♥haftalık kilo verme yarışması♥

Çaya mı yemeğe mi gelecek canım aman kilo almadan atlat bana kalsa hiç ağırlamayacağım gelmeseler insan kilo alıyor
5 cayi gibi bisey olcak. Pogaca tiramisu bide sigara boregi yapsam diyorum yeter arkadasim ve ben olucam zaten 1 er tane alirim aksama da yemem diye dusunuyorum

yeter verme artık kilo 56 nın altınada inme bunu koru 100 100 de olsa ufaktan gidiyo dikkat et, servise neden bindin çok mu soğuk hava, nasıl oldun iyileştinmi
Yok yok vermiyorum kuzum.
Normalde ben 57yi gorurdum bu hafta oyle cok yedim ki pide kabak tatlisi kizartma falan ama ishal mahvetti.
Cok sukur daha iyiyim yani tam iyilesmedim ama en azindan ayakta durabiliyorum.
Son teneffus arkadas diyordu -18 derece diye

slm kızlar uzun zamandır kilo bildiriminde bulunamayaşımın sebebi kendimle ilgili olsan sağlık sorunlarım kusura bakmayın .

oyyy baya soğukmuş peki gündüz mü -18 eğer öyleyse o soğukta hasta olmak farz olmuş sağlam kalan yoktur heralde

5 cayi gibi bisey olcak. Pogaca tiramisu bide sigara boregi yapsam diyorum yeter arkadasim ve ben olucam zaten 1 er tane alirim aksama da yemem diye dusunuyorum

Yeterli olur tabi canım olmadı makarna salatası tavuklu salata gibi bir şey de yapabilirsin gerçi 2 kişisiniz bunlar da yeterli bence

slm kızlar uzun zamandır kilo bildiriminde bulunamayaşımın sebebi kendimle ilgili olsan sağlık sorunlarım kusura bakmayın .
çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim, geçtimi rahatsızlığınız döndünüzmü aramız nasılsınız?

oyyy baya soğukmuş peki gündüz mü -18 eğer öyleyse o soğukta hasta olmak farz olmuş sağlam kalan yoktur heralde
Sabah 22 lerde oluyo ogle civari 12 falan gece de yine 22 ye dusuyor eksi tabi.
Cok soguk kuzum ya gecen yil da burdaydim her gun yuruyuse ciktim ama bu yilin sogugu bi baska

çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim, geçtimi rahatsızlığınız döndünüzmü aramız nasılsınız?
SAOLUN , GEÇTİMİ BİLEMİYORUM ÇOK YOĞUN TEMPODA ÇALIŞIYORUM RUTİNDEN FARKLI BİR İŞ ALDIM ŞUBAT ATINA KADARDA DEVAM EDECEK BU YÜZDEN ÇOK YORGUN VE HALSİZ HİSSEDİYORUM KENDİMİ HAFANIN HİÇBİR GÜNÜ DİNLENEMİYORUM PAZARDA DAHİL. BU TEMPODA DİYET YAPARSAM DAHA DA GÜÇSÜZ KALABİLİRİM DİYE KORKUYORUM AÇIKÇASI YEDİKLERİME DİKKAT ETMİYORUM AŞIDA YEMİYORUM ZATEN.

HATTA BANA ENERJİ VERECEK BİR YİYECEK ARIYORUM

Tesekkurler canim ama diyetisyenin soyledigine gore yag orani kiloma oranla dusuk oldugu icin cok fazla yagdan kilo veremiyorum sikayetim bu
Kismetse seneye bebek dusunuyoruz kaslarim o yuzden bana cok lazim olacak. Olanlari yikmamaya calisiyorum. Fenerbahcede boksordum alt yapim iyidir o yuzden olani da yikmak istemiyorum (
Sence ne yapmaliyim beslenme anlaminda? Protein agirlikli bi beslenme ise yarar mi bu noktada?

enerjinin uzun süre düşmesini istemiyosan ana öğünlerini protein ağırlıklı yap bence, ara öğündede ceviz, muz, süt, yoğurt yiyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…