♥haftalık kilo verme yarışması♥

Karbonhidrattan uzak durmak ve bol spor yapmak kuzum. Bizde ekmeksiz olmaz diye bi inanc var vucudun neyle doyuyor onu bul oncelikle. Mesela yumurta ve yulaf yedigimde ben tika basa doyuyorum ve gec acikiyorum. Aksam spordan sonra asiri acikirsam sabah delirircesine uyanmamak icin yumurta beyazi yiyorum hem kalorisi cok cok cok az hemde mis gibi doyuruyor. Kendine saglikli kurtaricilar bul derim ilk etapta ve spor .

o zaman doğru yoldayım, şu kalori hesabı işi beni baya baya bilinçlendirdi, k. hidratlarımı sınırladım belki yeterli değil ama öncekine göre çok çok iyiyim.ekmekği yanlızca sabah oda 1 dilim ancak ya yiyiyorum ya yiyemiyorum, öğlen ve akşam yok ben bu yolda devam edeyim o vakit, teşekkür ederim.

Gayet guzel vallaha super aynen devam kesinlikle. Kiracagiz bu inadi :))

Bide bisey daha sorcam ben mesela 7 yada 7.30 da aksam yemegimi yiyiyorum,sonra bulasikti,oydu buydu derken 8,30 dan sonra hatta 9 gibi spora başlıyorum 1 saat spordan sonra sporu bitirip oturmam diyelim oldu 22.15,ben 23 yada 23,30 dada uyuyorum sence o saatte spordan sonra protein yemelimiyim

Ayni durumdayiz tatlim benim de cok gec bitiyor spordan don dus al sac bas derken gece 11 oluyor. 1 bardak sute ya da 1 kase yogurda tarcin koyup tuketiyorum ben cok aclik hissedersem (ki genelde midem sirtima yapismis vaziyette cikiyorum spordan ). Yoksa sabah gozum donuyor ya da midem cok bulaniyor.

nehirnil111
Cnm 1 kase etli nohut 450 kcal cikti, ben de bugun 2 kase yemistim
Bugun alinan kcal 1676
Su 2 lt
Spor dans, 150 squat, 150 ip, dumbell slde bend 100 kere, gym stick twist 100, donkey kick 60ar kere= 60dakika hepsi
Canım 424 diyor fatsecret de Aldım kalorini canım sporun çok iyi

İyi Akşamlar kızlar
Kahvaltım
2 Yumurta ve 1 dilim peynir ilaveli omlet
7 kırma zeytin

Ara
2 muz
1 yemek kaşığı yulaf ezmesi
12 çekirdekli kuru üzüm(muzla yulaf ezmesini lapa haline getirip üzerini üzümle süsledim)

Öğlen bişey yiyemedim o kadar tuttu ki muzlar

Akşam 16:30
yarım tabak kıymalı bezelye yemeği
4 kaşık makarna
2 kaşık yoğurt

1.5 saat sporumu yaptım ,yatana kadar mandalin,armut ve meyveli yoğurt yiyebilirim.
bu arada kızlar 1 ekimde 94.1 idim ,bugün 84.1 olmuşum tam 10 kilo vermişim sağlıklı verdiğimi düşünüyorum,gittiğim yolun doğru yol olduğunu bilmek çok güzel gerçekten..

nehirnil111 1200 yaz canim bugunku kalorimi

kahvalti 10:15
yumurtali kabak,
yarim dl ezine keci
1 büyük salatalik
1 yk keci lor peyniri
1 tatli kasigi biber sosu

saat 15:15
yarim elma,
yarim armut
1 portakal

aksam 17:50
1,5 tabak kisir (yarim tabagi resmen ac gözlülükten yedim doymustum halbuki )
7 - 8 tane acibiber tursusu

henüz spor yapmadim,

spor olarak, bugun bunu yapmayi dusunuyorum 500 de ip atlarim buna ilaveten.

kizzzlar internet paketim bitti. yeni yapabildim
o yuzden giremedim .
sbeden 64.6 canim

bu da pazartesi menüsü
sabah gec kaldim acele kahvaltim
1paket mini altinbasak form(80kalori) yaninda 5 zeytin 1kk peynir ilik su.
ara 1kivi
ogle
2mini altinbasak form.
ara 1 elma 1kivi
ara 3kuru kayisi 20 fistik.
aksam
2 tabak kesme un corbasi. yogurt. 5 parca kabak tatlisi ev yapimi .
7 de havuza gidecegim insalah. gelince yesil cay. 2lt su.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…