Sabah 22 lerde oluyo ogle civari 12 falan gece de yine 22 ye dusuyor eksi tabi.
Cok soguk kuzum ya gecen yil da burdaydim her gun yuruyuse ciktim ama bu yilin sogugu bi baska
ooo vermişsin maşallah sanaSelamun aleykum kizlar
Okuldan geldim tabiki yuruyus falan yapamadim ilk defa servise bindim okuldakiler bile sasirdi:)
Simdi tartildim kilom 56.4
cnm yağ orann düşük olduğuna göre zaten cok iyi besleniyorsundurTesekkurler canim ama diyetisyenin soyledigine gore yag orani kiloma oranla dusuk oldugu icin cok fazla yagdan kilo veremiyorum sikayetim bu
Kismetse seneye bebek dusunuyoruz kaslarim o yuzden bana cok lazim olacak. Olanlari yikmamaya calisiyorum. Fenerbahcede boksordum alt yapim iyidir o yuzden olani da yikmak istemiyorum(
Sence ne yapmaliyim beslenme anlaminda? Protein agirlikli bi beslenme ise yarar mi bu noktada?
cnm yağ orann düşük olduğuna göre zaten cok iyi besleniyorsundur
Kesinlikle ise yarar ama ara vererek yap yoksa wc sorun olurTesekkurler canim ama diyetisyenin soyledigine gore yag orani kiloma oranla dusuk oldugu icin cok fazla yagdan kilo veremiyorum sikayetim bu
Kismetse seneye bebek dusunuyoruz kaslarim o yuzden bana cok lazim olacak. Olanlari yikmamaya calisiyorum. Fenerbahcede boksordum alt yapim iyidir o yuzden olani da yikmak istemiyorum(
Sence ne yapmaliyim beslenme anlaminda? Protein agirlikli bi beslenme ise yarar mi bu noktada?
İste kaslarin hacim kazaniyor kuzum. O yuzden eksi cikmazsin vuct sekillenir.Ya ama tartida surune surune eksiliyo ya cok sinirimi bozuyor(
üfff evet benim içinde öyleSıkıcı bir gün
Geçmek bilmedi akşam olmasını bekliyorum dört gözleüfff evet benim içinde öyle
yarım saattir toplama yapıyorum bilgisayarda farklı hesap makinasında farklı sonucu buluyorum, rakamları tek tek kağıda yazıp tekrar tekrar topluyorum her defasında farklı sonuç çıldıracağuummmmGeçmek bilmedi akşam olmasını bekliyorum dört gözle
Ara ver 2 dk biseyler ic sonra tekrar bak kuzumyarım saattir toplama yapıyorum bilgisayarda farklı hesap makinasında farklı sonucu buluyorum, rakamları tek tek kağıda yazıp tekrar tekrar topluyorum her defasında farklı sonuç çıldıracağuummmm
Tesekkurler canim ama diyetisyenin soyledigine gore yag orani kiloma oranla dusuk oldugu icin cok fazla yagdan kilo veremiyorum sikayetim bu
Ne oldu canım ne hesabı yapıyorsun kiyarım saattir toplama yapıyorum bilgisayarda farklı hesap makinasında farklı sonucu buluyorum, rakamları tek tek kağıda yazıp tekrar tekrar topluyorum her defasında farklı sonuç çıldıracağuummmm
işyerindeyim canım işe ilgiliNe oldu canım ne hesabı yapıyorsun ki
Biraz hava al canım üst üste olunca öyle oluyor bırak başka şeyle ilgilenen bir kahve iç bak nasıl aynı çıkıyor sonraişyerindeyim canım işe ilgili
yarın yapcamBiraz hava al canım üst üste olunca öyle oluyor bırak başka şeyle ilgilenen bir kahve iç bak nasıl aynı çıkıyor sonra
Ararim ben sen korkmayarın yapcamsıkıldım bugün içim şişti (patron duymasın )
Boşver sallıyorum bende genelde saat 4 zaten kalmış 2 saat sabahtan beri yatıyorum halaa yatış yapacağımyarın yapcamsıkıldım bugün içim şişti (patron duymasın )
Ararim ben sen korkma
Boşver sallıyorum bende genelde saat 4 zaten kalmış 2 saat sabahtan beri yatıyorum halaa yatış yapacağım
Evet hiç bir şey yapmadım sabahtan beri 1 fatura kestim sanırım onu da yanlış kesmişim geri gönderecekler düzelteceğimpazartesi sendromu işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?