu neler yapsam basitten onu dusunuyorum
Çaya mı yemeğe mi gelecek canım aman kilo almadan atlat bana kalsa hiç ağırlamayacağım gelmeseler insan kilo alıyor

Selamun aleykum kizlar
Okuldan geldim tabiki yuruyus falan yapamadim ilk defa servise bindim okuldakiler bile sasirdi:)
Simdi tartildim kilom 56.4

yeter verme artık kilo 56 nın altınada inme bunu koru 100 100 de olsa ufaktan gidiyo dikkat et, servise neden bindin çok mu soğuk hava, nasıl oldun iyileştinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…