- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Geçmiş olsun canım dikkat et kendineCok tesekkur ederim canimcim allah razi olsun
5 cayi gibi bisey olcak. Pogaca tiramisu bide sigara boregi yapsam diyorum yeter arkadasim ve ben olucam zaten 1 er tane alirim aksama da yemem diye dusunuyorumÇaya mı yemeğe mi gelecek canım aman kilo almadan atlat bana kalsa hiç ağırlamayacağım gelmeseler insan kilo alıyor
Yok yok vermiyorum kuzum.yeter verme artık kilo 56 nın altınada inme bunu koru 100 100 de olsa ufaktan gidiyo dikkat et, servise neden bindin çok mu soğuk hava, nasıl oldun iyileştinmi
Tesekkur ederim bebisimGeçmiş olsun canım dikkat et kendine
Birde buranin meshur iki ayi var cile bece diye daha bugun giriyormus oay cnm cokkk geçmiş olsun((
-15 miii şok oldum
oyyy baya soğukmuş peki gündüz mü -18 eğer öyleyse o soğukta hasta olmak farz olmuş sağlam kalan yoktur heraldeYok yok vermiyorum kuzum.
Normalde ben 57yi gorurdum bu hafta oyle cok yedim ki pide kabak tatlisi kizartma falan ama ishal mahvetti.
Cok sukur daha iyiyim yani tam iyilesmedim ama en azindan ayakta durabiliyorum.
Son teneffus arkadas diyordu -18 derece diye
5 cayi gibi bisey olcak. Pogaca tiramisu bide sigara boregi yapsam diyorum yeter arkadasim ve ben olucam zaten 1 er tane alirim aksama da yemem diye dusunuyorum
çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim, geçtimi rahatsızlığınız döndünüzmü aramız nasılsınız?slm kızlar uzun zamandır kilo bildiriminde bulunamayaşımın sebebi kendimle ilgili olsan sağlık sorunlarım kusura bakmayın .
Yeterli olur tabi canım olmadı makarna salatası tavuklu salata gibi bir şey de yapabilirsin gerçi 2 kişisiniz bunlar da yeterli bence
Sabah 22 lerde oluyo ogle civari 12 falan gece de yine 22 ye dusuyor eksi tabi.oyyy baya soğukmuş peki gündüz mü -18 eğer öyleyse o soğukta hasta olmak farz olmuş sağlam kalan yoktur heralde
Olur bence canım o tarz bir şey sanki bu menü de o eksik gibi hatta poğaça ya da böreği yapmasan bile olur meze tarzı yapacaksanEvet sey gibi rus salatasi guzel olur hem
SAOLUN , GEÇTİMİ BİLEMİYORUM ÇOK YOĞUN TEMPODA ÇALIŞIYORUM RUTİNDEN FARKLI BİR İŞ ALDIM ŞUBAT ATINA KADARDA DEVAM EDECEK BU YÜZDEN ÇOK YORGUN VE HALSİZ HİSSEDİYORUM KENDİMİ HAFANIN HİÇBİR GÜNÜ DİNLENEMİYORUM PAZARDA DAHİL. BU TEMPODA DİYET YAPARSAM DAHA DA GÜÇSÜZ KALABİLİRİM DİYE KORKUYORUM AÇIKÇASI YEDİKLERİME DİKKAT ETMİYORUM AŞIDA YEMİYORUM ZATEN.çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim, geçtimi rahatsızlığınız döndünüzmü aramız nasılsınız?
HATTA BANA ENERJİ VERECEK BİR YİYECEK ARIYORUMSAOLUN , GEÇTİMİ BİLEMİYORUM ÇOK YOĞUN TEMPODA ÇALIŞIYORUM RUTİNDEN FARKLI BİR İŞ ALDIM ŞUBAT ATINA KADARDA DEVAM EDECEK BU YÜZDEN ÇOK YORGUN VE HALSİZ HİSSEDİYORUM KENDİMİ HAFANIN HİÇBİR GÜNÜ DİNLENEMİYORUM PAZARDA DAHİL. BU TEMPODA DİYET YAPARSAM DAHA DA GÜÇSÜZ KALABİLİRİM DİYE KORKUYORUM AÇIKÇASI YEDİKLERİME DİKKAT ETMİYORUM AŞIDA YEMİYORUM ZATEN.
Tesekkur ederim.sporlarin dusundugum gibi mukemmel pilates super kademeli kosu 10 numara agirlik calismasini bir sure yapma derim sadece bir tek o cok yuklenirsen kilo kaybina engel olur. Kaslari gelistirdigi icin. İdeal kilona indikten sonra agirlik yapmayi dene derim. Ama supersin
Offf cok iyi sporlar
Bayildim resmen
Evet cnm olabilir bi bakiyim ne eksigim var yaparim ona goreOlur bence canım o tarz bir şey sanki bu menü de o eksik gibi hatta poğaça ya da böreği yapmasan bile olur meze tarzı yapacaksan
Aynen evdeki duruma göre bakarsın canımEvet cnm olabilir bi bakiyim ne eksigim var yaparim ona gore
SAOLUN , GEÇTİMİ BİLEMİYORUM ÇOK YOĞUN TEMPODA ÇALIŞIYORUM RUTİNDEN FARKLI BİR İŞ ALDIM ŞUBAT ATINA KADARDA DEVAM EDECEK BU YÜZDEN ÇOK YORGUN VE HALSİZ HİSSEDİYORUM KENDİMİ HAFANIN HİÇBİR GÜNÜ DİNLENEMİYORUM PAZARDA DAHİL. BU TEMPODA DİYET YAPARSAM DAHA DA GÜÇSÜZ KALABİLİRİM DİYE KORKUYORUM AÇIKÇASI YEDİKLERİME DİKKAT ETMİYORUM AŞIDA YEMİYORUM ZATEN.
TAMAM TŞKLERenerjinin uzun süre düşmesini istemiyosan ana öğünlerini protein ağırlıklı yap bence, ara öğündede ceviz, muz, süt, yoğurt yiyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?