Kesinlikle ise yarar ama ara vererek yap yoksa wc sorun olur
Evet hiç bir şey yapmadım sabahtan beri 1 fatura kestim sanırım onu da yanlış kesmişim geri gönderecekler düzelteceğim
Kovulacağım yakındır
benimde yağ oranım çok yüksek kasım ayında 35,2 aralıktada 33 mü 32 mi ne gelmişti, yılbaşından sonra birdaha gidicem bakalım ne kadar değişcek,ne tavsiye edersin bana yağ oranımı düşürmem için
Karbonhidrattan uzak durmak ve bol spor yapmak kuzum. Bizde ekmeksiz olmaz diye bi inanc var vucudun neyle doyuyor onu bul oncelikle. Mesela yumurta ve yulaf yedigimde ben tika basa doyuyorum ve gec acikiyorum. Aksam spordan sonra asiri acikirsam sabah delirircesine uyanmamak icin yumurta beyazi yiyorum hem kalorisi cok cok cok az hemde mis gibi doyuruyor. Kendine saglikli kurtaricilar bul derim ilk etapta ve spor .
o zaman doğru yoldayım, şu kalori hesabı işi beni baya baya bilinçlendirdi, k. hidratlarımı sınırladım belki yeterli değil ama öncekine göre çok çok iyiyim.ekmekği yanlızca sabah oda 1 dilim ancak ya yiyiyorum ya yiyemiyorum, öğlen ve akşam yok ben bu yolda devam edeyim o vakit, teşekkür ederim.
Allah koruSun kız susKovulacağım yakındır
Bide bisey daha sorcam ben mesela 7 yada 7.30 da aksam yemegimi yiyiyorum,sonra bulasikti,oydu buydu derken 8,30 dan sonra hatta 9 gibi spora başlıyorum 1 saat spordan sonra sporu bitirip oturmam diyelim oldu 22.15,ben 23 yada 23,30 dada uyuyorum sence o saatte spordan sonra protein yemelimiyimKarbonhidrattan uzak durmak ve bol spor yapmak kuzum. Bizde ekmeksiz olmaz diye bi inanc var vucudun neyle doyuyor onu bul oncelikle. Mesela yumurta ve yulaf yedigimde ben tika basa doyuyorum ve gec acikiyorum. Aksam spordan sonra asiri acikirsam sabah delirircesine uyanmamak icin yumurta beyazi yiyorum hem kalorisi cok cok cok az hemde mis gibi doyuruyor. Kendine saglikli kurtaricilar bul derim ilk etapta ve spor .
Bide bisey daha sorcam ben mesela 7 yada 7.30 da aksam yemegimi yiyiyorum,sonra bulasikti,oydu buydu derken 8,30 dan sonra hatta 9 gibi spora başlıyorum 1 saat spordan sonra sporu bitirip oturmam diyelim oldu 22.15,ben 23 yada 23,30 dada uyuyorum sence o saatte spordan sonra protein yemelimiyim
Gecen haftaya gore almisim aslinda 300 gr:))ooo vermişsin maşallah sana
ama ishalsin ya ondan da olabilir
Canım 424 diyor fatsecret denehirnil111
Cnm 1 kase etli nohut 450 kcal cikti, ben de bugun 2 kase yemistim
Bugun alinan kcal 1676
Su 2 lt
Spor dans, 150 squat, 150 ip, dumbell slde bend 100 kere, gym stick twist 100, donkey kick 60ar kere= 60dakika hepsi
kizzzlar internet paketim bitti. yeni yapabildimKızlar ben geldim hayırlı haftalar herkeseHaftasonu hiç düşündüğüm gibi değildi şehir dışından kuzenlerim sürpriz yaptılar akraba ziyaretleri onlarla gezme derken neyi nerede hangi zaman yedim hatırlamıyorum ama az çok kalori hesabımı tuttum cumartesi 1000 kalori pazar 1099 kalori Spor yapmadım tam 4 gündür spor yapmıyorum vücut şoka girdi yüksek ihtimal günlük rahat 1 saat ve üzeri yürüdüm ama dün 10000 bin adım atmışım mesela önceki gün 8000 bin adımdı Bugünden itibaren spora sıkı başlıyorum vücudun dinlendiği yeter şimdi yansın yağlar kara yağlar iyice şoka uğrayacaklar
sbeden canım güncel kalorim 55.2 geçen haftayla arasındaki fark -600
@charmant @THEY- C CallanPinckney @DisiAnka @deniz3344begum75 deniz diyette @kitara_84 bayanbaloncuk @zambak86 kızlar cumartesi günü kitaranın kalorisi duruyor pazar günleri henüz tamamlanmamış özentiden hiç haberim yok zaten bugün hepsi gelirlerse toplam 1.ciyi söyleyeceğim ama sanırım ölüm diyetiyle @charmant diye tahmin ediyorum
izin vermeeem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?